• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya onun ablası gelcekti galiba yaaa
yada temizlik yapıcam diyodu 2 seçenekten biri yanii

aferin unutmamışın:46::46::46:
geçen gün camların yarısını sildim dünde bacaklarımın ağrısından zor iş yaptım iş yapmaya yapmaya hamlamışım
sonra dün ablam geldi o gelmeden perdelerin yarısını makinaya attım, hazırlandım ablam gelince yeğenin dişini çektirmeye gittik
ordak geldik perdeleri astım ikinci postayı attım makinaya sonra ablam kalan camları silerken bende evi toparlayıp yiyecek bişeyler hazırladım nineler gibi ahlaya oflaya
sonra saat 7 den sonra hazırladığım yiyecekleri alıp parka gittik yeğenlerin yoğun isteği üzerine:9:(başak parkta yedik oda dışarda yemekten sayılıyor demi)
oradan geldik 11:30 da perdeleri taktık bulaşıkları makinaya yerleştirip bişeyler hazırladım kocamda erken geldi balkonda çay içip oturduk sonra yattık
bugünde kahvaltı yapıp makinamı çalıştırdım sonra yemeklerimi hazırladım
ablam gitmeden yemek yesinde gitsin diye sonra yemek yiyip onları terminale götürdüm ordan markete girdik büyük yeğenle eve geldik sonra ona yemek hazırladım
sonra hurçlarımı yerleştirdim yeğene az ben geçeyim hemen çıkıcam dedim yani şu saate kadar hiç fırsatım olmadı
temizliğe başladım tam bir hafta oldu ama ben hem temizlik yapıyorum ama ben bişey anlamadım bir gün arayla kocam izin kullanıyor hem gezip hem iş yapıyorum :1:
yani iki günlük özetim:40:

ya dişci kendı karnı burnunda heralde cok duygusaldı kucucuk hücredir zarar vermeyelim dedi bişey kulanma dedi dişinol zararsız kimyasal degıl yok karı sürme dedi ay ne yapsam sursemmı ki keşke parol alsaydımm:59:

prospektüsüne bak
gebelikte yada gebelik şüphesinde kullanımı nasılmışş....
eğer çok fazla tehlikeli bişiy yoksa kullan unutmaki henüz yumurtan büyüyor çatlatma iğneni olmadın ve büyük ihtimalle henüz bebek yok
salı günü yumurta kontrolüne gideceksinn dimi???

prospektüsüne bak
gebelikte yada gebelik şüphesinde kullanımı nasılmışş....
eğer çok fazla tehlikeli bişiy yoksa kullan unutmaki henüz yumurtan büyüyor çatlatma iğneni olmadın ve büyük ihtimalle henüz bebek yok
salı günü yumurta kontrolüne gideceksinn dimi???

evet salı gunu kuzum bende dok dedım yenı bitti reglım yumutrlama gününe kadar biter tedavı oda bebek tutmus ola blir riske atmayalım dedi ve yolladı:31:

nazo ben seni dün geldin sandım bi an profiline baktım ki abovvvvvvvv nazo dün gelmemişşşşşşş:30::30:

Gece 3bçukta da girmek hayra alamet diillllll korktum bendeeeeeeeee

ogün okadar yorulmuşum hemen yatıp uyumak istiyorum koca kızdırdı beni 4 e kadar uyuyamadım pek hayra alamet değildi yani

nazo kocana neden kızdın:25:

özel bazen içkiliyken düşüncesizce konuşuyor bende burnundan fitil fitil getiriyorum söylediğne pişman ediyorum şu an burnundan getirme aşamasındayım

niye olcak yemeeee götürmemiştirrr

ben istesem her izinli gününde götürür ben istemiyorum her hafta pahalıya mal olur diye :20:

basak senın kocan yemege goturmeyınce sınırlenıyonmu da nazo ona sinirlensin :1::1::1::1::1::33::33::33::33:

yani bizde maddi şeyler sorun olmaz :38:

