Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet duzelttiler coook yakisikli olduuuuuuu
oh oh kendi gibi olmuş peki demedimi anne böle olcanı sölememiştin dieee:)

Ayyy allah yardimcin olsun adananin sicagi meshurdur
he acıyan benle seraya acısın bide adanalılara mersin güselmiş oraaya kaçmam lasım ama sizden uzakta kalırsam sanırsam 100 sayfadan fazla geriye dönüp okumam gerekçek pıfff sizi donduruptamı gitsemmm

doğru konuş tabii kanka bende doğru konuşmanız için paylaştım bunu sizinle. çünkü bazen insan sorunun içindeyken tam olarak göremiyo önününü birilerinin ona yardımcı olması gerekiyo.
evet beni çözmüşsün problem bi karı olabilirim. ama neden?şu sebepten, bana yapılan bi şeyi asla unutmam içimde tutarım onu. içimde bişeylşer untmama izin vermez. bu yüzden de karşımdakine kin beslerim. "o bana bunu yaptı ben neden böyle davranıyım" derim bu yüzden.. hani sen diyosun ya sen nasıl davranırsan o davranışı görürsün diye.
işte o hareket herkeste geçerdi değil . kimi insanlar güzellikt en anlıyor , sana ööle karşılık veriyor. kimi insanlarda güzellikten anlamıyor işte.

hem bak şu an kendi kendime diyorumkmi " aa evet ne olcak sanki arada kocamla ineriz aşşağıya" diye bi cümle geçiyo kafamdan . sonra irkiliyorum birden " neden güler yüz göstericem canım onlar bana bunları yapmışkennn" diye sinirleniyorummmmmm

ben böyle kötülük bulduğu halde yine de koCASININ ailesinin kahrını çeken biri olmak istemedim. o yüzden şaşıp kalırım kaynnaasından dünyanın zülmünü gördüğü halde hala pervane olan gelinlere:31:karakteri yokmu o gelinin hiçmi gururu yok neden bu kadar iyilik:26:ne gerek var............ diye düşünmüşümdür.

şunuda söölemek istiyorumki kankacım eşimin davranışlarını da bi bilsen ayakta alkışlarsın. kaynanam bana " neden gelmiyosun" dediği zaman eşim benden önce lafa girip benim için bahaneler söylüyo beni kurtarıyo işin içinden. her zmaan beni savunuyo. beni haklı çıkarmak için uğraşıyo ve hep çıkarıyo. annesini susturuyo.böyle de büyük bi destek kocam varken. acaba ben onun davranışlarından mı destek alıyorumda bu kadar rahat davranıyorum:44:
kocan bu kadar arkandayken niye böyle durumlar yaratıyorsun onu anlamıyorumm bende kuzum ,
adam her şartta arkandaysa sende dilinide,elinide tutup eşine karşı olan görevlerini yapacaksınn kankacımm
ben böyleyim deyip işin içinden çıkmazssın,bak adam ailesine karşı seni nasıl savunuyorr eee sorun ne
2 akşamda bir in aşağıı,yada kahveye in bunlar zor şeyler değill,eşininde gönlü olsunn
hepimiz bize yapılanları unutmuyoruz,yüzlerine bakınca aklımıza geliyor ama yutmak zorundayız en azından ben kocam için susuyorumm,onunla arama kimse için huzursuzluk sokmam,2 gülerim 2 sölerim döner gelirimm
bak benim her fırsatta anlattığımm kayınannem,bebeğimi kaybettiğimde gelenlere hepp beni şikayet etmişti,ben hiç oturmamışım hiç dikkat etmemişim,eltimle kurslara gezmişim ondan olmuş, halbuki ben tam 2 ay eltimin evinde kalkmadan yattım evime gelememiştim,düşünebiliyormusun o psikolojiyle benii
zaten evladım gitmiş ....
bende en sonunda dayanamadım ;siz yolladınız beni anne dedimm,son gün canım hiç gitmek istememişti ve kayınannem yollamıştı oysa beni kursa(eltim yalnız gitmesin diye)...
eeeee kabahat kürk olsa kimse gymez kuzumm ,,
bak sen çorbana çorbanın tuzuna,kimsenin tabağına ilişme git görevini yap hem kimse bişey diyemesin,hemde kocanın gönlü hoş olsun
selam kızlar
herkes de ne dertliymiş kaynanalardan,görümcelerden
ahhhhh ben yazsam sayfalar taşar da,yazmıcam,şu güzel günlerimi stressle geçirmicem beni değerli görmeyen insanlar için kendimi üzerek:19:
ama şu kadarını söyleyim,benim eltilerim çok iyidir,hele büyük eltim,annelik yaptı diyebilirim.yani herkesin bi damarı vardır illaki ama kimse kimsenin damarıyla uğraşmaz bizde eltiler,buna da şükür.
neyseeeee
gelelim dananın kuyruğunun zırtladığı yere
bugün kontrolümüz vardı ve bugün yarın doğurursun,çok yaklaşmış dedi dr umuz,şu an için normal görünüyo,ben normal istediğim için,genel şartlar müsaitmiş,ama tabiki son andaki duruma da bakarlar
dualarınızı bekliyorum,hepiniz de benim dualarımdasınız

