Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aman canım dikkat et çok yorulma havalar sıcak bebişi ve kendini düşün

valla canım yaa zaten bi kaç gündür kuyruk sokumu varya tam orası ağrıyo oturup kalkamıyorum. dünde dügüne gittik ayyy oturmaktan rahatsızlandım ayaklarım şişti bide tam midemin altına bi ağrı girdi konuşurken öksürürken kımıldarken ağrıdı maf oldum...:40:

başakcmmmmmmmmmmmm
nasılsınnn
akşama sünnet düğünü war bende oraya gidicemm bi bakiim dedim sizleree

slm tatlım bende geçmişi okuyodum senin sonucu daha anlamadım onu okuycaktım. bebişmiymiş düşen:26::26:

bu arada sünnet kimin

iyim bende canım sağol sen bence onu hiç bebek diye düşünüp canını sıkma..düşük yapsan çok ağrılı olurdu canım... geçmiş olsun tekrardann.

bilmiyorum,niyet önemli ama ben olsam koymazdım
evet bebekler melek ama bide büyüyo onlar
haklısın cnm melek olarak kalmıyolar:31:
amanda aman kıskanırmış hemende kıskanma annem sen menim ballı lokumumsun dondurmalı sütlü kadayıfımsın yaaaaaaa:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
:19::19::19::17::17::17::17::17::17::17::17::17::38:
inşallahh çıkmaz cnm merak etme

hayırlı cumalar kızlarrrr rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.....
sabah gittim dr.a burdaki hast.de 4.5 cnm lik kistim oluşmuş we rahim kalınlaşmış dedi yine tutunamamış bebeğin dedi ....rahim içinde hala kan war dedi sadece dinlen kanaman olmasın dedi ilaç werdi 3 tane:5:
artık nezaman regli olcağımı beklicem we maçlara dewamm:2::2::ssz:
canım benim Allah ım gönlüne göre versin üzülme bebğim neden tutunamıyo acaba ya:26:
heç sorma heyecanlı ve telaşlıyım yalnızlık ne zormuşş :5::5: herşeye tek başıma koşuyom yaaa:10::10:
bu arada avatarına bayıldım aynı sen :21::21::21:
tilotlu olaydı tam süper olacaktı:60:
ben denedim gerçekten işe yarıyor mozart dinletmiştim doğduktan sonrada o müzik eşliğinde uyuyordu :32::32:
bende vıvaldı dinliyorum inşallah işe yarar. demek sende yapmştınaz değilsin haa:21:

karılar bugün hava ohh püfür püfür esiyo . bende atağa geçtim kakılmış kıyafetlerimi kuşandım:32:evi elden geçirdim. şimdide ağda yapcam bugün epilasyon günüüüüü hadi epilasyonaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

haklısın cnm melek olarak kalmıyolar:31:

:19::19::19::17::17::17::17::17::17::17::17::17::38:

canım benim Allah ım gönlüne göre versin üzülme bebğim neden tutunamıyo acaba ya:26:

bende vıvaldı dinliyorum inşallah işe yarar. demek sende yapmştınaz değilsin haa:21:

başakcım vivaldiyi bende çok severim vivaldinin müzikleri mutluluk hormonlarının salgılanmasını sağlıyomuş bilimsel olarak kanıtlanmış yani vivaldi dinlemekle isabetli bi karar vermişsin :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

valla canım yaa zaten bi kaç gündür kuyruk sokumu varya tam orası ağrıyo oturup kalkamıyorum. dünde dügüne gittik ayyy oturmaktan rahatsızlandım ayaklarım şişti bide tam midemin altına bi ağrı girdi konuşurken öksürürken kımıldarken ağrıdı maf oldum...:40:

geçmiş olsun canım dikkat et :34:

:9: he tilotlusunu da bekliyoruzz
benim oğlanda maşallah bir müzik kulağı var akıllara zarar:32::32::32:
bu arada burda tecrübe konuşuyor diyorum heç oralı olduğun yok karııııı
temizliğide yapmışsın ohhh ellerine sağlık bu arada ağda için hangi çarşafı yırttın :60:

Son düzenleme:
başakcım vivaldiyi bende çok severim vivaldinin müzikleri mutluluk hormonlarının salgılanmasını sağlıyomuş bilimsel olarak kanıtlanmış yani vivaldi dinlemekle isabetli bi karar vermişsin :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
waaoooww süpersin saracım tşk ederim mutlu ettin beniii.
vivaldi 4 mevsimi dinliyorum hoşuma gtii açıkçası. sıkıcı gelmiy:16::16:

geçmiş olsun canım dikkat et :34:

:9: he tilotlusunu da bekliyoruzz
benim oğlanda maşallah bir müzik kulağı var akıllara zarar:32::32::32:
bu arada burda tecrübe konuşuyor diyorum heç oralı olduğun yok karııııı
temizliğide yapmışsın ohhh ellerine sağlık bu arada ağda için hangi çarşafı yırttın :60:

