Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ühü ühü ühüüü size kötü biy habey,m vaay kociş aradı şimdi neti kapattırmaya gidiyom ben diye bende hemen size haber vereyim didim benden b, 20 gün falan haber alamazsanız merak etmeyin anacım 30u gibi taşıncaz evimizi tuttuk kaynımda görümcemin eşi gitti buldu küçük bi evmiş 3 katlı orta katını biz tuttuk bakalım görcez pek umudum yok evden nasıl sığcam acabaa endişeliyim? :26::26: Ev 2+1miş istediğim gibi ama 75metrekare ya varmış ya yokmuş :26: Eşyalarımın bi çoğunu kullanamıycam mutfağı falanda küçücükmüş zateeen netcem bilmiyom vallaa :18::18: Neyse benden haberler böyle yeni batta vermiştim 20 temmuz diyeee kaydettinmi başakcım bu arada adetimle beraber soğan kürünede başladım gidene kadar içicem bakalım sanırım bi 12-13 içebilicem sadecene 14ü bulmuyo ya naapalım :26::26: Neyse bakın benim bi suçum yok kociş kaç zamandır diyodu kapattırcam neti diye ben engel oluyodum telde bağarmamda işe yaramadı bu sefey kapattırmaya gidiyom didi başka bişii dimedi beni merak edin ve unutmayın çünkü oraya taşıncaz daha annemlere gidip bide onları yeni yapılan evimizi taşıycaz ohooo yokum yaani baya biii :18::26: Neysem hadi hoşçakalın kapanır heralde birazdan netim özleyin beniii...![]()
Ühü ühü ühüüü size kötü biy habey,m vaay kociş aradı şimdi neti kapattırmaya gidiyom ben diye bende hemen size haber vereyim didim benden b, 20 gün falan haber alamazsanız merak etmeyin anacım 30u gibi taşıncaz evimizi tuttuk kaynımda görümcemin eşi gitti buldu küçük bi evmiş 3 katlı orta katını biz tuttuk bakalım görcez pek umudum yok evden nasıl sığcam acabaa endişeliyim? :26::26: ev 2+1miş istediğim gibi ama 75metrekare ya varmış ya yokmuş :26: eşyalarımın bi çoğunu kullanamıycam mutfağı falanda küçücükmüş zateeen netcem bilmiyom vallaa :18::18: neyse benden haberler böyle yeni batta vermiştim 20 temmuz diyeee kaydettinmi başakcım bu arada adetimle beraber soğan kürünede başladım gidene kadar içicem bakalım sanırım bi 12-13 içebilicem sadecene 14ü bulmuyo ya naapalım :26::26: neyse bakın benim bi suçum yok kociş kaç zamandır diyodu kapattırcam neti diye ben engel oluyodum telde bağarmamda işe yaramadı bu sefey kapattırmaya gidiyom didi başka bişii dimedi beni merak edin ve unutmayın çünkü oraya taşıncaz daha annemlere gidip bide onları yeni yapılan evimizi taşıycaz ohooo yokum yaani baya biii :18::26: neysem hadi hoşçakalın kapanır heralde birazdan netim özleyin beniii...![]()
ya iğrençleşmeyelimm ıyyyyy
midem kalktı...
dolunayım sen gel arada dertleşirizzerenayım başağım kardelenim yeşilim veeeee tabiki canyoldaşım moodummm...sizleri çok özledim ben..
bu aralar buraya uğrayamazsam bana darılmayın olurmu?
menepozlu karılar gibiyim bir anım bir anıma uymuyor..
bişeyler okuyarak kafamı dağıtıyorum...sürekli kendi hayatımdan bahsederek sizide sıkmak istemiyorum..hem banada iyi gelmiyor..
tabiki size son dakika gelişmelerini aktarırım ama eskisi gibi aranızda olmayabilirim..
hepinizi çok seviyorum ben..hakkınızı helal edin..
