Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah alnının akıyla altından kalkarsın canım yardımcı yokmu:54:

yok canım yaaa. ailemle aynı şehirdeyiz ama herkes kendi derdinde..
bir de bugün haberim oldu bu misafir olayından..
kadın da bulamam yardımcı hemen bir gün içinde..
yani iş başa düşüyor malesef:31:

günaydın kızlarr:16::16::16:

kızlar bırsey soracam ben kımsenın kıyafetını gıymem ıstemem benım borumce hep benden ıstıyo hatta goturdugunude getırmıyo:31::31: mesela bayramda sivitimi aldı vermedı hala gecebn sene hazırnda elbısemı aldı gene vermedı hatta nısnalı ıken bı kere badı aldılar onuda vermedı sutyenımı bıle almıstı vermedı halaa versede gıymem gercıı bunun gıbı bırsuru seyy sımdı gene kıyafet ıstıyo vermek ıstemıyorum ne yapayım

canım ille de vermek istemiyorum diyorsan burda bikaç seçeneğin var ya açık açık söyleyeceksin..
kusura bakma canım yaa.. ben başkasının giydiği kıyafeti tekrar giyemiyorum..
bu annem kızkardeşim de olsa farketmez sakın üstüne alınma diyeceksin..
"bu yüzden dikkat ettiysen sana verdiğim hiçbir kıyafeti geri de istemedim
sen de hiç birini getirmedin gerçi" der gülersin sonra da şakayla..

ya da her seferinde bi bahane uydurucaksın.. onu başkasına verdim..
onu kuru temizlemeye verdim.. onun kenarı yırtıldı diğeri bana lazım vs.
sahiden de çok yüzsüzlermiş yanlız..
gerçi ben sevdiğim insandan hiç huylanmam alırım da veririm de..
:48:
ama sen bir de sevmiyorsun çok normal vermek istememen
:31:

canım hatrlamıyorum ne verdıbı bakıyom benım tısort ıstemem onları gıtmem sutyen hıkayemde nısanlıyım bana 2 kutu camasır aldılar daha o:1::1::1: heralde bırını cok gorduker bızde daha 3. 4 gunluk gunluk sutyenım:1::1: bu cıkıotayı orasına koydu erıdı aa camasrm battı dedı aldı o alıs gelmedı

:53::53::53::53:

kırmadan söylemek istiyorsan kuzum"valla sana vere vere bana bişi kalmadı de,abin bişi almıcam diyo,e sende geri getirmiyosunn"diyebilirsin mesela
eğer elbise uygunsa evde kocama giyiyorum dee rahat oluyo de kaynanana
allah kolaylık versinn canımm iç çamaşırlarını bilem istiyolarsa....
erenay çok bombasın tatlılıkla söyleme konusunda senden ders alıcam ben de:51:

ben cay sevmem meyvasyu varmıs eross:17::17::17::17:

kzılarr tufek haneye gtmıstım ve aklıma ne geldıı:1::1::1::1: fermuarı bozukk dıyecem:27::27: ya vermeyecegımden degıl gıymıoyum ama sureklı yapıyolar sırf sınır oldugumdan vermıyorum:1::1:
canım olsun ben dikerim ver sen deme kapasitesi yüksek biri gibi geldi bana :1:

kıslar dün köye gittim,ıhlamurlar olmuşş mis gibi kokuyolardı ve ben topladım salonuma serdim kurutmak için ,
evim misss gibi ıhlamur kokuyorr..:21::21::21::21:
kız sen istanbulda oturmuyo muydun.. ikide bir ne köyüne iniyon sen canım:53:

kocaeli deyim ben
biz hala doğal şeyler bulabilen şanslılardanız...
kıymetini biliyorum tabii
reçelimi kendim yapıyomm hemde çileği vişneyi kendim topluyoomm
kendi biberimizi kendi domatesimizi salatalığımızı kendimiz ekip yiyoruzz
meyve desen hepsini dalından toplayabiliyoruzz
allaha şükür...

hımmm cvp geldi pardon :1:

karı hala iş yapıyo yaa.

