• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya çekilirken pek zorlanacağımı sanmıyorumm,:31:
benim korkum ilaç ve sonrası:18::18::18:
kimisinin içi ağrıyomuş bikaç gün,,:44::44:
doğrumu seninde ağrıdımı için??
:44::44:
anestezi istemem çok korkuyom ben bayılmaktan:50::50::25::25:

bir kaç gün değil ama sadece çektirdiğin gün doğal olarak biraz ağrı oluyo..ama sen sonrasını düşün kuzum bir çok kişi filmin ardından hemen hamile kalıyolar bende kalmıştım,tüpler açıldığı içn hamile kalmak daha kolaylaşıyor tabi rahim filminde bir sorun gözükmezse ki inşaallah çıkmaz..bu ay sık çalışırsınız sorun olmazsa...şu ilaçtanda orkma belki de düşündüğün kadar bir yan etki görmezsin kendini rahatlatmaya çalış, saat kaçtaydı filmin???

erenaycım eşim geldi çıkmak zorundayım sonra görüşürüz...

paşam naber kıs??
canım bahar temizligimi yaptım 1 haftadır giremedim ellerim parmaklarım maffoldu inan klevyeyi bile ugraştım yazamadın yenei yeni ellerim düzeliyo :14::14:eşim serçe yavrusu bulmuş ona annelik yapıyorum ne yapayım benim paşayla köpükle anlaşamıyor minnacık şeydem köpükte paşada korkuyo hallerini bir görsen gülmekten yerlere yatarsın :9::9::9::9:minikligine bakmafdan gagalıyo biizmkileri paşayla köpükte çok kıskanıyolar hayırlısıyla bir iyileşsede uçabilse dogaya salıcem serçe yavrusunu :16::16:
selamlar hepinize hiç okumadan daldım..burda bir fırtına koptu sonrasında yağmur başladı ay çok özlemişim ben yağmuru..gündüz sıcaktan yanıyorduk şimdi şimşekler çakıyor....
nerdesin kız sen söyle çabuk bende diyorum bu karı nerde:20::20::20:
ben yeni ev hanımı oldum napiiym iyiki siz varsınız da daha çabuk öğreniyom

bence deeee ölümünee
:13::13::13::13:

Acıdıysan yardım et bana o zmaan:57:

çok tatlı bi üzüntülü suratım var dimi:1::1:

Bu kosla renklere bişi yaparmıııı

:20::20::20:ne vuruyosun birde köylüm olucen çagırdında gelmedimi süle çabuk:20::20:ben kullandın bebem kosla nevresimlerimde birşey olmadı olmaz olmaz seninkilerde
oluırmu bilmem:17::17:

canım bahar temizligimi yaptım 1 haftadır giremedim ellerim parmaklarım maffoldu inan klevyeyi bile ugraştım yazamadın yenei yeni ellerim düzeliyo :14::14:eşim serçe yavrusu bulmuş ona annelik yapıyorum ne yapayım benim paşayla köpükle anlaşamıyor minnacık şeydem köpükte paşada korkuyo hallerini bir görsen gülmekten yerlere yatarsın :9::9::9::9:minikligine bakmafdan gagalıyo biizmkileri paşayla köpükte çok kıskanıyolar hayırlısıyla bir iyileşsede uçabilse dogaya salıcem serçe yavrusunu :16::16:

nerdesin kız sen söyle çabuk bende diyorum bu karı nerde:20::20::20:

:20::20::20:ne vuruyosun birde köylüm olucen çagırdında gelmedimi süle çabuk:20::20:ben kullandın bebem kosla nevresimlerimde birşey olmadı olmaz olmaz seninkilerde
oluırmu bilmem:17::17:

kız bende tam 1 haftada temizliğimi yaptım yazmıştım okumadınmı?? sende yapmışsın ellerine sağlık,insan çok yoruluyor ama değiyor yani ohh heryer misgibi ne güzel:))

ohh kızlarrr herkez temızlıgını yapmıs bend eyarın nsalayacagım otrma odamdan ama perdeme ılk defa yıkayacam boncukluu esım gelırken kılıf bak dedım neyle yıkanıyo ya SEVINC kız sen bılırsın:51:

ohh kızlarrr herkez temızlıgını yapmıs bend eyarın nsalayacagım otrma odamdan ama perdeme ılk defa yıkayacam boncukluu esım gelırken kılıf bak dedım neyle yıkanıyo ya SEVINC kız sen bılırsın:51:
canım kılıfa konuyor boncuklular diye biliyorum ama hiç denemedim benim boncuksuz örtülerim perdelerim..
bilen biri anlatır mutlaka..
ama hiç birşey bulamazsan ince böyle çok ucuz bezler var kumaşçılarda onlardan alıp diktirebilir ya da dikebilirsin kılıf..
:16:

ben bi geçmişi kolaçan edeyim:6:

ya zaten olay kimin suçu veya niye olmuyor değilkiiii
ben geriliyorumm sabırsızlanıyorumm üzülüyorumm değişken oluyorumm doktora giderken....
eşim beim ruh halime ayak uyduramıyo ,anlayamıyooo, kızıyooo
bu sebeplerden gerilebiliyoruz ara ara
yoksa 7 yıldır ara ara tedavi gördümm ilk kez olmuyo ki...
allahım yardımcımız olsunn....
hımm anladım canım o zaman sizin tartışmalar da bizimkilerle aynı..
benimki de ben üzülüp ağlayınca bana çok kızıyor..
kendini boşuna üzüyosun diyor
ben de sinir oluyorum neden derdimi dinlemiyor,
acıma ortak olmuyor, sıkıntılarımı paylaşmıyor diye:19:

ben ona içimi dökmek ağlamak rahatlamak istiyorum oysaki.. :26:

canım kılıfa konuyor boncuklular diye biliyorum ama hiç denemedim benim boncuksuz örtülerim perdelerim..
bilen biri anlatır mutlaka..
ama hiç birşey bulamazsan ince böyle çok ucuz bezler var kumaşçılarda onlardan alıp diktirebilir ya da dikebilirsin kılıf..
:16:

ben bi geçmişi kolaçan edeyim:6:

otrma odam boncuklu yenı dıktırmıstım kılıf satılıyodr ıns ya esım gelırken bakacak kaynanm gelecek temızlıge onbu beklıyorum ılk kendının kınoı bıtırsın beım evımde mıs olsun:21::21:

canım ilk yıl borçları falan bahane ediyordu...ee bende deli gibi çocuk istiyorum ama yinede hakveriyodum enazından evlilik otursun diye bekliyodum..

sonradan tartışmaya dönüştü artık bebek olayı..borçların bitmesine yıllar var yani 7yıl beklicekmiyiz?
masrafı yok bebeğin yapalım dedim..biraz sıcak bakar gibi oldu ama enson yüzgöz olduk iyice...ben iyi bir anne olamazmışım ona göre...ayrılırmışız falan çocuk ortada kalırmış..bu sözleri çok yaralıyordu beni..
onunla boşanma düşüncesi bile ürkütürdü beni oysa...
bana göre ise o, baba olmaktan korkuyor..çünkü ailesi tarafından iyi yetiştirilmiş biri değil..
kadın doğurup salmış çayıra..ilgi alaka sıfır yanii..tabi biz evlenince birden kıymetli oldu oğulları..
babası sürekli bak kızım oğlum sana emanet ,ona iyi bak falan diye
şaka yollu sinir ederdi beni..

tatlım benim hiç arkadaşım yok..evi ve işi arasında mekik dokuyan bir tiptim ben..
tek sosyalliğim annemleri ziyaret etmek arada alışveriş yapmaktı..
eşim işi gereği gezdirip tozduramıyordu beni,ona bile eyvallah diyordum,biz böyle gördük ne bileyim..

eşimizi hep listenin başına koyduk..koymaz olaydım:9:

şimdide annemlerleyim..açıkçası onlar bana yetiyor..tabi 1-2 görüşebileceğim arkadaşım olsa iyi olurdu ama iyiyim böyle...zamanı gelince yeni biriyle gezer tozar zitires atarız ama şuanda dışarıya açılacak moralde değilim..huzuru annemlerin yanında buluyorum..

anladım canım o zaman en doğru kararı vermişsin..
senin için iyi olacağına eminim bu kadar fedakarlığa dayanan birisini hayatta bulamaz o..
bir daha senin gibisini çok arayacak, çok ağlayacak ama geçti artık:19:
allah yardımcın olsun dolunaycım.. :16:

otrma odam boncuklu yenı dıktırmıstım kılıf satılıyodr ıns ya esım gelırken bakacak kaynanm gelecek temızlıge onbu beklıyorum ılk kendının kınoı bıtırsın beım evımde mıs olsun:21::21:
ay ne güzel sen kaynana konusunda şanslısın galiba.. baksana senin evini temizlemeye gelecek yardıma:31:

kızlarr ben bugun bı karar aldım eger bebsım bu yıl ıcersınde gelmezse benım alıme bı davası var ordan ıyı bı para beklıyoruz gelırse tup bebek yapacam annemde esımde tabı tepkı verdı bende sızene dedım:19::19::17::17::1::1:

bir kaç gün değil ama sadece çektirdiğin gün doğal olarak biraz ağrı oluyo..ama sen sonrasını düşün kuzum bir çok kişi filmin ardından hemen hamile kalıyolar bende kalmıştım,tüpler açıldığı içn hamile kalmak daha kolaylaşıyor tabi rahim filminde bir sorun gözükmezse ki inşaallah çıkmaz..bu ay sık çalışırsınız sorun olmazsa...şu ilaçtanda orkma belki de düşündüğün kadar bir yan etki görmezsin kendini rahatlatmaya çalış, saat kaçtaydı filmin???

