- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
aaaa çok güzel ALLAH bizede nasip etsin acaba normal doğummu en çok mrk ettiğim...?
evet nikocum normal doğum yapmış kardeloş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa çok güzel ALLAH bizede nasip etsin acaba normal doğummu en çok mrk ettiğim...?
yok canım terazi ama şimdiye kadar hiç yanılmadım mesala başakınkide kız hissediyorum hamile görürdüm cinsiyetini söylerdim tanımadığım kişilerin karnımdanmı anladın derdi yooo derdim hissettim ama hiç yanılmadım şimdiye kadar kahve falı diilde bi kişinin yüzüne bakıp kişiliğini analiz edebiliyorum... mesala eşimin ablası çalıştığım yere gelmişti daha eşimle aramızda bişi yoktu arkadaştık eşime dedimki ablanın bi sıkıntısı var dedim eşim eve gitmiş sormuş o sıralar sevgilisinden ayrılmış.
vay uyanık seni gidi seni bende nazo şimdi bitirmiştir gelir yarınki ütüleri ona yaptırırım diyodum![]()
nazocum nasılsın canım menim
sağol canım iyiyim temizlik yapıyodum yeğen gidince azıcık bakayımda devam edeyim dedim geçmişe bakıyodum dün pek bakamadımda
sen nasılsın
günaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee![]()
![]()
![]()
![]()
naaaaannn unuttunuzmu beniii..kurutulmuş güller gibi
başaaakkk erenayy saraaa nikoooomm sevincimm leylammm pelinim moodum nazomm hurremim karacalımm ve bi tonnn sevdiğim hatunn kırıcam bajaklarınızı...benimmm yaa dolunayyyy alooo![]()
iyiyim canım sağol bende temizliği daha bitiremedim ama az kaldı hafta sonu biter galiba dün akşam kaynanama gittim bu akşam kınaya yarın akşamda düğüne gidecem gezmeden fırsat bulmuyorumki iş yapayım![]()
evet nikocum normal doğum yapmış kardeloş
nikocum bi yorumda bana yapsan mesela bebeğim ne zaman gelecek falan kızmı erkekmi olacak :26::26::26::26::26::26:
kızlar bu ne sıcak yaa icim yanıyo resmen
nazo sen bu sene amasrya gidecenmi
ayyyyy çokkk sevindimmm inş bende normal doğum yaparım.
sende farklı bişiy var çözemediğim bebeğin olmuyo diye hayatı kendine zindan etmişin herşeyden çok çabuk sıkılıyo ve çok çabuk bunalıyosun. sevmediğin birini sevmezsin insanlarlar fazla laobali olmayı sevmiyosun.etrafında saygı duyulan birisin her zaman oturaklı ve ağırsın bi konuda yorum yaptığın zamanda sözün geçer diye tahminlerde bulundum. bilmem doğru bulundummu. bebeğe gelince ne zaman kafan rahatlarsa işte o zaman kızın olacak....
ayyyyy çokkk sevindimmm inş bende normal doğum yaparım.
sende farklı bişiy var çözemediğim bebeğin olmuyo diye hayatı kendine zindan etmişin herşeyden çok çabuk sıkılıyo ve çok çabuk bunalıyosun. sevmediğin birini sevmezsin insanlarlar fazla laobali olmayı sevmiyosun.etrafında saygı duyulan birisin her zaman oturaklı ve ağırsın bi konuda yorum yaptığın zamanda sözün geçer diye tahminlerde bulundum. bilmem doğru bulundummu. bebeğe gelince ne zaman kafan rahatlarsa işte o zaman kızın olacak....
ayy o kadar sınır durum kı ya bı kere ıstersın tama 2 .3 4.6 ya ben karsılık yapıp hıc ıstemıyorum de bu kız benden alımıyo bende almayım der demı yok yada gerı vereyım offf gecen pjamamınusutune gecen orda gordum ayyy ne zman gtms oraya
nasıl dıyecem bılmyorum off sakayla demem esım dırek vermıyom d e allah ım ya ne sınır bu durum
bende isterim benle ilgili düşüncelerini merak ettim
sağol canım vakit ayırıp ilgilendiğin için genel anlamda doğru tahminde bulunmuşsun sadece bebek için hayatı kendime zindan etmiyorum ama olmasınıda çok istiyorum o ayrı ha bide bugüne kadar bana fal bakan yada yorum yapan erkes oğlum olacağını söyledi ilk defa sen kızın olacak dedin ve beni çok mutlu ettin gerçi kız erkek farketmez yeterrki sağlıklı akıllı hayırlı olsun veee ikizlerim olsun bir kız bir erkek ben böyle istiyorum aslında
inşallah sende normal yolla bi avazda kurtulursun canım
canım bende kıymet bilmeyene eşyamı vermeyi sevmem ama kıymet bilen olursa ve verdiğim gibi geri alırsam her eşyamı verebilirim
bende 17 yaşlarındayken komşunun kızı vardı bir kez benim streç pantolonumu istedi ve adetliydi bende dedimki ben adetliyken pantolon giymiyorum veremem dedim![]()
çünkü aldığını gezmeye giderken giyip gelince çıkarmazdı hatta yatarken gündüz gezdiği kıyafetle yatardı
hatta köyde bahçeyede giderdi önemsemezdi kendi kıyafatine önemsemediği gibi aldığınıda önemsemezdi ve bir daha benden kıyafetimi isteyemedi
sende bi şekilde rahatsızlığını bildir bahaneler bildir bir süre sonra umarım anlar
aaaaaaaa tesadüfe bakkkkkkk
insan bari söylemezz görmedim diyeeee
sms buda güzel hissetmişsin bence:13:
ayyyyyy ben tlf konşmasına dalmşım.