Ayy bende karnı burnunda gezmek istiyommmm nası bi duygu acaba. Ama beni asıl düşündüren genital bölge ağdası:53:bazılarınınkini kocası alıyoumşşş

kuaför:44:

çok iğrençç
kendim yarım yamalak alırım daha iyi beeee
adam tiksinirr,şok olur o hali görünce zatennn
bence asla yaptırılmamalı
bence bir daha eskisi gibi olmaz karı koca ilişkisi ığğyykk
tiksinççç

tabii kızım kuaför kocanın almasından iyidir. Ayrıca ben onunkini alsam tiksinirim :19:

kızlar birşey diyecem gerçi sonradan gördüm konu kapansın demişsiniz ama bunu söylemeden geçmek istemedim..
hayatta insanın başına herşey gelebilir.. karı koca zor günde bu tür şeylerde birbine destek için de vardır..
allah göstermesin yatalak olanlar hasta olanlar ne yapsın..
farzet ki kuaföre gidecek durumun yok.. bakıcı tutacak durumun yok..
böyle insanlar var birbirlerinin tuvaletini de temizliyor, kıllarını da alıyor,
yine de cinsel hayatları da devam ediyor:43:

arada gerçek bir sevgi olduktan sonra, bence karı koca birbirinin hiçbir halinden iğrenmez..
ben şahsen iğrenmezdim hiç de eşimin çekiciliği düşmezdi gözümde ve eşim de iğrenmez eminim buna..
çünkü bu tür konuşmalarda konusu açıldığında söyledi de hep kendisi:26:

düşününce öyle olacakmış gibi gelebilir ama gerçek sevginiz varsa bence eşinizin hiçbirşeyinden iğrenmemelisiniz.:16:
tabiki de allah göstermesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. amin:50:

walla kuzum ben hiç yaptıramadım nasip olmadı ama benimüç eltimde yakın zamanlarda doğum yaptı ve hepside yaptırdı hiç birşeyde olmadı..ama genelde ikili test sağlıklıysa üçlüye gerek yok diyorlar ama annelerin içi rahat etmiyor diye onuda yaptırıyolar bilinen bir zararı yok yani..
canım galiba yaşı ileri olan anneler için gerekli görüyormuş doktorlar bunu di mi :26:

herkese selammmm...çok ösledimmm siziii...nasılsınız? ben hastane ev uğraşıom....perşembe olan ev temizliğim c.tesiye kalmıştı...c.tesi saolsun kadınlar gelmedi bi telefon bile etmediler sinir küpü oldum ve o hışımla evi temizledim sonrada önceden anneme temizliğe gelen biri vardı onu aradım..onun kızıyla dün öğlen başladık akşam iş çıkışıda o geldi gece 11.30 da bitti işimiz...sabah yine erken kalktım hastaneye gittik...şimdi kayınvaldemdeyim 1.30 da tekrar gidecez ...pazarteside gitmiştik...benden böle işte...yorgun uykusuz halsiz bi haldeyimmm....onun dışında iyiyimmm...sizi çok seviommmmmm...öpüldünüz kocamannn...:54::54::54::54:

neler oldu ben yokken ?soruom ama nete ne zaman girebileceğimi bilmiom...başakcımmmmmmmmmmmmm bana özelden yazarmısınnn topik başkanım inci tanem benimmm....:29::29::29::29::54::54::54::54:

ayyy canım 1 günde nasıl bitirebildin offf geçende yapmıştım ama sabah 6 da başlamıştım
bir de bıktım yaaaa... zırt pırt ayrıntılı temizlik yapmaktan bi gaza getirin beni gene yaaaaa:5:

sessa cımmm aşkımmmm

olmuyo böyle kuru kuru sei listeye eklememiz lazımmmm:20:

yoksa tkb senin buraya gelmeni yasaklarrrrr:51::54:

ay ben ya sonra giremezsem benim işler hiç belli olmuyor ki
yine yoğun olur işlerim 1 ay gelemem ayıp olmasın size:17::17::17:

KAYNANA DEYİNCE GÖSLER PÖRTÜYO:31::31::31:

