- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seraycımmmmmm
sessaaa hayatımmmmmmm
sevinç hatunnnn
hamarat karılar size bişi sorcammmmmmmmmm.
hava sıcak bende bir tembellik hakim hiç bişi yapasım yok. ama en azından bi süpürge açmam lazım rahatsızlık duyuyorum evin bu halinden
ama yapmak istemiyom ama rahatsız oluyorummmm
siz nası yapıyosunuz. hele bide sevincin bebesi varrrrgerçi oda çocuğu yüzme kursu bahanesiyse başından atmaya uğraşıyo
![]()
kız bi yandan telefon geliyor bi yandan bilgisayarda iş yapıyorum bir yandan sizi okuyorum..gördüm yazını da cvp yazamadım hemennnnn... ahtapot muyum ben bu kadar yazabiliyom iştetakipteyim demişin ama benm msjı görmemişin![]()
bulgur pilavı pirinçten daha çok faydalı canım yanında ayranda iç bebişimize yarasın üstelik doğumdan sonrada bulgur çok iyi süt yapıyorrrrr
ay bazen çok güzel bazen çok sinir bozucu canım evden çalışmak.. hep hayalimdi eskiden ama şimdi de şikayet ediyorum insanoğlu çok nankör:26:ne iş yapıosun sessa?evden çalışmakda güzeldir yaaa...
![]()
demir için ferrumfort kullanıyom . başka bişi yyok şimdilik. saçlarım ohhh çokl güzel uzadı haytta kıyamam onlara. ama bu ara beslenemiyolar farkediyom töklüyolar. hamişktenmiki
sevinç bence deniz yıldızını izleeeehadi bende uyuyum. sessa annem sende sadece işine bak bis gidiyos. sırf senbizi takip etmekte zorlanma diye gidiyommm
![]()
canım sen hamilesin bu sıcakta düşünme bile hele ki canın istemiyorsa hiç düşünme.. sabah serinde yavaş yavaş bir parça toplar üstünden süpürür silersin.. o da hergüne gerek yok.. herşeyini üstünden yap izin gününde de eşine bütün ağır şeyleri çektire çektire süpürge yaptır.. zor işleri ona yaptırıcaksın mecburen anladığım kadarıyla kayınvaliden yapacak bir kadın değil çünkü.. e anneciin de yok şimdi mecbur eşin yapacak.. hamilelik bu başka şeye benzemez ağır iş yapma riske girme.. günlük işlerini de usul usul kendini yormadan dinlene dinlene yap canım..
kız bi yandan telefon geliyor bi yandan bilgisayarda iş yapıyorum bir yandan sizi okuyorum..gördüm yazını da cvp yazamadım hemennnnn... ahtapot muyum ben bu kadar yazabiliyom işte
bunu yıllardır kocişe anlatmaktan dilimde tüy bitti ama adam çin imparatoru gibi doyamadı beyaz pirince
ay bazen çok güzel bazen çok sinir bozucu canım evden çalışmak.. hep hayalimdi eskiden ama şimdi de şikayet ediyorum insanoğlu çok nankör:26:
ben grafik tasarım yapıyorum canım evden. reklam ağırlıklı genelde
-----------------------------------------------------------------------------------
kızlar benim de belim koptu sabahın köründen beri bu sandalye tepesindeyim gidip birşeyler yiyeyim biraz uzanayım ay kök saldım buraya hepinizi çooookkk öpüyorum. akşam fırsat bulabilirsem uğrarım![]()
sen çalşmıyınmu nereye uzanıyoniçimi rahatlattın hayatım sağollllll yapmamalıyımmmmmm ben hamişim evetttttt
![]()
hıh gerilik yemek takımımla gerilik kahva takımımı topladım bileedaha toplayacan bizim kız toplanmış hazırrrrrrr
kaldır koca totonu bakemmmm![]()
hıı hıı veycem veyceem bu taşınma işide yoruyo adamı bayaa bi zaten öylede veririm dahaahamiş kalmadan önce ver de bir işe yarasın canım kız şu soğan kürünü sana yaptıramadım yaaa pko lu karı
ne bekliyon daha bende olmadığı halde yapcem![]()
canım ıvır zıvır dediğimde hep mutfak eşyaları kıyafet resim malzemelerim yatak örtüsü takımları çeyizim vs.falaaan ama fazlasıyla var hepiciğindende yaa azar azar topluyom bakalım eski kullanmadığımız kıyafetleri falanda götürmüycem zatenbak hepimiz geliriz şok olursun:118::118:
