Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet dumancım diyet yok lütfen tkb listeden atar seni Allah muhafaza:20:zati çıkarıyomuşun yediğini
aaaa tehdit ediyo cadıııııı... kızlar zaten zor yemek yiyorum bide diyet nasıl yapayım valla kocişim şu yazdığımı duysa zaten gebertir beni,yok tabee diyet filan zorunlu çıkarıyorum nasıl olsaaa:34:

Ayy dikkat et canim valla yaz fecii geldi haaaa

bir geldi pir geldi valla birde benim çamaşır astığım balkon öğlenden akşama kadar güneş demirlere bile dokunulmuyo neyseki sağ salim astım geldim

:9::9:ayy bu sıcakta hiç bişi giymek istemiyor insan . Devamlı çıkarmak istiyor.
Gündüz makinamı çalştırdın hatun nerde bizim tasarrufumuz. Gece çalştırıp sabah asarsan daha kolay olur. Sabahın serinliğinde asmış oolursun.

Hadi sana kolay gelsinn inşalllah sağsalim gelirsin

hiçmi çatlamadın kız sen. Yalan sööleme.

Sevinççççç ya malak gibi yatıyorum hiç bişi yapasım yokkk öyle sıcakkiiiiiiiiiiiiiiiiii.

ben beyazlar uzun sürdüğü için gündüz atıyorum demiştim çünkü apartmandakileri rahatsız etmek istemiyorum her nekadar onlar dikkat etmesede gürültüye

sevinç oğlunla beraber kendinide yüzmeye yazdırsaydın ohhh sıcakta yüzerdin ne güzzzzzzzzzzelllllllllllll

bir geldi pir geldi valla birde benim çamaşır astığım balkon öğlenden akşama kadar güneş demirlere bile dokunulmuyo neyseki sağ salim astım geldim

ben beyazlar uzun sürdüğü için gündüz atıyorum demiştim çünkü apartmandakileri rahatsız etmek istemiyorum her nekadar onlar dikkat etmesede gürültüye

kaça atıyosun beyazları. ben makine yeni olduğu için 40a atıyorum çok güzel yıkıyo

su içemiyomusun en kötü şey su içememek zaten.

ben yanlış anlarım kuzum gitmeeeee. aman yada git hava zati sıcak uyuycam ben
sen uyu ben yanlış anlamam,,, kendin çıkmasa zaten laf ederdin dime...
Canim benim 13. haftaya girerken gecerrr su icemiyorsan ayran felan iccc bol meyve ye az kaldi sabretttt
evet canım neler çektik biz bebişim yeterki iyi olun anası onun için neler yapar nelerrr

Kizlar ben cikiyorum bayilicam sicaktannnnn

hadi çık canım sende bende çıkim gidim biraz serinleyim burasıda yanayiiiiii daaaaaaaaaaa

aaaa tehdit ediyo cadıııııı... kızlar zaten zor yemek yiyorum bide diyet nasıl yapayım valla kocişim şu yazdığımı duysa zaten gebertir beni,yok tabee diyet filan zorunlu çıkarıyorum nasıl olsaaa:34:

diyet zorunlumu ne anlamadım yapcanmı diyet:57: arar kocana söölerim haaa

kız ne bileyim böyle bebek kilosu diilki hani göğüs altından başlasa bebek derimde bildiğin karın fırtladı ondan kötü oldum :( ama zaten nasıl olsa yediğimi çıkarıyorum o da yeter.:(

bikininin içine girdiğine şükret ya onada giremeyecek kadar kilo alsaydın azıcık göbekten bişey olmaz hem sen hamilesin :49:

selamlar hanımlarrr
nasılsınızzz
başakçım benim yeni bat belli oldu kuzumm
13 temmuz yazabilirsinn

ve a.s iyiyim sen nasılsın
ama azıcık yatsam uyusammı diye düşünüyorum sabah uyuyamadımda karşımızdaki apartmanda inşiat var gürültüden pek uyuyamadım

benim makinamda yeni ama ben 90 dan aşağı yıkamam beyazları çok nadiren 60 a atarım

kız nazo çamaşırları 90 da yıkamak makinenin lastiğini, çab uk eskitir diye biliyorum ben ben renklileri 40 derecede yünlüleri 30 derecede beyazlarıda 60 derecede yıkıyorum.makine ilk suyu aldıktan sonra ikinci su almaya geçince aceyide katıyorum ondan sonra 1,30 dakikada fıstık gibi yıkıyo bembeyaz oluyo inanki

benim makinamda 30+40+60+90+ var 70 yok eskisindede yoktu 60 dada sürekli yıkayamam temiz gelmez...
ablam makinadan çıkarıp beyazlarını halen kaynatır

iyi tatiller sanada :54:

aynen sana katılıyorum nazocumm
hayatta 90 dan aşağı atmam beyazlarımı,bazen azsa atarım 60 a
bu beyazlar pis çamaşırlar mecburen 90 da yıkamak gerek hijyen içinn,mikroplar için
hem havlulara başkaları da el sürüyoo ığğğykkk şööle bi 90 görmeden elimi sürmem o havlulara
olsa 100 e de atarım yanii

başak sen beyazları 40 ta yıka annem gör 1-2 ay sonra noluyo o beyazlar....

selamlar hanımlarrr
nasılsınızzz
başakçım benim yeni bat belli oldu kuzumm
13 temmuz yazabilirsinn
oki kankiş yaptım nerdesins en kaç gündür
benim makinamda 30+40+60+90+ var 70 yok eskisindede yoktu 60 dada sürekli yıkayamam temiz gelmez...
Ablam makinadan çıkarıp beyazlarını halen kaynatır

iyi tatiller sanada :54:
aa neden kaynatıyo. Beyazlar kolay kolay temiz olmayan kumaşlarmıdır
[ı] kız nazo çamaşırları 90 da yıkamak makinenin lastiğini, çab uk eskitir diye biliyorum ben ben renklileri 40 derecede yünlüleri 30 derecede beyazlarıda 60 derecede yıkıyorum.makine ilk suyu aldıktan sonra ikinci su almaya geçince aceyide katıyorum ondan sonra 1,30 dakikada fıstık gibi yıkıyo bembeyaz oluyo inanki [/ı]
:53::53::53:

Back
X