Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim

bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur

kolay gelsin canım benimde ütü yapmam lazım yaaa ama hiç sewmem ütüyüü:(( istiyorsan gelirim ama:))

sevinç karsı sana bişi sorcammmmmmmm.

Deşifre olmamak için kullanıcı adını değiştirdin ama oğlişle resimlerini koydun.

Bu ne perhiz... Devamını yazmaya üşendim.

Yoksam resimdeki sen değilmisinnnn. Biliyodum zati senin koca toto olduğunuuuuu:36::36::36::36:

Deli kariiiii o ismi goren anlar ama bu ismi kim arastiripta yazdiklarimi bulsunnnnn sanane koca totolu degilim diye catladin dimi ustelik cocuk dogurdum:36:

[ı] merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim

bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur[/ı]
haklısın ablacım yaa ben gelirim hemennnn:10::10:iki adet masan ve ütün varsa ben geliyim yada sen bana yolla ben ütüler gönderirimm:16:
kolay gelsin canım benimde ütü yapmam lazım yaaa ama hiç sewmem ütüyüü:(( istiyorsan gelirim ama:))
yarımağız oldu sanki:1::1::1:

Naber karıııı te:1:iz evinde keyifmi yapıyonnn:7:
deli kariiiii o ismi goren anlar ama bu ismi kim arastiripta yazdiklarimi bulsunnnnn sanane koca totolu degilim diye catladin dimi ustelik cocuk dogurdum:36:

bende diyomki ismini saklıyon ama resmini koyuyonnnn:36::36:

haklısın ablacım yaa ben gelirim hemennnn:10::10:iki adet masan ve ütün varsa ben geliyim yada sen bana yolla ben ütüler gönderirimm:16:

yarımağız oldu sanki:1::1::1:

Naber karıııı te:1:iz evinde keyifmi yapıyonnn:7:

bende diyomki ismini saklıyon ama resmini koyuyonnnn:36::36:

hee kız walla tertemizz ne güzel...ya ben ütüyü hiç sevmem ya ondan yarım ağız gözükmüştür:9:sen nasılsın kuzu,daha öncede sormuştum ama cewap bile wermedin:19:

Saraa ben gelirim yardimaaaaa

sağolun kızlar gelmiş kadar oldunuz ben gidiyim ütü beni bekler bu arada bende hiç sevmem ütü yapmasını seven varmıdır acaba ya :44::44::44::44::44::44::44::44:

Evet tatlim kiskanc kariii catliyor nereye satasacagini sasiriyooo
catlak patlak yusyuvarlakkkkkk
bu arada tsk ederim

rica ederim ne demek:54: hem sıcak,hem hamile anammm şimdi onda hormonlar tavan yapmuştur,kız bunun çatlaklarına kremde yetişmez..başak kuzum bak kayısı yağıda iyiymiş çatlaklara ebru şallı sölemişti kendide kullanmış kadın 2 tane doğurdu ama taş gibi...

hee kız walla tertemizz ne güzel...ya ben ütüyü hiç sevmem ya ondan yarım ağız gözükmüştür:9:sen nasılsın kuzu,daha öncede sormuştum ama cewap bile wermedin:19:
varyaa deli gibi temizliğin ardından keyif yapmak paha biçilemez bişiii

bunu yaşamayan bilemez:16::16::16: Ne zmaan sordun görmedimmmm:53: Bende bugün ufaktan temizliğimi yaptım
balkonları yıkadım evi sildim süpürdüm:21:şimdi keyif yapıyom:7:
Kıs ben hergün balkonları yıkamak istiyom . Deli miyim yoksam normal davranışmı:26:
evet tatlim kiskanc kariii catliyor nereye satasacagini sasiriyooo
catlak patlak yusyuvarlakkkkkk
bu arada tsk ederim

resimde hanımhanımcık duruyon:19:

rica ederim ne demek:54: Hem sıcak,hem hamile anammm şimdi onda hormonlar tavan yapmuştur,kız bunun çatlaklarına kremde yetişmez..başak kuzum bak kayısı yağıda iyiymiş çatlaklara ebru şallı sölemişti kendide kullanmış kadın 2 tane doğurdu ama taş gibi...
bu karıda arada düşünceli davranıyo bana anlamıyom:44:kayısı yağı tamam hafızaya kaydedildi sağol:38:
[ı] sağolun kızlar gelmiş kadar oldunuz ben gidiyim ütü beni bekler bu arada bende hiç sevmem ütü yapmasını seven varmıdır acaba ya :44::44::44::44::44::44::44::44:[/ı]

bunu bende sormuştum kendimkendime. Sonra ööle ütülerle tanıştımkiii insanı ütü yapmaya teşfik ediyoo:53:

bunu yaşamayan bilemez:16::16::16: Ne zmaan sordun görmedimmmm:53: Bende bugün ufaktan temizliğimi yaptım
Kıs ben hergün balkonları yıkamak istiyom . Deli miyim yoksam normal davranışmı:26:

resimde hanımhanımcık duruyon:19:

walla öyle başakcım..sen dikkat et canım senin bebeğin işten daha önemli,ama davranışın normal bana göre çünkü bende özelliklede temizliği bitirdikten sonra hep aynı kalsın diye o temizliğin üzerinden geçerim..toza ve dağınıklığa hiç tahammülüm yok eğilip sehpalara masaya bakarım toz görünüyomo diye bence evi pis gösteren şeylerden en önemlilerinden...

bu karıda arada düşünceli davranıyo bana anlamıyom:44:kayısı yağı tamam hafızaya kaydedildi sağol:38:

bunu bende sormuştum kendimkendime. Sonra ööle ütülerle tanıştımkiii insanı ütü yapmaya teşfik ediyoo:53:

kız ben o kadar düşünceliyimdirki başkalarını düşünmekten kendime sıra gelmiyor kuzum :9::9:ben seni hem sewerim hem döverim:))

walla öyle başakcım..sen dikkat et canım senin bebeğin işten daha önemli,ama davranışın normal bana göre çünkü bende özelliklede temizliği bitirdikten sonra hep aynı kalsın diye o temizliğin üzerinden geçerim..toza ve dağınıklığa hiç tahammülüm yok eğilip sehpalara masaya bakarım toz görünüyomo diye bence evi pis gösteren şeylerden en önemlilerinden...

ya bide balkonlarda ev gibi temiz kalsın istiyormm toz konsun istemiyorum.