kızım önemli olan sen verebiliyosun benim 5 kilo fazlam var ama sen bunun 5 katını vermişsin ben daha 1 kilo bile veremedim daha da aldım
en bıcırık da benim.. 1,61 boyun altında söyleyen çıkmadı ayol:26: ama olsun küçük tavuk piliç görünürmüş.. beni de herkes 20 li yaşlarda sanıyo
kazuletsırık
kızım sen niye girip bizim orta boylu balık etli türk lokumları topiğimizin ortalamasını yükselttin şimdi
ah canım çok zormuş senin işin yaaa... taşınmak zaten kabus gibidir:18: benden sana tavsiye evdeki kullanmadığın eşyalara hiç acıma ihtiyaç sahiplerine ver ya da at gitsin. canına yazık etme boşuna.. valla baya hafiflersin. ben temizliklerde baya bi attım çok rahatladım canım.. benim de çoktu ıvır zıvırım:119:
ay canım keşke hep böyle vaktim olabilse de burda çene yapabilsem.. dün çok moralim bozuktu diye kociş beni bugün işe götürmedi![]()
ev işi de yapamam bu halde zaten kimse yaptıramaz moralim bozukkenyani bu kadar çene fırsatını çok nadir yakalarım burda
kız işler geçen pazar sabah 6 da bi giriştim akşam 5 e kadar motor takıp bitirdimbaşka türlü kendimi ayarlayıp bitmezdi çünkü o kadar iş
bir de o gün piknik deniz olayı yaptık 5 ten sonra..şimdi yeniden haftalık temizlik zamanım geldi ama artık yine pazar yaparım heralde.
ağrımda var karnımda bir de moral sıfır
ay bu ne becanım iradene hayran kaldım ya sadece bunları yiyerek yaşanır mı ya
yok ben almim tatlım sen benim hergün neler yediğimi bir duysan şoka girersin.. ama şöyle bazı gün de tüm günü açsem gece olur "aaaa ben bugün hiç birşey yemedim" derim farketmem.. yani herşeyim gibi yemek düzenim de dengesiz. zaten kafası dengesiz insanın hayatta hiçbir şeyi dengeli gitmez
benim önce kafamı dengeye oturtmam lazım:44:
ama muhabbette iyi gider getir de yiyelim tatlım![]()
demekki herşeyi doktora bizim söölememiz gerekiyotaaam gidin kızzz vitaminde içmem lazım doktora söleeee
elevit veya megadin içinde bir sürü vitamin var sağlık ocağında ücretsiz veriiilerrr![]()
eee hade bende kaçtımmmmgörüşürük sonraaaaa
gız başak karnını doyur çocuuu aç bırakmaaaa![]()
evet tatlım çok haklısın. ayrıca kaynannmı da iki günde çözmüşsünyok dayanamıcam başak.. belki okumuşsundur zaten dün ben çok çöktüm bütün gece uyuyamadım.. ve sabah 5 de mi ne oturdum buraya bi yandan ağladım bi yandan iş yaptım bi yandan da kızlarla baya bi lafladık.. yani çok kısa bir süre gece (1 saat falan) uyku hariç dün geceden beri bilgisayar başındaydım diyebilirim.. hem karnım çok ağrıyor hem de omurga sistemim çöktü.. biraz dinlenmem lazım.. işleri hafiflettim gece devam edicem.. telefonumu alıp salona geçiyorum.. bişey olursa ararsınız
evet hamişsin bunu unutma ve kocişe de unutturma lütfen erkek milleti biliyosun en iyisini bile çok fazla şımartmaya gelmez.. hamilesin nazlan azıcık ciciş![]()
waaoooowwwwwww:108::108::108::108::131::131::131::131::131::127::127::127:selamlar hemen çıkıcam eşim bugün izin almış evde onun için bugün gelemem merak etmeyin hemen çıkmam lazımhazırlanacam yemeğe gidicez
![]()
hayırlı olsun o zaman canım tedaviye başlaman byüyük bi adım bence inşallah olumlu sonuçlanırrrrrrBen geldim kızlar cook yoruldum muane etti dok dedi birşey yok istersen bekle dedi ben de yok dedimklom başlıyacam pazartesi 26 kontrlm var bakacak yumurtlarm çatlamış mi yoksa iğne yapak kızlar dua edin ınş daha fazla bekletmez bebeğim
Ben geldim kızlar cook yoruldum muane etti dok dedi birşey yok istersen bekle dedi ben de yok dedimklom başlıyacam pazartesi 26 kontrlm var bakacak yumurtlarm çatlamış mi yoksa iğne yapak kızlar dua edin ınş daha fazla bekletmez bebeğim