[/COLOR][/B]
[/QUOTE]

hem de ne pörtlemek ya çok korkuyorum offf.. benimki bi de ince ince bakar heryere bişey bulursa da laf sokar:19:

kızlar ben popoma motorumu takıp hemen şu işleri bitireyim.. :52::52:
büyük ihtimalle 3-4 gün belki 1 hafta çok nadir girebilecem buraya
k.validemin ne kadar kalacağına bağlı:31:

1 haftalığına geliyorum dediğinde 1 aya yakın kalır..
şimdi 2-3 günlüğüne dedi bakalım tahminim 1 hafta kalır:51:

bana şans dileyin bi de el çabukluğu ile hamaratlık dileyin..
bir de
laf soktuğunda sabır hoşgörü neşe falan öyle şeyler dileyin tatsızlık falan çıkmaz işallah:26:

erenaycım acaba risk varsa 3 hafta bekleyip bir sonraki adet sonrası mı yaptırsan:26:
vücudunun nasıl tepki vereceğini biliyor musunuz? yani hafiften bi kaşıntı kabarıklık
falansa tamam da hani allah korusun bazı alerjiler tehlilekeli istersen acele etme
bunca yıl bekledin bir adet dönemi daha bekleyebilirsin aslında:54:
tamam kuru kuru sıkıp temizlerim çok sağol canım bilgiler için:16:

kahvaltı saatini kaçırdım ama bi dahakine ben de gelmek isterim:17: çok enfes göründüler gözüme :31:
valla bilmiyom sessacımm doktor bişeyler yaparız artık dediii,,,
nolucak belirsizzz
zaten risk olcak olursa doktorum yapmaz...
erenay çok bombasın tatlılıkla söyleme konusunda senden ders alıcam ben de:51:

canım olsun ben dikerim ver sen deme kapasitesi yüksek biri gibi geldi bana :1:
kız sen istanbulda oturmuyo muydun.. ikide bir ne köyüne iniyon sen canım:53:
herşeyi tatlılıkla yada biraz batırarak sölerim canım,bana dert olacağına onlara olsun mantığındayım hep
ileride de ben size demiştim derim hep,bazen ciddi konuşurum onuda şaka sanarlar ,benim karakterimde var sanırım içimde tutamam bi şekilde söylemek isterim,insanlarıda kırmak istemem otomatik olarak böyle oluyorrr
gel ders vereyim sana .......:1:
kuaför:44:
kızlar birşey diyecem gerçi sonradan gördüm konu kapansın demişsiniz ama bunu söylemeden geçmek istemedim..
hayatta insanın başına herşey gelebilir.. karı koca zor günde bu tür şeylerde birbine destek için de vardır..
allah göstermesin yatalak olanlar hasta olanlar ne yapsın..
farzet ki kuaföre gidecek durumun yok.. bakıcı tutacak durumun yok..
böyle insanlar var birbirlerinin tuvaletini de temizliyor, kıllarını da alıyor,
yine de cinsel hayatları da devam ediyor:43:

arada gerçek bir sevgi olduktan sonra, bence karı koca birbirinin hiçbir halinden iğrenmez..
ben şahsen iğrenmezdim hiç de eşimin çekiciliği düşmezdi gözümde ve eşim de iğrenmez eminim buna..
çünkü bu tür konuşmalarda konusu açıldığında söyledi de hep kendisi:26:

düşününce öyle olacakmış gibi gelebilir ama gerçek sevginiz varsa bence eşinizin hiçbirşeyinden iğrenmemelisiniz.:16:
tabiki de allah göstermesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. amin:50:
canım hastalık başka bi durum ama hamilelikte biraz gözüme batıyorr,,
tabiki iyi gündede kötü gündede eşimle olacak herşeyim ama hamileyken bi özürün olmuyor sadece eğilemiyor oluyorsun
kuaföre gidecek kadar durumun yoksa dicem ama(burda sadece orası 10 tl filan)ayda 1 kere çok ta maliyetli olmaz...
yada aynanın karşısına geçicen kremi var,makinesi var,jileti var...
imkan çok,bence eş en son çare bile olmamalıı
ya tiksinirse...
benim kadar pis mideli olamazsınız bence ama bu konuda midem kaldırmıyor
ben eşimi her türlü temizlerim hemde zevkle ama ben teslim olmak istemem

ama üzrine basarak tekrarlıyımm
hastalık durumu bambaşka o zaman durum değişir...

