- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
bizimde bi tanıdık vardı oda ölemişş...öğretmeninden izin alırmışşş![]()

irenç bişi hele erkek çocuğuysa 7 yaşına kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde bi tanıdık vardı oda ölemişş...öğretmeninden izin alırmışşş![]()
ayyy ben istemem öle yaaaaa deli bişi o koca çocuk geliyor annenin gögsüne yapışıyor
irenç bişi hele erkek çocuğuysa 7 yaşına kadaryuhhhhhhhhh
ya bu soğan kürüne adete 15 gün kala başlanmıomu....ben 2 haziranda oldum ne zaman başlasam yapsammı ne dersin sewinçç
ya bu soğan kürüne adete 15 gün kala başlanmıomu....ben 2 haziranda oldum ne zaman başlasam yapsammı ne dersin sewinçç
kızlar gidecegım yerı arastırıyorum inş bı sıkıntı cekmemm acaba dok ne dıyecekk bırazdan cıkacam![]()
evet canım iyiki de yazıyoruz buraya valla yoksa akşam haberlerinde her akşam deliren boğaz köprüsünde bağıran bi anne adayı izlerdik kk olmasaydı heralde:44:
böyle düşünüyorum bazen ..![]()
ah ben o nefsi bir terbiye edebilsem kilo umrumda değil şu lanet sigarayı bırakabilsem başka bir isteğim yok irademle ilgili..vala seni tekrar tebrik ederim canım..
ilaç konusunda da rahatladım valla ben de panik atak için günde 4 çeşit ilaç içiyosun sanmıştım canım.. bebek içinse her ilaç başımızın tacı![]()
bende bendeeeee bırakmak istiyommmm ama hamile kalim öle bırakacam anca...Rabbim duy sesimizi bize meleğimizi gönder sigarayı bırakmamıza da vesile olsun melek...
hiiçte bikeyee bende başladım toplamayaaa al sen günahımı al al iyi oluyoooAllah kolaylık versin canım kardeşimde ay sonuna tainci ama o toplamış her yeri becerikli aynı ablasııı
sen daha pc başında yayılllll![]()
gızlar nassız baken tünaydınlar olsun oku oku bitmedi yine düşmüş çeneniz gece bıraktım gibi yine dolu maşallah eski halimize döndük şükür allahıma ama topik başı yokkk ben şimdi onu başka topikte bulursam topik bşı ben olurum.99kurtuluruzzz
vermem lazım zaten vercem verceemver anam yoks ahamişlikten sonra hiç vermeessin sarkarsın bende hazırlcam kendim ivereyimde öle hamiş kalayım 26 sından sonr averemio istesedebi kadın
yavrum benim ne güsel bi duygu yarın bigün askere yollıcan yine heycan üzüntü ayrılık hasret sonra evlendircen sevinç gurur hasret girmese bariii bunlar çok tatlı duyguarrr
dolanıoduurrr topik topik o şimdi burda kimse yok sanıooo
nie öle dion kızzz olsun bizde kiloluyuk nolcek takılıos birbirimizee hepimiz şişkoyuz oh gururluyuz hem şişkoyuz hem güselizz hahayt be
sen atlama hemen az bi dur adamı sinir etme havana başlıcammm sen dahil değilsin biz mankenleri kabul etmiyik haaaa
kız beydaglıdayok nerde bu karı![]()
hiiçte bikeyee bende başladım toplamayaaa al sen günahımı al al iyi oluyooobende evin halılarını falan topladım heeep kışlıkları ayırmıştım onları hurçladım kimini vakumlu poşetlere koydum bugünde kullanmadığım yemek takımlarını toplıycam
![]()
vermem lazım zaten vercem verceem![]()
ayyyyyyyy hiç sormayın kızlarrrrr çok heyecanlıyım yawwwwww
iyileşince mevlütte okutacağız hepinizi beklerim![]()
yok canım ne yanlış anlıcam bende keşke senin kilona gelsim diyorum ama zor
canım hergün evi temizlemeidm sabah 7 kalklıyorum eşimi yolluyorum evelri 11 kadar temiliyorum sonra hayde hürreme ama 25 bölümden sonrasını seytermedim kadınlıgımdan utandım ya ne diziymiş
boykot ediyom seyretmicem ama gene başlarsa bakarım
kız en şişkonuz benim galiba![]()
bende yazim bari boy 1,75 kilo 65 nasıl ama![]()
ay sorma yaa bende nefret ederim ama naapalım senlerce ordan oraya taşıncaz bakalım emekli olana kadaar düşünsene malatyada 2 sene kalcaz ordan hooop doğuya 2-3 senede orda kalcaaz sonra ordan tekrar hooop batıyaaa sonra gene aynı şekilde ordaaan orayaaa ıyy en çok gözümde taşınmak büyüyo zaten yaaaıvır zıvırım çok bide benim aksi gibiiii :18::18:
hadi affettim tamam çenemi sana devrediom ben çıkıcamm canım derdini dök anam içidne kalmasın hastalıklar almasın basını
sesaaa ne yaptın kız işleri bitirdin ohhh maşallahhh
canım hem 7 ,takımdayım ordan bakarsın beni takip et kurtul kilolardanrutük yedikelrimiz bebem ya beynir domates badem yeşillik diyet çay ana kepelki girisinimi unuttum dur alayımda gitirim yiyeyinm
![]()
ahh cnm bende sigaradan wazgeçemiyorumm günde 10 tane gidiyooallahtan kocişim ağzına bile sürmüyo hiç denememiş bilee
![]()
kıs ilkokula kadar emzirirsen tenefüs aralarındada örtmenim ben annemi emip gelcem derse şaşırma...var öle çocuklar walla
inşallahh olsunda tenefüslerdede emsin demi
hipnozu duymadım hiçç...etkiliyse yaptırak wallaa
![]()
anladım canım bende 18 inde başlayacam 7. gün hade bakalım olsun sadece başlama günümüz farklı yoksam
günde 2 defa soğan suyu içerken karşılaşacaz![]()
bizim komşunun bir oğlu ilkokula giderken emiyormuş okulun karşısındaymış evleri tenefüste kaçıp gelirmiş
annem anlatırdıııı![]()
canım 13 yaş altı aile ile giremiyormuş küçük ya daha yüzme dersi alacak bende akşamları 7-9 yüzecem
aciiiip gaz veririm heeeeeee![]()
tabii wercez gülümm ben eski halimi beğenmiyordumm şimdi eski halime hasret kaldımm yürüyüşe başlıcam bende akşamları spor başka çare yokk