Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he walla temizlik mahvetti beni....babam ii sayılır onkolojiye gönderdi doktor orda tahliller yapıldı bakalım kemoterapi görüp görmeyeceğine karar verecek sanırım yarın sabah gidecezz...bebişinede sanada maaşallahh:nazar::nazar::nazar:temizlikte yorma kendini ama :34:

yat canım sen dinlen biraz öpüyorum seni kocaman bende çıkayım eşim gelir birazdan yemek hazırlayım

günaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee:60: :60: :60: :60:

naaaaannn unuttunuzmu beniii..kurutulmuş güller gibi:43::43::43:

başaaakkk erenayy saraaa nikoooomm sevincimm leylammm pelinim moodum nazomm hurremim karacalımm ve bi tonnn sevdiğim hatunn kırıcam bajaklarınızı...benimmm yaa dolunayyyy alooo:53:
kizz merak etmistim seni olanlara uzuldum ama sen daha iyilerine layiksin canim hersey cok guzel olacak merak etme buda kader iste yasanmasi gerekiyormus demekki bundan sonra iyilerle karsilasirsin insallah

selam kızlar napıyosunuz bakalım ben yokken neler yaptınız ??? özledim hepicinizi :29:

eroş sevinç serayım nasılsınız?:54:

Iyiyiz canim sen napiyorsun nasilsin

valla bilmiyom sessacımm doktor bişeyler yaparız artık dediii,,,
nolucak belirsizzz
zaten risk olcak olursa doktorum yapmaz...

herşeyi tatlılıkla yada biraz batırarak sölerim canım,bana dert olacağına onlara olsun mantığındayım hep
ileride de ben size demiştim derim hep,bazen ciddi konuşurum onuda şaka sanarlar ,benim karakterimde var sanırım içimde tutamam bi şekilde söylemek isterim,insanlarıda kırmak istemem otomatik olarak böyle oluyorrr
gel ders vereyim sana .......:1:

canım hastalık başka bi durum ama hamilelikte biraz gözüme batıyorr,,
tabiki iyi gündede kötü gündede eşimle olacak herşeyim ama hamileyken bi özürün olmuyor sadece eğilemiyor oluyorsun
kuaföre gidecek kadar durumun yoksa dicem ama(burda sadece orası 10 tl filan)ayda 1 kere çok ta maliyetli olmaz...
yada aynanın karşısına geçicen kremi var,makinesi var,jileti var...
imkan çok,bence eş en son çare bile olmamalıı
ya tiksinirse...
benim kadar pis mideli olamazsınız bence ama bu konuda midem kaldırmıyor
ben eşimi her türlü temizlerim hemde zevkle ama ben teslim olmak istemem

ama üzrine basarak tekrarlıyımm
hastalık durumu bambaşka o zaman durum değişir...

haklısın canım doktor bilir heralde vücudunun ne kadar tepki vereceğini:26:
kumaş da değil ki bu "tabik etmeden önce ürünü küçük bir kenarında deneyiniz.." taktiği uygulasıın:1:

----------------------------------------------------------
valla ver erenay ben de bilip de beceremeyenlerdenim..özellikle önümüzdeki hafta çok lazım bana bu yetenek :18:
ben tatlılıkla söylerim herşeyi deee, şakayla laf sokmayı beceremem hiç,
mesela hep konusu geçtikten sonra aklıma gelir kapak olacak laflar..
ayyy neden böyle demedim ki derim :53:

ben bu hafta k.valide bana laf soktuğu zaman "bi dakka annecim bekle" dicem..
gelicem sana yazıcam cevabı alınca da gidip yapıştırıcam.. :46:
biraz uzun sürcek belki ama napalım beklediğine değecek kadının:1::1:

-------------------------------
tabiki de mecbur değilsek olacak şey değil canım.. ben sadece mecbur kalınan zamanlarda olabilir böyle şeyler
dünyada insanın başına herşey gelebilir o yüzden çok iğrenç diye kendimizi şartlamayalım diye dedim canım
:16:
karı koca arasında herşey olabilir tabiki allah kimseye muhtaç etmesin göstermesin..
eş tabiki de son çare:53:

ben dışarıda çalıştığım zamanlarda mecbur akşamları eşim evdeyken yapıyordum epilasyonumu..
kaç kez "ya bi kere göreyim nasıl yapıyosun çok merak ediyorum" diye kapıda çok yalvardı manyak
:1::1::1:

açmadım kilidi tabiki de gösterir miyim deli benimki yaaaa..:1:
merak edicek başka şey bulamamış
:57:

Kizlar bugun aksam evime gidiyom cok sukur allah kimseyi evinden geri koymasin

cuma gunu sunnet mevlitimiz var beklerim hepinizi

sessa tembellik yapma hemen kalk islere giris hamarat ol kaynostan laf duyurma bizeeeee

canım 3 kişiydik canımız çıktı ama...halada hepsi bitmedi...mutfak çok yordu bizi...o nedenle salon camlarına dokundurtmadım boşverin dedim durdum walla...sonra yapılır onlarda...napimmm...eşimde kızıo yoruldun iice yarın yat dinlen dedi durmadan tembihlio...bak sinir olunca çok pis gaza gelion...seni sinir etmek lazımmmm :1::1::1::1::1:

3 kişi miiiii:53::53::53: o zaman benim 3 güne ihtiyacım mı var:26:
senin de canın çıkmış canım yaaa valla gözün aydın diyeyim..
artık kalanları o kadar acele etmeden yap bari
tabi benim gibi kaynanoş falan gelmeyecekse
:51:

gerçi ben 15 gün önce falan bi ince temizlik yaptım o kadar kirlenmedi bu sefer

valla süper fikir sinir edin beni coşayım gene :10::10:

kız iyi olcak hastanın doktor ayağına gelirmiş:9::9::9:

ama sevinç çok mutluyum biliyon mu konuştuk az önce meğer pazar günü gelicekmiş
gerçi ben pazara kadar anca bitiririm geçenkinde çok acele yapmıştım..
bu sefer daha uzman işi yapmak istiyorum:6::6:

sen bana 2 laf sok da kalkayım bak mola verdim gene tembellik ediyorum
:1::1:

kız iyi olcak hastanın doktor ayağına gelirmiş:9::9::9:

ama sevinç çok mutluyum biliyon mu konuştuk az önce meğer pazar günü gelicekmiş
gerçi ben pazara kadar anca bitiririm geçenkinde çok acele yapmıştım..
bu sefer daha uzman işi yapmak istiyorum:6::6:

sen bana 2 laf sok da kalkayım bak mola verdim gene tembellik ediyorum
:1::1:

Kiz paxara ne kaldi cumartesiden her isin bitmis olacak tamammiiiii o zaman rahat olursun strese girmezsinnn buralarda surunmeeeeeee:20:

Back
X