iyi geceler kızlar benim keyfim kaçık birazz..
belki çıkarımm haber veremeden,görüşürüz olurmu?
erenaycım noldu hayırdır?
kız yoksa nazar mı değdi.. herkes senin evdeki hallerini takdir etti yaaa.. :26:
tartışmadınız inşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar benim keyfim kaçık birazz..
belki çıkarımm haber veremeden,görüşürüz olurmu?
Sesam ya teşekkür ederim..tanışalım ozaman:13: nasılki başak bu topiğin seksi hatunuysa bende bu topiğin delisiyim:)
biraz bahtsız bir durum oldu ama napalım,sağlık olsun diyoruz..bebek aşkımdan alıyorum gücümü..
bigün mutlaka sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım..böyle düşündükçe boşanmalar ayrılmalar katlanabilir oluyor..
elbetteki çok zor süreçler..düşmanıma bile dilemem..ama daha kaliteli yaşamak bizimde hakkımız..
senden çocuğum olmasını istemiyorum diyen birini sevsem kaç yazardı?
üstelik buna rağmen yuvamı bozmak istemedim..bebeğimiz olunca fikri değişir sandım..ama hep benim iyi niyetimmiş..şimdi uzun süredir ayrıyız ve objektif bakabiliyorum...off nelere direnmişim..yazıkmış valla bana..şimdi ailemin kanatları altındayım...oh bee dünya varmış resmen...:)
eee ben becerikli kadınım kızımmmmm.....voooovvvv
ben buraya yazarken bile 2 elim bi pabuca giriyo..
laf yetiştircem diye, çok beceriksizim yaa:26:
evet canım Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda geçircez hamileliği
dolunayım canım benim hakkında en iyisi en güzeli olsun inşallahhh
sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun tatlım biz buradayız sen gelmek istediğinde gel canım
biz senden senin derdini dinlemekten sıkılmayız ama yeterki sen sıkılma öpüyorum seni kocamannnn
çok güzellll canım adıeşimde güney koyalım diyor bakalım daha kesin karar veremedik :)
evet canım aynen öyle valla şimdi yağmur yağıyor burda ama ben su gibi terliyorum![]()
sen nasılsın canım senle baya önce bi tanışmıştık sanırım?
buarada merhaba kızlar herkese nasılsınız?![]()
erenayım başağım kardelenim yeşilim veeeee tabiki canyoldaşım moodummm...sizleri çok özledim ben..
bu aralar buraya uğrayamazsam bana darılmayın olurmu?
menepozlu karılar gibiyim bir anım bir anıma uymuyor..
bişeyler okuyarak kafamı dağıtıyorum...sürekli kendi hayatımdan bahsederek sizide sıkmak istemiyorum..hem banada iyi gelmiyor..
tabiki size son dakika gelişmelerini aktarırım ama eskisi gibi aranızda olmayabilirim..
hepinizi çok seviyorum ben..hakkınızı helal edin..
erenaycım noldu hayırdır?
kız yoksa nazar mı değdi.. herkes senin evdeki hallerini takdir etti yaaa.. :26:
tartışmadınız inşallah canım
evet canım aynen öyle valla şimdi yağmur yağıyor burda ama ben su gibi terliyorum![]()
sen nasılsın canım senle baya önce bi tanışmıştık sanırım?![]()
bu arada dün eşimle karar verdik bebişimin çağlar...
hımmmm.. bizden saklanıyor mu problemmmmmmkızlar günaydın diyimm kahvaltı hazırlıyomm
kocişim ekmek almaya gitti
başakçım o problemi akşam çözdümm müsait zamanda yazıcammmm....
oo aramızda medyum niko da varyok canım terazi ama şimdiye kadar hiç yanılmadım mesala başakınkide kız hissediyorum hamile görürdüm cinsiyetini söylerdim tanımadığım kişilerin karnımdanmı anladın derdi yooo derdim hissettim ama hiç yanılmadım şimdiye kadar kahve falı diilde bi kişinin yüzüne bakıp kişiliğini analiz edebiliyorum... mesala eşimin ablası çalıştığım yere gelmişti daha eşimle aramızda bişi yoktu arkadaştık eşime dedimki ablanın bi sıkıntısı var dedim eşim eve gitmiş sormuş o sıralar sevgilisinden ayrılmış.
güzel isim.. hayırlı olsun ismiyle yaşasın canım
hımmmm.. bizden saklanıyor mu problemmmmmmbari belli etmeseydinizzz
oo aramızda medyum niko da var
şaka bir yana canım sahiden bazı insanlar şak diye cinsiyeti biliyorlar
ben de çevremde çok gördüm böyle olaylar.. hislerin kuvvetli senin de demek ki
ben de insanları çoğu zaman ilk 5 dk da tahlil edebilirim.. genelde ilk izlenim doğru çıkıyor.![]()
öyle zaten canım ince askılılarla şortla dolaşıyorum evde ama yinede suyum çıkıyor vallaiyilik canım sen nasılsınn
sıcaktan bunalıyosan bol şeyler giy ince penye olabilirrr
dikkatli olmak kaydıyla sık sık ılık duş al
ama dikkat et benim gibi yuvarlanma....![]()
valla durup durup suyun altına girmekten bol bol su içmekten başka çaren yok canım..