:60::60::60: güldürdün benii çatlak karıııı.

geçenki dantelli çarşaf baya büyüktü bi kaç ay idare eder beni. hatta sanada yeter istersen paylaşak:60:

waaoooww süpersin saracım tşk ederim mutlu ettin beniii.
vivaldi 4 mevsimi dinliyorum hoşuma gtii açıkçası. sıkıcı gelmiy:16::16:

:60::60::60: güldürdün benii çatlak karıııı.

geçenki dantelli çarşaf baya büyüktü bi kaç ay idare eder beni. hatta sanada yeter istersen paylaşak:60:

:27::27: yok gerek yok
ben metreyle alıyom ağda bezi 10 metresi 2 tl o da bana aylarca yetiyor :33::33:
kız bu arada bişi soracam bu ağda tarihleri varya ilkini yapmadım adetime yakın diye
2. de hala reglim geçmedi yarında son günmüş yarın benimde 5 günüm bitti bitecek gibi
ne yapsam yarın yapsammı kiiiiiii:26::26:

sevinç senin tanıdıklar senin sen olduğunu anlamazlarmı niye adını değiştirdinnnnn

:27::27: yok gerek yok
ben metreyle alıyom ağda bezi 10 metresi 2 tl o da bana aylarca yetiyor :33::33:
kız bu arada bişi soracam bu ağda tarihleri varya ilkini yapmadım adetime yakın diye
2. de hala reglim geçmedi yarında son günmüş yarın benimde 5 günüm bitti bitecek gibi
ne yapsam yarın yapsammı kiiiiiii:26::26:

tabii kesin bitmiş olursa yap. yarın saat kaçta sonmuş acaba

sevinç bu karılar bugün nerde yaaa amma boş kaldı bugün topikcan:31:

he kız bugün çok vasat burası bak benim o kadar işim var yine buralardayım :110:
bugün olişe sünnet kıyafetini aldım
kaprili yatak pijaması aldım sünnet kilotu aldım
oğlumu berbere götürdüm traş ettirdimm eve geldik banyo yaptı
yemek felan iş güç :10::10: koşturmasyon yine buradayım
kız başak haftaya çok yoğun bir hafta beni bekliyor haaaa:25::25:
pazartesi sünnet bakalım oğlan kaç günde iyileşecek

sevinç senin tanıdıklar senin sen olduğunu anlamazlarmı niye adını değiştirdinnnnn

anam dolu sevinç var memlekette ama o nick ten tanınırdım kesin :9::9:

tabii kesin bitmiş olursa yap. yarın saat kaçta sonmuş acaba

14 canımm üfffffff bitmezki o saate zaar nolacak kaçırmışmı olacam bu ayın tarihiniiiii:50:

he kız bugün çok vasat burası bak benim o kadar işim var yine buralardayım :110:
bugün olişe sünnet kıyafetini aldım
kaprili yatak pijaması aldım sünnet kilotu aldım
oğlumu berbere götürdüm traş ettirdimm eve geldik banyo yaptı
yemek felan iş güç :10::10: koşturmasyon yine buradayım
kız başak haftaya çok yoğun bir hafta beni bekliyor haaaa:25::25:
pazartesi sünnet bakalım oğlan kaç günde iyileşecek
abovv seninde işin zorr:25:kocandAN iş yokmu kuzum hiç ilgilenmiyomu. dur şimdi sen kocaya laf ettirmezsin o çalşıyo tamam biliyoruz:36:
ben olişe üzülüyom başına geleceklerden habersizzz annesiiii kuyusunu kazıyooo:60:
kızz sünnet kilotu nasıl oluyo ucu delikmii

anam dolu sevinç var memlekette ama o nick ten tanınırdım kesin :9::9:

14 canımm üfffffff bitmezki o saate zaar nolacak kaçırmışmı olacam bu ayın tarihiniiiii:50:

oda sevinçti farkı neydikii

kaçırmş oluoyn tabiii tarihi. sen bu ay biterbitmez al. bidahaki ay tutttur tarhi. daha önce tarihe göre almşmıydın

kız başak sana bişi soracam şimdi benim oğlan pazartesi sünnet olacak yaaa
evimin işini bitirdim her yer tertemiz neredeyse hiç işim kalmadı alış verişi felanda bitirdim
geçen kaynana oğluma diyorki sünnet olursan gelir sizde kalırım diyorrr:53::53::53:
bide onun kaynanası varrr akşam yemeklerinede kayın baba ve kaynımda gelir
ve bu insanlar asla ve asla yerlerinden kımıldamazlar hiç bir işe yaramazlar faydaları yok
iki kaynanada birer kanepeye uzanır ve benden hizmet beklerler oğlumla uğraşmam gerekir benim
bende düşündüm taşındım oğlan sünnet olunca bizim ev sıcak bir kaç gün sizde kalacaz desem
en azından oğlumla ilgilenirim kimseye hizmet etmem kafam çok karışık bir akıl verin bakim

Back
X