Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?

aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...

bengisu nereye cıktı tayinnn ben kaçırmışımmm :17::17::17:

slm canım allah kabul etsin bende kaçıom hadi beraber kaçalım

saol cnmmm aminnn...ne kaçması kısss daha karpuz kesecezzz...biyere göndermem wallaaahhh

seraycım iki kadın gelmicekmiydii

evet canım 2 kadın gelcek bugünkü gittiği yere tek gitmiş bitmemiş oranın işi...kaldı böle işte...

aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?

aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...

bengisu nereye cıktı tayinnn ben kaçırmışımmm :17::17::17:

iyim serayım sen nasılsın canım??? bebişde iyidir inşallahhh öyle umuyorum :)

iyiyimmm cnmmm kayınvaldeme geldim görümcem kek istemişti kek yapıp.... burda kalcazz :D varmı böle yengeeeee diooo :9::9::9::9::17::17::17::17:

hayır tatlım ilaç vermedi çünkü psikologlar ilaç yazamazlar sadece konuşarak tedavi ederler bende psikoloğa gidiyorum psikiyatriste değil

psikiyatristler ilaç yazabilir çünkü onlar doktordur

ben sobalı evde otururken poşetlere koyuyordum kömürleri ve önce kovayı sobaya koyup sonra içine kömürleri koyuyordum
hep poşetlere hazırlıyordum eşime taşıttırıyodum sende öyle yaparsın:1:

fazlan var eksiğin yok:49:

benimde eşim hep 1 lerde bazen dahada geç geliyor
ALLAH başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

heralde:1::1::1:

iyi gecelr:54:

olabilir ama sen yinede kucağında götür
bir gömlek ütüledim 1 tane daha ütüleyim geleyim
evet canım poşetlerde öyle iyi oluyo eh yapceez artıkın bişiiler kociş düşünsün daha çok uğraşcak olan kendi bıktıydı kova doldurup dökmekten daha çoook uğraşcak bu gidişleee :1::9: kız paşam kızdınmı kız neden yazmadınkii? ay kötü oldum yaa biydeen alışık diilsin tabi sen bizim böle abuk subuk konuşmalayımıza ama bizde alınmaca yok bilesin :34::16: neyse ben kaçtım hadi hoşçakalııın :10::3::21::21:

kızlar eşim geldi o yüzden geç yazdım gene her an gelebilir içerde ondan gizli yazıyorum

insallah olur canim senin de bebeyin uzme kendini, sorun nedir sizdee? bi suru arkadasim hamile dogurmak uzzere, bende tip fakultesi bitirdim, hepsi beni ariyor soruyor neyi nasil yapsin diye.. cok uzuluyorum kisir kaldim ben :( sakin kimse yanlis anlamasin, asla hamilelleri hic bir zaman kiskanmadim, onlarinda olmasin demedim, bu Allahin isteyidir, ona karsi cikamam..ama ama uzuluyorum iste :(

evet serayım tayinimiz malatya pötürgeye çıktı maalesef neyse başa gelen çekilir yapcek bişii yok ne güzeli yaa ordanda doğuya gidince daha beteri olmasında sonra :18::18: neyseki buyda terör yokmuş :16: canım ev nasıl olcak gidip kendim seçemiycemki eşyamda fazla sığcammı bakalım :26: bari eşyalarım sığcak genişlikte eli yüzü düzgün olsa bari yaa eeev :26::26: neyse kociş çağırıyo onu uyutmam lazım özleyin beni anacım hoşçakalııın :3::3::23::23:

nasıl biyer bilmiom hiç orayı ama malatyaya 74 km mesafedeymiş..1 saatlik yol...inşallah ii olur cnmm ...güzel zamanlar geçer bebişinizi orda alırsın kucagına inşallah uğur getirir...

hayır tatlım ilaç vermedi çünkü psikologlar ilaç yazamazlar sadece konuşarak tedavi ederler bende psikoloğa gidiyorum psikiyatriste değil

psikiyatristler ilaç yazabilir çünkü onlar doktordur

hmmm saol saracımmmm...:54:

kardeloş gelmişşşşşşşş ay daha doğurmamışşşşşş bu karı kırmızı yıldızı hak etti cnmmmm önceden bu kadar sık gelmiyoduu

3 metre yok karşısındayım pc nin:1:

:38::38::38: valla ne bereketli günmüş bu bereketi inşallah hamileyiz diye peş peşe yazarız bir sonraki ay
sorma yaaaa
insallah olur canim senin de bebeyin uzme kendini, sorun nedir sizdee? bi suru arkadasim hamile dogurmak uzzere, bende tip fakultesi bitirdim, hepsi beni ariyor soruyor neyi nasil yapsin diye.. cok uzuluyorum kisir kaldim ben :( sakin kimse yanlis anlamasin, asla hamilelleri hic bir zaman kiskanmadim, onlarinda olmasin demedim, bu Allahin isteyidir, ona karsi cikamam..ama ama uzuluyorum iste :(

üzülme kuzumm yaa
sen çok takmışsın bırak biraz akışına da kafan rahatlasınn

kızlar zehirlendim galibaa
çamaşırsuyuyla banyolarımı ovdummm,
şuanda zor nefes alıyorum ve öğürtü geliyorrrr
korkudan tencere elimde yoğurt yiyomm kaşık kaşık
bana bişi olursa 112 yi arayın bi zahmettt

hah domestos sevdan başına bi iş açtı sonunda

kanka ölmeeeeeeeeeeeeeeeee
sorma yaaaa

üzülme kuzumm yaa

sorma yaaaa

üzülme kuzumm yaa

sen önce bize adresi yazda 112 yi aradığımızda nereye gönderez bilelim
insan zehirlenecek kadar çamaşır suyu kullanırmı

sorma yaaaa

üzülme kuzumm yaa

ye ye eroşummmm bolbol yoğurt yeeeee....aman bişi olmasın dikkat ettt...yoksa başakla kim didişecek...biz kimi izlicezzz:9::9::9:

Back
X