- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
tabi kızım delimisin ben ne taklalar attım tutsun diye
ayın 27 günü kardeş kardeş 3günü halvette geçiriyosun kural birrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi kızım delimisin ben ne taklalar attım tutsun diye
yoo 2-3 gündür mevcutsun ama yarım yamalak işte bilgilerini toplamaya çalışıyom.
Az önce nası görmedin
kocam benim için ölür yanımdan ayrılmaz bidenem...arada uğraşırım amabiz zaten kardeşik hem sevişirik
hem dövüşürük
![]()
aaaaa karacal gelmiş kız sen nerelerdesin bakalım ne zamandır bu arada herkese günaydınnnn...
yoktum çünkü ondan görmedim..neyse kuzum ellerine sağlık, benim 7 bebeğim gitti daha öncede yazmıştım,kan pıhtılaşmam ve anti kardiopilin m ve g diye sorunlarım var..şu ana korunuyorum ilerisini hiç bilemiyorum rabbim bilir yeterlimi??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım :)))
çok hoşmş tammanını yazsna
niye şaşırıyosun daha önce anlatmştım bebeği nasıl yaptığımızı sen yokmuydu![]()
hoşça kalın arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum. Akşama görüşürüz.
anladm cnm biz sana mlxy mi dicez.neyse alışırız sen akşamları gelebiliyomusunaraştırmacı gazeteciler var o yüsden hepsini yazmadım canım
kuzanlatcam dur bi yerde ayrıntılı anlatmştım onu buluyum. Göstercemkızım kardeş kardeş havlet işi nasıl oluyor???
yoktumm..kız ayda 3 kez halvetle bebek mi oluyor,milleti niye yanlış yönlendiriyon sana rast gelmiş diye herkese de ölemi olacak..hey vatandaş uymayın bu karıya kocalarınız isyan bayrağı kaldırır walla...
başakkkkkk 1 sayfa çok güzel olmuş ama kardelen doğurdu demişsin doğurdumu haber geldimi?
başakkkkkk 1 sayfa çok güzel olmuş ama kardelen doğurdu demişsin doğurdumu haber geldimi?
habrim yok ama tatlım dün hiç girmemiş normalde hergün giriyodu doğurmuştur diye tahmin ettim.ama doğurmuştur herlde dimi
aaaaa karacal gelmiş kız sen nerelerdesin bakalım ne zamandır bu arada herkese günaydınnnn... demiştim görmedin galiba![]()