allah kolaylık versin
evet canım iyi sayılırım açık renk halıları yıkamaya verdim
koyu renleri kendim yıkadım ne zorum varsa,
idrar yollarımı üşütmüşüm ondan oldu heralde diyorum biraz ağrım var..
bir de pazar günü k.valideciğim gelecek kendisi pek eleştiricidir herşeye laf söyler sağolsun:18:
acilen ince yerlerin temizliğini yapmam lazım onun derdindeyim ama ağrıdan kalkamıyorum![]()
onun dışında iyiyim canım
acep kardelen doğurdumu????:18::18:
ahmet bebek doğdumu???
bebeğin adı doğru oldumu???:18:
acaba kardelen anneliği tattımı??
annelik ona yakıştımı???
acaba normalmi doğurdu???
bebek kaç kg doğdu??
bebeğin sağlığı yerindemi????
kafam karıştı ne kadar çok cevaplanacak soru varmış kafamda.....:44::44::44::44::44::44:
kardelen doğuramadıysan gir de cevapla bakem???![]()
hımm doğru tahmin etmişim nazar değdi size galiba kıyamambiraz öyle gibiydi ama akşam çözdük sorunları şükürler olsunn
bu doktora gitme olayı çok geriyo bizi canım yaaa
sanırım kocam çocuğumuz olmuyor lafını hazmedemiyorr,,tedaviye gitmek zorunda olmak sinirlerimizi çok bozduuuu
şükür hallettik akşamm....:
hem de ne ayrıntı.. herşey 4x4 olsa kaç çeşit yemek yaptığın suç.. pirinç pilavı yapsan bunu yapma bulgur daha faydalı der,öyle zaten canım ince askılılarla şortla dolaşıyorum evde ama yinede suyum çıkıyor valla
ayy sorma bizim banyoda çok kayıyorum zaten yerler çok kaygan o yüzden tek başımayken duş almaya korkuyom
sanada geçmiş olsun canım dikkat et
zaten su dayanmıyor bana :)
sağol canım Allah büyük
ellerine sağlık canım bende suya girdiimi hemen üşütürüm keşke onlarıda verseydin yıkamaya
anamm Allah yardımcın olsun canım ayrıntıcı kaynana zordur![]()
sonradan gördüm canım özürbak yukarıda yazdımm......![]()
bir yandan dantel örüyomm
bir yandan laf yetiştiriyomm
bir yandan tv izliyomm
bir yandan meyve yiyom
pek hamaratım....
he unutmadan arada bir de düşüyom...![]()
ya zaten olay kimin suçu veya niye olmuyor değilkiiiiayyy ne tatlı heyecanlar ve sorular..
allahım bize ve tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla tattırsın hepsini inşallah
hımm doğru tahmin etmişim nazar değdi size galiba kıyamam
canım nasıl yani tam anlayamadım..
tedavi olmanın neresi kötü çocuk olmaması kimsenin suçu değil..
hele bu devirde her yediğimiz hormonlu her alet radyasyon yayıyor,
cep telefonları desen tam bir muamma.. yaşam stresi desen cabası..
çocuk yapmak eskisi gibi kolay değil, herkes yaşıyor bu sorunları canım
bunları tabiki de anlatıyorsundur eşine.. offf allah sabır versin valla hepimize..
benimki de tam tersi o kadar rahat ki.. deli ediyor beni bu kadar rahat olması![]()
maşallah ben gibisin tütütü yine düşmüşsün hayırlı olsunmu diyim geçmiş olsunmu:)canım az dikkat et bak artık tutamıom seniii pat diye düşüon alla hetmiye sakat bırakçan kendini ya bebek olsaaa napçan zilli otur dötüünün üstüne
hadiskocum sen coştuğun zaman ben senin şu yazılarını çözemiyorum yaaaa..
aralara nokta virgül bişeyler koy alt satıra in nolur çözene kadar gözlerim şaşı oldu:44::44::44:
ama çözdüm biraz uğraşınca iyi yapmışsın haketmiş![]()
kızlar ben çok oyalandım,
ağrım da baya hafifledi akşamı da yaptım![]()
artık bütün gece uğraşır dururum
hem birazdan sevinç gelir gene azar işitirim.
bana "ağrılı falan az az yap kenarından oturma" der kesin
o gelmeden kaçayım nolur nolmaz..:18:
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın![]()
bana da kolaylık dileyin:26:
kızlar ben çok oyalandım,
ağrım da baya hafifledi akşamı da yaptım![]()
artık bütün gece uğraşır dururum
hem birazdan sevinç gelir gene azar işitirim.
bana "ağrılı falan az az yap kenarından oturma" der kesin
o gelmeden kaçayım nolur nolmaz..:18:
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın![]()
bana da kolaylık dileyin:26: