- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
ohhh şımardım
azarımı da işittim gazımı da aldım gidebilirim artık
hadi öptüm sağol sevinççççççççççç
![]()
Hadeeeee kolay gelsinnn tosbaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh şımardım
azarımı da işittim gazımı da aldım gidebilirim artık
hadi öptüm sağol sevinççççççççççç
![]()
ohhhhhhhh sanki benim kaynana pazar gelicekmiş gibi sevindim senin adınaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:pazar gelcekmiş oh oh ohhhhhhh:119::119:
selam kızlarr![]()
Allah tan en az sevdiğim reçel çiloş reçeliiiihııııı sebebi vrmış en azındann
bşak kız çilek temziliyomm reçel yapıcamm![]()
:amin: :amin: :amin:kuaför:44:
kızlar birşey diyecem gerçi sonradan gördüm konu kapansın demişsiniz ama bunu söylemeden geçmek istemedim..
hayatta insanın başına herşey gelebilir.. karı koca zor günde bu tür şeylerde birbine destek için de vardır..
allah göstermesin yatalak olanlar hasta olanlar ne yapsın..
farzet ki kuaföre gidecek durumun yok.. bakıcı tutacak durumun yok..
böyle insanlar var birbirlerinin tuvaletini de temizliyor, kıllarını da alıyor,
yine de cinsel hayatları da devam ediyor
arada gerçek bir sevgi olduktan sonra, bence karı koca birbirinin hiçbir halinden iğrenmez..
ben şahsen iğrenmezdim hiç de eşimin çekiciliği düşmezdi gözümde ve eşim de iğrenmez eminim buna..
çünkü bu tür konuşmalarda konusu açıldığında söyledi de hep kendisi:26:
düşününce öyle olacakmış gibi gelebilir ama gerçek sevginiz varsa bence eşinizin hiçbirşeyinden iğrenmemelisiniz.
tabiki de allah göstermesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. amin![]()
azimle işeyen taşı delermiş hayatımmmmmev hanımı olmak istiyorum..![]()
asıl bu yaptığın ayıbın önde gideniay ben ya sonra giremezsem benim işler hiç belli olmuyor ki
yine yoğun olur işlerim 1 ay gelemem ayıp olmasın size
hem de ne pörtlemek ya çok korkuyorum offf.. benimki bi de ince ince bakar heryere bişey bulursa da laf sokar![]()
kukiş ne kızzzzzzzzzzzkızkardeşim 9 ay tipi erkek gibi %90 erkek dediler.. hala dalga geçeriz onla![]()
şimdi 24 yaşında ultrasonda hep yan dönük pozlar verdi saklamış kukişini![]()
kızlar ben popoma motorumu takıp hemen şu işleri bitireyim..
büyük ihtimalle 3-4 gün belki 1 hafta çok nadir girebilecem buraya
k.validemin ne kadar kalacağına bağlı
1 haftalığına geliyorum dediğinde 1 aya yakın kalır..
şimdi 2-3 günlüğüne dedi bakalım tahminim 1 hafta kalır
bana şans dileyin bi de el çabukluğu ile hamaratlık dileyin..
bir de laf soktuğunda sabır hoşgörü neşe falan öyle şeyler dileyin tatsızlık falan çıkmaz işallah:26:
merak etme annem biliyommmmmmmyaz kısss bugün kayınvaldemdeyim yemekten sonra eve gidicez...sabahda gidecez doktora...öğleden sonra boşuna gitmişiz yaaa...sabah 9.30 da orda olacaz...o aramayan karılardan ses cıkmadı annem aramış çocugu açmış bidaha aramış açmamış...uyuz oldum uyuzzzzzzzzzz....arıo hala annem ama o konusamazsa ev sahibim konuşur zaten onada söledim bizim apartmanın çoğuna gelio zaten...başka şelerde yazabilirsin özele ben burdayken ama oki![]()
ohhhhhhhh sanki benim kaynana pazar gelicekmiş gibi sevindim senin adınaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bütün kaynanalar pazarrrrrr gelsinnnnnn
pazar hiç gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
cumartesiden pazartesiye atlıyak:111::111::111::111::111::111:
kızlar sonunda ütüyü bitirdim ama bende bu haldeyim
şimdi gidip balkona sofrayı hazırlayacam akşam kocişimle keyif yapacaz
bugün öğlendede kocişim beni sahil kenarında bi restorana yemeğe götürdü denizi seyrederek yemek çok güzeldi![]()
ohhhhhhhh sanki benim kaynana pazar gelicekmiş gibi sevindim senin adınaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bütün kaynanalar pazarrrrrr gelsinnnnnn
pazar hiç gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
cumartesiden pazartesiye atlıyak:111::111::111::111::111::111:
kızlar sonunda ütüyü bitirdim ama bende bu haldeyim
bugün öğlendede kocişim beni sahil kenarında bi restorana yemeğe götürdü denizi seyrederek yemek çok güzeldi![]()
tamamen katılıyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Beydagli nasilsin datlimmmmmmm
hamdolsun kuzum iyi sayılırım sen nasılsın ewdemisin???
ellerine sağlık...ohh sonrasıda keyifli olmuş ne güzel afiyet olsun:)))
Ellerine saglik canim ohhhh iyi yapmissinizzzz![]()
aman adamınkarşısına da bu halde çıkmaaakızlar sonunda ütüyü bitirdim ama bende bu haldeyim
Cok ama cok ayipp cik cik cik hec yakistiramadim
basak karisi isigin yaniiyor ama sen yoksun![]()