aferin unutmamışın:46::46::46:
geçen gün camların yarısını sildim dünde bacaklarımın ağrısından zor iş yaptım iş yapmaya yapmaya hamlamışım
sonra dün ablam geldi o gelmeden perdelerin yarısını makinaya attım, hazırlandım ablam gelince yeğenin dişini çektirmeye gittik
ordak geldik perdeleri astım ikinci postayı attım makinaya sonra ablam kalan camları silerken bende evi toparlayıp yiyecek bişeyler hazırladım nineler gibi ahlaya oflaya
sonra saat 7 den sonra hazırladığım yiyecekleri alıp parka gittik yeğenlerin yoğun isteği üzerine:9:(başak parkta yedik oda dışarda yemekten sayılıyor demi)
oradan geldik 11:30 da perdeleri taktık bulaşıkları makinaya yerleştirip bişeyler hazırladım kocamda erken geldi balkonda çay içip oturduk sonra yattık
bugünde kahvaltı yapıp makinamı çalıştırdım sonra yemeklerimi hazırladım
ablam gitmeden yemek yesinde gitsin diye sonra yemek yiyip onları terminale götürdüm ordan markete girdik büyük yeğenle eve geldik sonra ona yemek hazırladım
sonra hurçlarımı yerleştirdim yeğene az ben geçeyim hemen çıkıcam dedim yani şu saate kadar hiç fırsatım olmadı
temizliğe başladım tam bir hafta oldu ama ben hem temizlik yapıyorum ama ben bişey anlamadım bir gün arayla kocam izin kullanıyor hem gezip hem iş yapıyorum :1:
yani iki günlük özetim:40:

aynı benim gibi olmuşun
3 günlük işimi 10 günde ancak yapabildim....
bak nasıl tam isabet ettirmişimm.....

evet salı gunu kuzum bende dok dedım yenı bitti reglım yumutrlama gününe kadar biter tedavı oda bebek tutmus ola blir riske atmayalım dedi ve yolladı:31:

minosetin hiç bi zararı yok hamileler bile kullanıyor doktorum bana sadece minoset içebilirsin demişti

aynı benim gibi olmuşun
3 günlük işimi 10 günde ancak yapabildim....
bak nasıl tam isabet ettirmişimm.....

insan yaptığı iştende anlamıyorki böyle daha mutfağıma girmedim bile en son orayı yapacam
bu gidişle benim iş anca 20 günde bitecek

emin ol dişçiden daha fazla bilgiye sahibiz yumurtlama konusunda...
regl biterbitmez hamiş olunmaz
ne zaman başladın klomene sen?
bitmediyse bişey olmaz kuzumm

emin ol dişçiden daha fazla bilgiye sahibiz yumurtlama konusunda...
regl biterbitmez hamiş olunmaz
ne zaman başladın klomene sen?
bitmediyse bişey olmaz kuzumm

yarın son icecem yanı 5 gun 5 tane ben ılk gunu gıtmıstım ama yapmadı zilli demkı paraya ıhtıyacı yoktu bide özele gıdıyoz yaa:36:

ben illaki hazır yiyecem derdinde değilimki ben evde hazırlıyım pikniğe gidelim ona bile razıyım yeterki kocamla birlikte olayım
sende beni iyicene maddiyatçı yaptın :30:

yoo maddiyatçı yapmadımmmm

gezme meraklısı koca toto yaptımmm:38:kısdınmı.
ben msj atmasam geleceğin yok neden gelmiyodun

nazo alşkın ya dışarda yemeyee:36:
ben alşkın diilimki:59:
ahh kankammm kocana nazlan da arada bi götürsünn senii
kaç kere gittiniz yemeğe 3 sene de sayablirmisin??
minosetin hiç bi zararı yok hamileler bile kullanıyor doktorum bana sadece minoset içebilirsin demişti
aklın yolu ve tecrübeler bir....
1. sayfaay bakkkkkkk
baktımm kuzumm baktımmm
güzel olmuşş ama diyimm sevinç çıldırır görürse
ben daha çok temizim diye kıskançlık yapar...
insan yaptığı iştende anlamıyorki böyle daha mutfağıma girmedim bile en son orayı yapacam
bu gidişle benim iş anca 20 günde bitecek

benimde öyle oldu işte....

yoo maddiyatçı yapmadımmmm

gezme meraklısı koca toto yaptımmm:38:kısdınmı.
ben msj atmasam geleceğin yok neden gelmiyodun

totomuda eritmeye başladım hem
hem spor yapıyorum:8: hem temizlik yakında gidicek koca totom
anca fırsat buldum yeğeni kaldırdım pc nin başından yoksa 1 e kadar kalkmaz sonrada kocam gelecek yine fırsat olmayacak
yoksa her fırsatta burdayım ama yarın gidicek yalnızlığıma kavuşacam:21:

ahh kankammm kocana nazlan da arada bi götürsünn senii
kaç kere gittiniz yemeğe 3 sene de sayablirmisin??

aklın yolu ve tecrübeler bir....

baktımm kuzumm baktımmm
güzel olmuşş ama diyimm sevinç çıldırır görürse
ben daha çok temizim diye kıskançlık yapar...

benimde öyle oldu işte....

okadar yıl ve birikim var:34:

Back
X