selam kızlar napıyosunuz bakalım ben yokken neler yaptınız ??? özledim hepicinizi :29:

eroş sevinç serayım nasılsınız?:54:

kız iyice başkan yaptınız beni yaaaaa:9:

tabii hayatım yazarım sana özelden başka şeylerde yazarım istersennn:23::23:özel nede olsaaa:12:

peki o aramayan karılardan ses çıkmadı mı:19:

yaz kısss bugün kayınvaldemdeyim yemekten sonra eve gidicez...sabahda gidecez doktora...öğleden sonra boşuna gitmişiz yaaa...sabah 9.30 da orda olacaz...o aramayan karılardan ses cıkmadı annem aramış çocugu açmış bidaha aramış açmamış...uyuz oldum uyuzzzzzzzzzz....arıo hala annem ama o konusamazsa ev sahibim konuşur zaten onada söledim bizim apartmanın çoğuna gelio zaten...başka şelerde yazabilirsin özele ben burdayken ama oki;)

ayyy canım 1 günde nasıl bitirebildin offf geçende yapmıştım ama sabah 6 da başlamıştım
bir de bıktım yaaaa... zırt pırt ayrıntılı temizlik yapmaktan bi gaza getirin beni gene yaaaaa:5:

canım 3 kişiydik canımız çıktı ama...halada hepsi bitmedi...mutfak çok yordu bizi...o nedenle salon camlarına dokundurtmadım boşverin dedim durdum walla...sonra yapılır onlarda...napimmm...eşimde kızıo yoruldun iice yarın yat dinlen dedi durmadan tembihlio...bak sinir olunca çok pis gaza gelion...seni sinir etmek lazımmmm :1::1::1::1::1:

selam kızlar napıyosunuz bakalım ben yokken neler yaptınız ??? özledim hepicinizi :29:

eroş sevinç serayım nasılsınız?:54:

ben iyiyim yeşilimmmm özledimmm walla ne zamandır giremiom bende...hastaneyle uğraşıoz bildiğin gibi...değişen bişe yok...sen nasılsınn bebiş nasıll?

benim çok uykum geldiiii yatıom kızlarrr....3 gündür accık uyuyom...hepinizi öptüm gelmeye çalışıcam yinee :54::54::54::54::29::29::29::29:

selam ,
nerelerdesin kıs sen????
bizde özledik senii..
nasılsın,keyfin nasıl?
evdeyim canım yavaştan yavaştan temizlikle uğraşıom ve bool bol yatıyorum :)
iyiyim çok şükür canım sıcaklar mahvediyor ama :53: sen naptın ne var ne yok?
ben iyiyim yeşilimmmm özledimmm walla ne zamandır giremiom bende...hastaneyle uğraşıoz bildiğin gibi...değişen bişe yok...sen nasılsınn bebiş nasıll?

serayım temizlikle uğraşmışsın sende ellerine sağlık canım
babanız nasıl oldu ?
ben iyiyim canım bebişte iyi çok şükür :nazar::nazar:

evdeyim canım yavaştan yavaştan temizlikle uğraşıom ve bool bol yatıyorum :)
iyiyim çok şükür canım sıcaklar mahvediyor ama :53: sen naptın ne var ne yok?

serayım temizlikle uğraşmışsın sende ellerine sağlık canım
babanız nasıl oldu ?
ben iyiyim canım bebişte iyi çok şükür :nazar::nazar:

he walla temizlik mahvetti beni....babam ii sayılır onkolojiye gönderdi doktor orda tahliller yapıldı bakalım kemoterapi görüp görmeyeceğine karar verecek sanırım yarın sabah gidecezz...bebişinede sanada maaşallahh:nazar::nazar::nazar:temizlikte yorma kendini ama :34:

Back
X