Bu temizlik varya fena bişi kontrol altına almazsan kendini kafayı yersinnn.

Ben tanıyorum birini kadın temzilik hastalığı yüzünden hastanelik olmş. Evde yataklara yatırmıyomuş çocuklarını yatakları pis olcak diye:53:yataklar müzElik gibi duruyomuş çoçuklar kanepede yatıyomş.

Son düzenleme:

sevinç nereye gittin annem seni seviyorum sataşmıycam hadi geri gelllll:3::3:

Sevincin yaptığını unutamöam. Benm hamiş olduğumu öğrendiğinde topikte 30kere ilan vermiştiiii:16:

Son düzenleme:

Ben tanıyorum birini kadın temzilik hastalığı yüzünden hastanelik olmş. Evde yataklara yatırmıyomuş çocuklarını yatakları pis olcak diye:53:yataklar müzlik gibi duruyomuş çoçuklar kanepede yatıyomş.

anaam ALLAH sonumuzu benzetmesin...kadın gerçekten hastaymış yani bende temizlik yaptığım gün kimse gelsin istemem,heleki eşim hemen temizliğin ardından gelmişse sürekli takipte olurum o gün orayı bozma ,şunu dökme ,onu elleme,..adam çıldırdı,istiyosan kanat takıp uçayım demişti :9::9:

anaam allah sonumuzu benzetmesin...kadın gerçekten hastaymış yani bende temizlik yaptığım gün kimse gelsin istemem,heleki eşim hemen temizliğin ardından gelmişse sürekli takipte olurum o gün orayı bozma ,şunu dökme ,onu elleme,..adam çıldırdı,istiyosan kanat takıp uçayım demişti :9::9:

evet işte bööle bööle başlıyo dikkat et:30:bende temizlik yaptığım gün kocamın yemek yiyişine bakıyom. Eğer ekmek filan döküldüyse sanki heryer ekmek olmş gibime geliyo sonra çıldırıyorum

Karılar kardeloşun nişanı gelmişşşşşşşş sancılarıda artmşşşşşşşş

kız nasıl yapmışsın bu yazıyı doğru düzgün alıntı yapıcam diye göbeğim çatladı :1:
valla caNIM BENİM hamiş kalmadan önce yapmam gereken bazı şeyler varmış yeni yeni öğreniyorum:59:

amin cnm Allah razı olsun. ben burdaki ismini bildiğim hatunların isimleriyle dua ediyorum bence daha iyi olur diye düşünüyorum. bana özelden ismini verirsen sennde adını söylemek isterim:38::38::38::38::38:

:53::53::53:ayy bende dedimki içimden "uğraşmış canım benim uzun hikayeyi yazmak içinnnn:16::16::16:"
keşke söölemeseydin:1::1:

Allah yardımcın olsun cnmmmm keşkem yıkamaya verseydinnn yazık vücuduna.
yakında olsaydım yardıma gelirdim:75::75::75:

ismimi söylerim ciciş.. ama sakın sonra burda ağzından kaçırma deşifre olmayalaım:53::53:

hikayeyi de inan annemin anlattığı gibi kendim yazıyordum
hatta kadını zehirlemeye karar verene kadar ben 2 paragrafta gelebildim :26:
sonra dedim ki kesin bu hikaye internette vardır ben böyle yalan yalnlış yazmayayım..
nette bulunca da ordan kopyaladım :1::1: hatta ben çin hikayesi olduğunu bile bilmiyordum onu da yeni öğrendik
:26:

ama sonraki mesajım zaten hikayeden daha uzun olmuş yazarken farketmiyorum kendimi kaptırınca
:8:

ay keşke gelsen ama yardıma değil kıyamam bi de hamişsin.. ama sohbete beklerim gezmeye de:48:

ya da ütüyle masayı alıp gidebilirsin:6:

çok normal bişey özellikle de yazın hergün yıkarım balkonları.. annem yazın 2 kez yıkar hergün :53:
çünkü akşamları balkonda yeriz balkonda keyif yaparız..
kışın allah kerim bazen 3-5 gün bazen haftada bir:1::1:

Ben tanıyorum birini kadın temzilik hastalığı yüzünden hastanelik olmş. Evde yataklara yatırmıyomuş çocuklarını yatakları pis olcak diye:53:yataklar müzElik gibi duruyomuş çoçuklar kanepede yatıyomş.

ayyyyy öldümmmm çok komik yaaaaaaaaaaa..... oha artık yaaa.. neler var
ben temizlemesini de severim kirletmesini de dağıtmasını da.. yeterki keyfim yerinde olsun..
:9:
temizlik için kimsenin kalbini de kırmam.. mesela bi kadın demişti;
misafir gelince küçük çocuğu varsa elinde yiyecek varsa almalarını rica ediyorum diye
:53:
bana biri böyle birşey diyecek bir daha gitmem onun evine dedim.. temiz temiz otursun tek başına:51:

Back
X