erenaycım eşim geldi çıkmak zorundayım sonra görüşürüz...
yarın akşam 17,30 da
off bi atlatsamm stress yaptım artık belkimm boşuna ama.....
eğer sorun çıkmazsa zaten büyük ihtimalle gebe gelirsin dedi doktorumm
hayırlısı artıkkk
hımm anladım canım o zaman sizin tartışmalar da bizimkilerle aynı..
benimki de ben üzülüp ağlayınca bana çok kızıyor..
kendini boşuna üzüyosun diyor
ben de sinir oluyorum neden derdimi dinlemiyor,
acıma ortak olmuyor, sıkıntılarımı paylaşmıyor diye:19:

ben ona içimi dökmek ağlamak rahatlamak istiyorum oysaki.. :26:
ya hep anlayışlıydı hep destekti bu sfer niye böyle oldu anlamadım kii
neyse atlattık çok şükür....
sağol sağol sağol:1::1::1:
kaç kere çıkmış kızzz.....:1::1::1:
kızlarr ben bugun bı karar aldım eger bebsım bu yıl ıcersınde gelmezse benım alıme bı davası var ordan ıyı bı para beklıyoruz gelırse tup bebek yapacam annemde esımde tabı tepkı verdı bende sızene dedım:19::19::17::17::1::1:

hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan gelir bebekinnn
bebeklerimiz....

kızlar esım delı gıbı bı kusun pesınde karsı bınaya yan daıreye yan bınaya obur bınbaya kuş nereye esım oraya mah ayagı kaldırdı:36:

pasta mııııı:60::60: ayy herkes bişi takmış gidiyo vallaaaaa
kukişte çok hoşşşş gayet sevimli yapıyor:16::16::16::16:
insANIN DEVAMLI SÖYLEYESİ GELİYORRRR KUKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

5YILDAMI CNM BENM YA İNSAN TABİİ YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYO BUNLARI EVLİLİK OKU OKU BİTMİYOOOO

DEVAMLI BİŞİLER ÖĞRENMEK KENDİNİ GELİŞTİRMEK ŞARTTTT EVLİLİKTE:31:

YA ZATEN DEDİĞİN GİBİ HEM İNSANIN CESARETİ ARTAR BİR DAHAKİNE YİNE SIKILMADAN SÖYLEMEYİ ÖĞRENİR. HEMDE ADI DOBRA OLUR. EN AZINDAN KİMSE AYIPLAMAZ.
BBUNUNDA HUYU BÖÖLE DERLER GEÇERLER BENCE:1::1::1::1:
evet kukiş memiş popiş onların adları :1::1::1: bence de çok şirin oluyor öyle deyince :1:
:53::53:.. sonra güler sarılır.. 2 dk da dost olur..
yeni tanıştığı insanlara "ya sen ne kıl bi adammışsın böyle böyle yaptın 2 dk ayıptır yaaw" der bi de bağıra bağıra söyler
:1::1:
anında en ufak şeyi yapıştırır.. ama herkes de kahkalarla güler ona.. :53:

biraz öyle gibiydi ama akşam çözdük sorunları şükürler olsunn
bu doktora gitme olayı çok geriyo bizi canım yaaa
sanırım kocam çocuğumuz olmuyor lafını hazmedemiyorr,,tedaviye gitmek zorunda olmak sinirlerimizi çok bozduuuu:25::25::25::25::25:
şükür hallettik akşamm....:16::16::16::16::38::38::38::38::38::

ya zaten olay kimin suçu veya niye olmuyor değilkiiii
ben geriliyorumm sabırsızlanıyorumm üzülüyorumm değişken oluyorumm doktora giderken....
eşim beim ruh halime ayak uyduramıyo ,anlayamıyooo, kızıyooo
bu sebeplerden gerilebiliyoruz ara ara
yoksa 7 yıldır ara ara tedavi gördümm ilk kez olmuyo ki...
allahım yardımcımız olsunn....

sorma yaaaaaaa
artık klişe oldu benim sakarlıklarımmmm
ben hamile kalırsam kocam beni fanusa koyacak senin haberin yokmuu???:1::1::1:
dolayısıyla korunmuş olucamm:60::60::60:
adamcağızım ancak böle korurum seni sakarlıklardan diyo....:9::9::9:

özeti böyle canımm:31::31::31::31:

Back
X