Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm ya ALLah kolaylık versin çok zordur ev taşımak:31:paketle sar dola sonra aç yerleştir kırıllan ve hasar gören eşyalarda cabası
ay allah koyusuun hepsi benim canııım :18::30::30: kıyılmasın diye nasıl sayıyom bilemessiniiis tabak bardak vs.leri eşya paketleme şeyiyle güseeelce sarıyom yere atmadklayı süyece heeç bişiicik olmas :34::1: sağol canım yaa amin kolaylık veyiy inşallaaah :18::18:

:5::5::5:kızlarrr çok kötü bişey olduuu
saat 17.00 gibi kanamam başladı bianda hemen ped koydum wee kocaman bi parça düşmüş pede tansiyonum yükselmiş hemen acile gittim büyük ihtimal düşük yaşıyosun dedi dr. kadın doğumcu olmadığı için acilde geri yolladı :14::14::14:
yarın doğuum dr.na gel ultrasonla baksın dedi....ayyyy çok kötüyümmmmm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

geçmiş olsun canım üzülme yarın bi doktora görün bakalım ne diyecek

yavrum nasılsınnnnnnn nasıl gidiyorrrrr

iyiyim canım sen nasılsın çoktandır yoksun

bu kez bööle değüşük bi renk seçiyim didim. bakim nasıl olmuş:126::126:olmuş olmuş hemde pörfek:128::128:

Nooliy yaa niye boş kaldı topiik güyaa başakla erenay efe topikte gözüküyoo kesin başka topikleyde geziyonuzduy siz yakalayacam siziii.... :20::20::19:

kızlar testlerimi yaptırdım
herşey çok yolunda çıktı anlamadım niye bu kadar normal çıktı :25::25::25:
alışmışım hep sorunlara:1::1::1::1:
tedavimde önüme çıkabilecek tüm hastalıkların testleride yapıldı
çok sağlıklıymışım maşallah:17::17::17::17::17::17:
artık tedavim için önümdeki tek engel rahim filmi
onunda 22 sine randevusunu aldıkk
şimdiklik tek sorun var ilaca olan alerjimm
bi ialç dedi doktor ama bakalım bulabilecekmiyizz
çok zor bulunuyormuşş

nyese havadislerim bu kadar

moodcum sana çok üzüldüm hayatım yaaa
çok geçmiş olsun

kıslar siz nasılsınız baken

kız neyden buluyon bunlayıı :53::53: banada bulsana böyle avataylaaay :1: ne biliim seninki gibi süslü avatay olabiliy aşık avatay olabiliy bebiş isteyen avatay olabiliy bul banada yaaa :84::84:

hemen buluyum annem sana ama seni tanıdık tanıyalı kocanın resmi var nasıl vazgeçicen ondan

çok zor bulunuyormuşş

çok geçmiş olsun

çok sevindim kankam koca totona rağmen gayet sağlıklısın demek:16::16:iyotsuz ilaçmıymış ooo. bulunamazsa nolcak

çok zor bulunuyormuşş
çok geçmiş olsun
deli kız nerdeyse üzülecen hee çok normal çıktım diyee :1: daha ne istiyon kız keşke bizde öyle olsak :16: gerçi benimde neysekş tek problemim sadece pko eh bunada şüküy inşallah onunda üstesinden gelip en hayırlı zamanda alıcam bebişimi kucağımaa :16::16:

moodd canımmm geçmiş olsun ama tam olarak dr gidip düşük olduğunu öğrenmeden üzme kendini
saram balımmm canım eşimin kontrolleri var onun için koşuşturma içindeymmmm gün içinde fırsat bulunca kk geliyorum ama pek kimse olmuyorrrr

deli kız nerdeyse üzülecen hee çok normal çıktım diyee :1: daha ne istiyon kız keşke bizde öyle olsak :16: gerçi benimde neysekş tek problemim sadece pko eh bunada şüküy inşallah onunda üstesinden gelip en hayırlı zamanda alıcam bebişimi kucağımaa :16::16:

yok alışmıştım her defasında bir problem çıkmasına ,hiçbişey çıkmasa prolaktin yüksek çıkardı bu sefer hiç sorun yok ya ona şaşırdımm
inşallah hepimiz sorunları aşacağız muradımıza ereceğiz...

yok alışmıştım her defasında bir problem çıkmasına ,hiçbişey çıkmasa prolaktin yüksek çıkardı bu sefer hiç sorun yok ya ona şaşırdımm
inşallah hepimiz sorunları aşacağız muradımıza ereceğiz...
inşallah canım yaa allah tüm bebiş isteyenlere versin inşallaaaah :16::16:

nasılsın sara ablaaaaaa:21::21::21::21::21::21::21:

sonuçların iyi çıkmış sevindim tatlım artık gelsin bebişler

moodd canımmm geçmiş olsun ama tam olarak dr gidip düşük olduğunu öğrenmeden üzme kendini
saram balımmm canım eşimin kontrolleri var onun için koşuşturma içindeymmmm gün içinde fırsat bulunca kk geliyorum ama pek kimse olmuyorrrr

tatlım biliyorum meşguliyetini ama görmeyinede özlüyorum seni napiyim

Back
X