Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahh çıkmaz cnm merak etmehayırlı cumalar kızlar temizlik yapıyorum bitsin sonuclarımı almaya gidiyorum inş sorun cıkmaz![]()
inşallahh çıkmaz cnm merak etme
hayırlı cumalar kızlarrrr rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.....
sabah gittim dr.a burdaki hast.de 4.5 cnm lik kistim oluşmuş we rahim kalınlaşmış dedi yine tutunamamış bebeğin dedi ....rahim içinde hala kan war dedi sadece dinlen kanaman olmasın dedi ilaç werdi 3 tane
artık nezaman regli olcağımı beklicem we maçlara dewamm:2::2:![]()
sabah gittim dr.a burdaki hast.de 4.5 cnm lik kistim oluşmuş we rahim kalınlaşmış dedi yine tutunamamış bebeğin dedi ....rahim içinde hala kan war dedi sadece dinlen kanaman olmasın dedi ilaç werdi 3 tane
selam kızlar nasılsınız? moodcum canım sen hamilemydin bilmiyodum,düşük yapmışsın çok geçmiş olsun cnm inşallah birdaha yaşamazsın... kimyasal gebelik filanmı yaşadın acaba?
selam kızlar nasılsınız bakem ben geldim
hastanede sünnet için tahlil verdik geliyom
ve a.s ben dün yarım kalan işlerimi tamamlamaya çalışıyorum
eşim dün temizliğin ortasında pat diye gelince işler kaldı
şimdide bi bakayım dedim ama çıkıcam senin tatil nasıl gidiyor
selam kızlar nasılsınız bakem ben geldim
hastanede sünnet için tahlil verdik geliyom
geçmiş olsun canım inşallah rahimin temizlenmiştir bebeğin artık gelebilir
hamarat bacım menim kolay gelsin bende dün balkonumu temizledim bugünde ütülerimi yapacam hafta sonunda ne yaparsam artık gezmeden fırsat bulursam tabiacelem yoksa nasılsa bu aralar pek bi tembelim işi gücü boşverdim bi rahatlık çöktü sanki :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
hadi hayırlı uğurlu olsun
yumurtanın sarısı gitti oğluşunun yarısı :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sen şimdi oğlundan daha heyecanlısındırrrrr
bu kez bööle değüşük bi renk seçiyim didim. bakim nasıl olmuş:126::126lmuş olmuş hemde pörfek:128::128:
kızlar testlerimi yaptırdım
herşey çok yolunda çıktı anlamadım niye bu kadar normal çıktı
alışmışım hep sorunlara
tedavimde önüme çıkabilecek tüm hastalıkların testleride yapıldı
çok sağlıklıymışım maşallah
artık tedavim için önümdeki tek engel rahim filmi
onunda 22 sine randevusunu aldıkk
şimdiklik tek sorun var ilaca olan alerjimm
bi ialç dedi doktor ama bakalım bulabilecekmiyizz
çok zor bulunuyormuşş
nyese havadislerim bu kadar
moodcum sana çok üzüldüm hayatım yaaa
çok geçmiş olsun
kıslar siz nasılsınız baken
kardelencim sen bebekine müzik dinlettinmi. doktor diyorki sakin bi müzik seçin ve bebği bu müzike alıştırın. doğduktan sonra sakinleşmesini sağlar aynı müzik diyo
walla bende anlamadım cnmmselam kızlar nasılsınız? moodcum canım sen hamilemydin bilmiyodum,düşük yapmışsın çok geçmiş olsun cnm inşallah birdaha yaşamazsın... kimyasal gebelik filanmı yaşadın acaba?
inşallahh cnmm ama o düşen parçayıı hayatımda unutamıcamm çok değişiktiiibenimde aklıma gelen kisti kist birisininde olmuştu 1 ayda 3 kez adet olmuştu kistenmiş ama 2 ay sonra tüp tedavisi görürken kendiliğinden hamile kalmıştı inşallah seninde öyle olur
ALLAHım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !HAYIRLI CUMLARRRR
»» AMİN ««
hayırlı cumalar kızlar temizlik yapıyorum bitsin sonuclarımı almaya gidiyorum inş sorun cıkmaz![]()
ayy çok yoruldummmm bennnn kızlarr işyeri birden doldu birden boşaldıııı![]()