hadi hayırlısıyla doğurda bebişi olsun şu topiğin 1 tane

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

birkaçgün daha bekle canım sonra tekrar idrar testi yap çıkmazsa kan testi yaptırırsınn....

iyim canım otryorum sıcakdan bunaldım dondurma yedım kendımı tutamayıpp şimdide dişim agrısından kıvranıyorum :25::25::31::31::31::31::31::31:

geçmiş olsunn
offfffffffffff diş ağrısıda çok kötüdür..
buralarda sıcak ama en azından akşam biraz serinliyorr
bende uğraşıyomm,ilaç arıyoruz yaaa
bulamayacağız galibaa
sağlık hattından sordurdukk onlar bile eczacılar birliğine sorun diyolar,offf bulunca hemen bilgi veriyorlarmışş yaaa beni yönlendirdiler dememkki bulamadılarr
napıcam ben yaaaaaa....:50::50::50:

geçmiş olsunn
offfffffffffff diş ağrısıda çok kötüdür..
buralarda sıcak ama en azından akşam biraz serinliyorr
bende uğraşıyomm,ilaç arıyoruz yaaa
bulamayacağız galibaa
sağlık hattından sordurdukk onlar bile eczacılar birliğine sorun diyolar,offf bulunca hemen bilgi veriyorlarmışş yaaa beni yönlendirdiler dememkki bulamadılarr
napıcam ben yaaaaaa....:50::50::50:

yarın kanal tedavıye baslayacam bi an once kurtalayım şu dişten kuzum ne ılacı neden bu kadar zor bulunuyo:26::26:

hepimizin umudu :34::34:
umudumuz olmasa burada ne işimiz olurdukiii
ama dikkatli ol canımm
belki hamilesindir riske atma
normalde hiç günün geçermiydi...

bukadar uzun olmaz birkere uzun sürdü ozaman da troid değerlerimde sıkıntı vardı bu ay troidlerime baktırdım sıkıntı yok birde dr bu ay olmaz deyince hiç umudum yoktu saldım adetim gecikince aklıma geldi hani sstreste yapmadım belki diyorum

bukadar uzun olmaz birkere uzun sürdü ozaman da troid değerlerimde sıkıntı vardı bu ay troidlerime baktırdım sıkıntı yok birde dr bu ay olmaz deyince hiç umudum yoktu saldım adetim gecikince aklıma geldi hani sstreste yapmadım belki diyorum

bende typid sorunu var ılacı kullanmayınca az kanamam oluyo dıkkat et cnm bı kac gun bekle test yap rabbım ıstedıkden sonra olur hersey:34:

yarın kanal tedavıye baslayacam bi an once kurtalayım şu dişten kuzum ne ılacı neden bu kadar zor bulunuyo:26::26:

aynen yaa bende yaptırdım kışınn kanal tedavisi benimki 4 seans sürmüştüüü öğğyykk midem feci oluyodu,,
röntgen görüntüleme ilacı,benim normal ilaca alerjim varya başka ilaç verdi ve biz bulamıyoruz bu ilacı,cumaya kadar bulmam gerek...
galiba piyasadan kaldırmışlar ecza depolarına filan sorduruyoruz..

o zaman git baktır kanda gebeliğe
belki hamilesindirr
inşallah öylesindir ...:49::49:

aynen yaa bende yaptırdım kışınn kanal tedavisi benimki 4 seans sürmüştüüü öğğyykk midem feci oluyodu,,
röntgen görüntüleme ilacı,benim normal ilaca alerjim varya başka ilaç verdi ve biz bulamıyoruz bu ilacı,cumaya kadar bulmam gerek...
galiba piyasadan kaldırmışlar ecza depolarına filan sorduruyoruz..

zormu kanal tedavı ay ben ıgneden korkuyrm:1::1: ya dok verdıyse kendı bılmıyo nerde vardır yardımcı olmadımı hangı sehırdı senn

Back
X