eroş niye habersiz çıktıysa![]()
yok o kadar da diil kankacım sayamam.
ama benm koca biraz eve düşkünn eevden ayrılmayalım istiyo.
yemeğe de gidersek haldur huldur şapur şupur yiyoz faldur fuldur eve geliyoz.
"ne acelemiz var evde çocukmu ağlıyo" diyorumama cvp yokkk.
bööle yemeğe hiç çıkmıyak daha iyi![]()
sağol arkadaşım hoşgeldin:)normal bi topik değil burası baştan söyliyim:)sıradışı hatunların sayısı fazla miktarda burda...tanışalım istersen ,ben bu topiğin delisiyim..şimdilerde bunalınlardayım ama arada eski halimede dönüşebiliyroum..deli işte:) sen tanıtırmısın kendini?varmı çocuğunuz?yada düşünüyormusunuz?
not:
yaaa başakk bu arada beni listeden çıkarma tabi ama şey yazz 2.kocayı bulana kadar beklemede falan![]()
![]()
nazocum aslında aklıma hiç bişi gelmiyo ama geleleri yazayım sen çok temiz saf bi kalbin var. kim sana kötülük bile yapsa onu seviyosun yani insanları hiç kıramıyosun.ama bazen insanlara çok geğer vermekten sen üzülüyosun çünkü haketmediğin şeyler yaşıyosun. eşin tarafından çok seviliyosun. aslında ben analiz yaptığım insanın yüzünü gördüğüm zaman yorum yapabiliyorum seninki tuttumu bilmem:44:
aslında doğrusunu söylemek gerekirse ilk aklıma gelen bi kız bi oğlandı senin galiba tüp bebek tutacak ve ikiz olacak oda bi kız bi oğlan olacak.
yok canım özel değil topikte ki bir çok kişiyle aynı. 37 yaşındayım 12 yıllık evliyim, yarı zamanlı ev hanımıyım ve 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama kalitesiz yumurtluyorum. Yani foliküller var ama genelde boş çıkıyor. geçen hafta 3.kez tüp bebek denemesi yaptık ama hiç yumurta alınamadı. dr. 2 kez daha deneyelim olmazsa
başka denemeye gerek yok dedi. Ama seninde yazdığın gibi umut Allahtan.
sizce TBK nın açılımı aşağıdakilerden hangisidir;
1: Topik Başı Karısı,
2: Tilotlu Başak Karısı,
3: Totosu Büyük Karı,
4: Tombul Başak Karısı,
5: Tembel Başak Karısı,
bu liste böyle uzayıp gider lütfen beni aydınlatın:44: bu konuda çok müzdaribim![]()
ananız geri geldi ....çekil başak kenara sıkışayım
kızlar kardelen iki gün önce doğurmuş kendiside bebeğide iyiymiş çok şükür![]()
ben de arada deliririm arada salaklığım tutar kör topal idare ederim işte
teşekkür ederim cnm
ben de bi özet geçeyim
27 yaşımdayım 7,5 yıllık evliyim
6 yaşında bi oğlum ve 16 aylık bi kızım var
istanbuldan katılıyorum
pek boş vaktim olmuyo ama
arada bir uğrarım matrak bi yere benziyo
nazocum aslında aklıma hiç bişi gelmiyo ama geleleri yazayım sen çok temiz saf bi kalbin var. kim sana kötülük bile yapsa onu seviyosun yani insanları hiç kıramıyosun.ama bazen insanlara çok geğer vermekten sen üzülüyosun çünkü haketmediğin şeyler yaşıyosun. eşin tarafından çok seviliyosun. aslında ben analiz yaptığım insanın yüzünü gördüğüm zaman yorum yapabiliyorum seninki tuttumu bilmem:44:
aslında doğrusunu söylemek gerekirse ilk aklıma gelen bi kız bi oğlandı senin galiba tüp bebek tutacak ve ikiz olacak oda bi kız bi oğlan olacak.