lennn konuya bak hele çok derin konular bunlarr iğrenç karılarrrr öle koca karısından tiksinir yahuuuuu ne iğrenççlikkk
Kızlar nasılsınız hadisko, bengisu?
hayırlısı bengiciğimm üzülme geliceksin yine 20 gün sonra burda seni bekliyor olacağız...
allah yardımcın olsunn...
kolay gelsin...
yok yok ditmedim buradayım daha sağolun kızlay unutmayın beniiihayırlısı canım taşın gelirsinn tekrar aa çıkmış bilee:26:
neeey ne konusu hani neyde noolmuuuşdolunayım sen gel arada dertleşirizz
burası bebek topiği olsada arkadaşız,dertleşirizz,illa bebek sorunlarımızı konuşmuyoruzzzz
seni çok özledimm allah karşına hakettiğin insanları çıkarsınn....
evet iğrençççççç.....
düşüncelerimiz birmiş...
bende öle düşünüyomm bazı şeyleri adamların bilmemesi gerek...![]()
canım biraz geç oldu yazım ama öğle yemek arasına çıktımCanım hislerin kuvvetli vala,ama kişiliğini nasıl analiz ediyosun keşke bende edebilsem
Benimde içim sıkılır mesela hoşlanmadığım insanlarla beraberken kaçacak delik ararım
Ama kişilik yüze yansır biliyomusun artık ona önem veriyorum daha dikkatliyim bu konuda
Mesela senin konuşmalarından çok anlayışlı ve iyi bi kız olduğunu anlıyabiliyorum sen ne diceksin benim hakkımda bakalımm
Bende koç burcuyum
![]()
bengisu üzülme canım ne yapacan eşinden dolayı mecbur gideceksin neyse artık kocan yanında olduğu sürece siz birbirinizi sevdiğiniz sürece hiç bi sorun olmaz seni özleyecez bebek bu arada bende bebekçe konuşmayı çok severim etrafımdakiler sen daha büyümedinmi derler. hatta bikeresinde gatada çalışırken bi dr içeri girdi kimse varmı dedi bende yerden bişi alıyodum bebekçe ben varım dedim kafamı kaldırdım dr etrafa bakıyo ses nerden geldi diyo benden diyorum şok oldu o ses sendenmi çıktı diyo![]()
O zaman agzina laf verme fir don etrafta o kalakalsin![]()
kızlar sabah kalktım idrar yollarımı üşütmüşüm
çoookk ağrım vardı sabah bu saate kadar çorap giydim, sıcak çay içiyorum, işleri yapamıyorum ağrıdan..
biraz hafifledi şimdi bakalım biraz daha bekleyeyim de kalkarım mecbur yapmak zorundayım..
ohhhhhhhh sanki benim kaynana pazar gelicekmiş gibi sevindim senin adınaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bütün kaynanalar pazarrrrrr gelsinnnnnn
pazar hiç gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
cumartesiden pazartesiye atlıyak:111::111::111::111::111::111:
azimle işeyen taşı delermiş hayatımmmmm
bak ben azimle işedim taşı deldimmm
bende çok istiyodum ev hanımı olmayııııııgel sende olllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
listede isim yokken yazmanın yasak oluğunu bilmiyordumasıl bu yaptığın ayıbın önde gidenitüm taopik ayıplıyor seniiiiiiiiii
ne arlanmaz kadınmış hergün geliyorrrrr
listede olupta aylarca beklediğimz hatunlar var bizim kuzum yeterki elinde olmayan nedenler olsunnnnn.
ama sen kkya giripte bize bi slm vermez<sen başka topiklerde fink atarsannnn kelleni keserizzzzzz![]()
çok iş yaptın bu aralar normaldir
dikkat et kendine sessa,kaş yapayım derken göz çıkarma en fazla bi kadın çağırırsın olur biter...
bende banyomu temizlerken düştümm kollarım soyuldu bacağım morardı ve çok acıyorrr...
alllahım ne kadar sakarım... mahvoldum heryerim yara oldu offf