Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:9::9: ayyy ben istemem öle yaaaaa deli bişi o koca çocuk geliyor annenin gögsüne yapışıyor
irenç bişi hele erkek çocuğuysa 7 yaşına kadar :53::53::53::53: yuhhhhhhhhh

bencede yaaa ne zor olur ölee kocaman çocuk...:9::9::9:

kızlar ben namazımı kılıp geleyim çok gevezelik yapmayın haaa okuyabileceğim kadar yapın :33::33:öpüyom hepinizi

ya bu soğan kürüne adete 15 gün kala başlanmıomu....ben 2 haziranda oldum ne zaman başlasam yapsammı ne dersin sewinçç

canım ben yapacam ne kaybederim ki içim temizlenir mis gibi ben adetin 7. günü başlayacam öle biliyom ama araştırayım sana bi

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Son düzenleme:
ah ben o nefsi bir terbiye edebilsem kilo umrumda değil şu lanet sigarayı bırakabilsem başka bir isteğim yok irademle ilgili..:ssz: vala seni tekrar tebrik ederim canım..

ilaç konusunda da rahatladım valla ben de panik atak için günde 4 çeşit ilaç içiyosun sanmıştım canım.. bebek içinse her ilaç başımızın tacı :46::49:

:20::20::20::20::20: sigaramııııııııııııı:19::19::19::19:
belki o engelliyor bebeği:20::20::20:

Allah kolaylık versin canım kardeşimde ay sonuna tainci ama o toplamış her yeri becerikli aynı ablasııı :21::21::21:
sen daha pc başında yayılllll :20::20:
hiiçte bikeyee bende başladım toplamayaaa al sen günahımı al al iyi oluyooo :9::9::60: bende evin halılarını falan topladım heeep kışlıkları ayırmıştım onları hurçladım kimini vakumlu poşetlere koydum bugünde kullanmadığım yemek takımlarını toplıycam :1:

gızlar nassız baken tünaydınlar olsun oku oku bitmedi yine düşmüş çeneniz gece bıraktım gibi yine dolu maşallah eski halimize döndük şükür allahıma ama topik başı yokkk ben şimdi onu başka topikte bulursam topik bşı ben olurum.99kurtuluruzzz

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::4::4: abbowww duymasın hadiş ben bilem kurtaramam seniiiiiiiii:9::9:

ver anam yoks ahamişlikten sonra hiç vermeessin sarkarsın bende hazırlcam kendim ivereyimde öle hamiş kalayım 26 sından sonr averemio istesedebi kadın

yavrum benim ne güsel bi duygu yarın bigün askere yollıcan yine heycan üzüntü ayrılık hasret sonra evlendircen sevinç gurur hasret girmese bariii bunlar çok tatlı duyguarrr

dolanıoduurrr topik topik o şimdi burda kimse yok sanıooo

nie öle dion kızzz olsun bizde kiloluyuk nolcek takılıos birbirimizee hepimiz şişkoyuz oh gururluyuz hem şişkoyuz hem güselizz hahayt be

sen atlama hemen az bi dur adamı sinir etme havana başlıcammm sen dahil değilsin biz mankenleri kabul etmiyik haaaa
vermem lazım zaten vercem verceem :1:

hiiçte bikeyee bende başladım toplamayaaa al sen günahımı al al iyi oluyooo :9::9::60: bende evin halılarını falan topladım heeep kışlıkları ayırmıştım onları hurçladım kimini vakumlu poşetlere koydum bugünde kullanmadığım yemek takımlarını toplıycam :1:

:32::32: daha toplayacan bizim kız toplanmış hazırrrrrrr:32::32::32:
kaldır koca totonu bakemmmm :32::32:

ayyyyyyyy hiç sormayın kızlarrrrr çok heyecanlıyım yawwwwww
iyileşince mevlütte okutacağız hepinizi beklerim :34::34:

bak hepimiz geliriz şok olursun:118::118:

yok canım ne yanlış anlıcam bende keşke senin kilona gelsim diyorum ama zor :31::31::31:

:9::9::9::9:canım hergün evi temizlemeidm sabah 7 kalklıyorum eşimi yolluyorum evelri 11 kadar temiliyorum sonra hayde hürreme ama 25 bölümden sonrasını seytermedim kadınlıgımdan utandım ya ne diziymiş:47::47:boykot ediyom seyretmicem ama gene başlarsa bakarım:27:

kız en şişkonuz benim galiba:5::5::5:

kızım önemli olan sen verebiliyosun benim 5 kilo fazlam var ama sen bunun 5 katını vermişsin ben daha 1 kilo bile veremedim daha da aldım:15:
en bıcırık da benim.. 1,61 boyun altında söyleyen çıkmadı ayol:26: ama olsun küçük tavuk piliç görünürmüş.. beni de herkes 20 li yaşlarda sanıyo:9:

bende yazim bari boy 1,75 kilo 65 nasıl ama :34::34::34:

kazulet :19: sırık :kkk: kızım sen niye girip bizim orta boylu balık etli türk lokumları topiğimizin ortalamasını yükselttin şimdi :12:

ay sorma yaa bende nefret ederim ama naapalım senlerce ordan oraya taşıncaz bakalım emekli olana kadaar düşünsene malatyada 2 sene kalcaz ordan hooop doğuya 2-3 senede orda kalcaaz sonra ordan tekrar hooop batıyaaa sonra gene aynı şekilde ordaaan orayaaa ıyy en çok gözümde taşınmak büyüyo zaten yaaa :50::50: ıvır zıvırım çok bide benim aksi gibiiii :18::18:

