Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok iğrençç
kendim yarım yamalak alırım daha iyi beeee
adam tiksinirr,şok olur o hali görünce zatennn
bence asla yaptırılmamalı
bence bir daha eskisi gibi olmaz karı koca ilişkisi ığğyykk
tiksinççç

:9::9:yarım yamalağı bırak hiç almam doktorlar tiksinsin kocam tiksineceğine.

Ayy büyük konuşmuyak:30:

:60::60::60:kız düşünsene adamı yatırıp ağdayı yapıştırı çektiğini bööö başakkkkkkkkkkkkkk:9::9:

düşünmüyo diilim aslında temis olur :101:

Tamam bu konuyu kapatalım ama ben kocamın koltuklatını ağdayla alıyom. Jiletle alacağına kocacım 1ay mis gibi geziyo:21:

bende bi arkadaşımdan duyduğumda ayıplamıştım kocasını.

Sonra kocam a söyledim dalga geçerek. Kocamda ne var ne güzel yapıyomuş mantıklı. Dedi. Bu kaka bi konu diilllll

kuzum kaka konu değilde ben yapamam şahsen:37:

az kaldı canım..biraz daha gayret...Allahımda güç versin sana canım..inan bebişi görünce bu sıkıntıları hatırlamayacaksın bile:)

ben çocukları çok seviyorum...en büyük idealim hayatta anne olmaktı..ama yanlış insandan bekledim bu hayali..

şimdide Allahım bana bir kapı açıyor..doğru insanı bulda hamile kal diye:)

güzel ve zeki bir kadınım ben gerçi karalarda bağladım ama azıcık bişey:)hayatımı ahlarla geçiremem..

heleki 32 yaşımı doldurduğum şu günlerde pozitif olmak durumundayım...adım gibi biliyorum bu boşanma olayı en çok bana yarayacak...kaybettiğim kişi sadece sevdiğim adamdı...onun dışında bi esprisi yoktu yani..her yerde karşımıza çıkabilecek bişey yani :60: off konuşturuyonuzz benii çenem düştü..:9:
:53::53::53::60::60::60:

erenaycım,malesef canım
gerçi sen biliyodun ama genede öğrenmiş olduk,bölge deposuna da bakmışlar
gerçi siz türkiye deposuna baktırmışınız ya

Beydağlı kıs 3lü tarama testi risklimi

walla kuzum ben hiç yaptıramadım nasip olmadı ama benimüç eltimde yakın zamanlarda doğum yaptı ve hepside yaptırdı hiç birşeyde olmadı..ama genelde ikili test sağlıklıysa üçlüye gerek yok diyorlar ama annelerin içi rahat etmiyor diye onuda yaptırıyolar bilinen bir zararı yok yani..

Hadi bebğim bende çıkıyıkm biras işim var hallediyim yine gelirikkkkkk

kızlar hadi ben kaçtımmmm
karın burunda o dediğiniz şey çok zor,ama başkalarıyla da haşır neşir olmak hoşuma gitmez,kendim ne yaptıysam:27:

herkese selammmm...çok ösledimmm siziii...nasılsınız? ben hastane ev uğraşıom....perşembe olan ev temizliğim c.tesiye kalmıştı...c.tesi saolsun kadınlar gelmedi bi telefon bile etmediler sinir küpü oldum ve o hışımla evi temizledim sonrada önceden anneme temizliğe gelen biri vardı onu aradım..onun kızıyla dün öğlen başladık akşam iş çıkışıda o geldi gece 11.30 da bitti işimiz...sabah yine erken kalktım hastaneye gittik...şimdi kayınvaldemdeyim 1.30 da tekrar gidecez ...pazarteside gitmiştik...benden böle işte...yorgun uykusuz halsiz bi haldeyimmm....onun dışında iyiyimmm...sizi çok seviommmmmm...öpüldünüz kocamannn...:54::54::54::54:

neler oldu ben yokken ?soruom ama nete ne zaman girebileceğimi bilmiom...başakcımmmmmmmmmmmmm bana özelden yazarmısınnn topik başkanım inci tanem benimmm....:29::29::29::29::54::54::54::54:

herkese selammmm...çok ösledimmm siziii...nasılsınız? ben hastane ev uğraşıom....perşembe olan ev temizliğim c.tesiye kalmıştı...c.tesi saolsun kadınlar gelmedi bi telefon bile etmediler sinir küpü oldum ve o hışımla evi temizledim sonrada önceden anneme temizliğe gelen biri vardı onu aradım..onun kızıyla dün öğlen başladık akşam iş çıkışıda o geldi gece 11.30 da bitti işimiz...sabah yine erken kalktım hastaneye gittik...şimdi kayınvaldemdeyim 1.30 da tekrar gidecez ...pazarteside gitmiştik...benden böle işte...yorgun uykusuz halsiz bi haldeyimmm....onun dışında iyiyimmm...sizi çok seviommmmmm...öpüldünüz kocamannn...:54::54::54::54:

neler oldu ben yokken ?soruom ama nete ne zaman girebileceğimi bilmiom...başakcımmmmmmmmmmmmm bana özelden yazarmısınnn topik başkanım inci tanem benimmm....:29::29::29::29::54::54::54::54:

hoşgeldin,işlerinide hallettin demek oh mis gibi oldunn
iyi sevindim senin adına..
sen koşuşturmada dikkat et ki kafan dağınık hamiş olursun anlamzsın dikkatli ol...
hadi kendine iyi bak..

hoşgeldin,işlerinide hallettin demek oh mis gibi oldunn
iyi sevindim senin adına..
sen koşuşturmada dikkat et ki kafan dağınık hamiş olursun anlamzsın dikkatli ol...
hadi kendine iyi bak..

saol cnmmmm...wallaa mis oldum ama bittimmm...zati karnım davul gibi görsen hamiş sanarsın...buarada otopsi sonucumu yazmışmıydım...bebek beyin kanaması geçirmiş..ya karnıma yada doğarken...aradı doktor incelemişler tahliller yaptıracaz dediler...kan verdim bugün...bakalım hemen hemen düşükten sonra yaptırdığım testlerin aynısını yapıolar....

buarada ney bulunamadı merak ettim....yukarda yazmışsın...çıkıom ben....görüşürüzzzz...öptüm kocamannnn:54:

Son düzenleme:
ben birazcık mola verdim off şimdiden yoruldum nasıl yetişecek o kadar iş bilmiyorum:53::53:
azıcık geçmişe bakayım o arada
:54:

ben birazcık mola verdim off şimdiden yoruldum nasıl yetişecek o kadar iş bilmiyorum:53::53:
azıcık geçmişe bakayım o arada
:54:

sessa cımmm aşkımmmm

olmuyo böyle kuru kuru sei listeye eklememiz lazımmmm:20:

yoksa tkb senin buraya gelmeni yasaklarrrrr:51::54:

Back
X