ah canım çok zormuş senin işin yaaa... taşınmak zaten kabus gibidir:18: benden sana tavsiye evdeki kullanmadığın eşyalara hiç acıma ihtiyaç sahiplerine ver ya da at gitsin. canına yazık etme boşuna.. valla baya hafiflersin. ben temizliklerde baya bi attım çok rahatladım canım.. benim de çoktu ıvır zıvırım:119:

hadi affettim tamam çenemi sana devrediom ben çıkıcamm canım derdini dök anam içidne kalmasın hastalıklar almasın basını

ay canım keşke hep böyle vaktim olabilse de burda çene yapabilsem.. dün çok moralim bozuktu diye kociş beni bugün işe götürmedi:31:
ev işi de yapamam bu halde zaten kimse yaptıramaz moralim bozukken:19: yani bu kadar çene fırsatını çok nadir yakalarım burda

sesaaa ne yaptın kız işleri bitirdin ohhh maşallahhh

kız işler geçen pazar sabah 6 da bi giriştim akşam 5 e kadar motor takıp bitirdim:9: başka türlü kendimi ayarlayıp bitmezdi çünkü o kadar iş
:53:
bir de o gün piknik deniz olayı yaptık 5 ten sonra..şimdi yeniden haftalık temizlik zamanım geldi ama artık yine pazar yaparım heralde.:6:
ağrımda var karnımda bir de moral sıfır :51:

canım hem 7 ,takımdayım ordan bakarsın beni takip et kurtul kilolardan:27::27::27:rutük yedikelrimiz bebem ya beynir domates badem yeşillik diyet çay ana kepelki girisinimi unuttum dur alayımda gitirim yiyeyinm:56::56:

ay bu ne be:53: canım iradene hayran kaldım ya sadece bunları yiyerek yaşanır mı ya:53: yok ben almim tatlım sen benim hergün neler yediğimi bir duysan şoka girersin.. ama şöyle bazı gün de tüm günü açsem gece olur "aaaa ben bugün hiç birşey yemedim" derim farketmem.. yani herşeyim gibi yemek düzenim de dengesiz. zaten kafası dengesiz insanın hayatta hiçbir şeyi dengeli gitmez:19: benim önce kafamı dengeye oturtmam lazım:44:
ama muhabbette iyi gider getir de yiyelim tatlım :56::56:

ahh cnm bende sigaradan wazgeçemiyorumm günde 10 tane gidiyoo :ssz::ssz::ssz:allahtan kocişim ağzına bile sürmüyo hiç denememiş bilee:16:

üniversitede falan sonrasında 2 paket içerdim günde.. yavaş yavaş yıllar içinde azaldı şimdi benim de 10 tane ile 1 paket arası değişiyor.. ama sen bize göre çok daha şanslısın moodcum çünkü eşin içmiyor.. senin bırakman çok daha kolay olur.. biz birimiz yakmasa öteki yakıyor ondan gören diğerinin canı çekiyor.. birlikte bırakmamız lazım o da olmuyor işte hep bahaneler üfffff... allahım sen tiksindir tüm içenleri yarabbim.. :14:

kıs ilkokula kadar emzirirsen tenefüs aralarındada örtmenim ben annemi emip gelcem derse şaşırma...:9::9::9:var öle çocuklar walla:9::9::9: inşallahh olsunda tenefüslerdede emsin demi ;) hipnozu duymadım hiçç...etkiliyse yaptırak wallaa:32::32::32:

ilk okula kadar dedik abartmayın..:9::9: ama kreşte falan gelebilir bak aralarda:6:

valla hipnozu denicem de yanlış şeyleri silerse diye korkuyorum:18: bunun UNDO tuşu da yok ki.. napıcaz yanlış bişeyler silerse :44:

anladım canım bende 18 inde başlayacam 7. gün hade bakalım olsun sadece başlama günümüz farklı yoksam
günde 2 defa soğan suyu içerken karşılaşacaz:1::1::1:

tamam içerken şerefe yaparız türkiyenin öbür ucundan birbirimize :7:

bizim komşunun bir oğlu ilkokula giderken emiyormuş okulun karşısındaymış evleri tenefüste kaçıp gelirmiş
annem anlatırdıııı :9::9:

sor bakalım sevinç annene bu kadın fit miymiş :12:

canım 13 yaş altı aile ile giremiyormuş küçük ya daha yüzme dersi alacak bende akşamları 7-9 yüzecem :21::21::21:
aciiiip gaz veririm heeeeeee:10::10::10::10:

gazcı yüzücü hamarat manken sewinçççç:51:

tabii wercez gülümm ben eski halimi beğenmiyordumm şimdi eski halime hasret kaldımm yürüyüşe başlıcam bende akşamları spor başka çare yokk

ayyyy ben de yaaa... 49 kiloyken bile oram buram kalın derdim.. şimdi kendimi tanıyamıyorum şoktayım bu ben miyim diye.. bir de kızlar yanlış anlamayın ben 55 kiloyum ama daha kilolu gibi duruyorum nedense öyle incecik falan durmuyorum ya da gözüm alışık değil kendimi böyle görmeye bilmiyorum:15:

ben de koşu bandı alıcam ama her ay erteliyorum kaç yıldır.. artık alma vakti geldi sanırım.. kondisyon bisikleti var ama onu sevmiyorum. kardeşime vericem sıkılıyorum yıllardır alışamadım binemedim bir türlü çooook sıkıcı:31: ama yürüyüşü severim o yüzden koşu bandı alırsam yürürüm gibime geliyor:44:

Back
X