- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
başağa süpriz olur ama kötü bi süpriz![]()
hemde ne sürpriz...ne oldu canım mutfağını bitirebildinmi ayy ben hiç sewmwm mutfağı temizlemeyi yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başağa süpriz olur ama kötü bi süpriz![]()
orası ööle tabii olrtalama 10000tl lik bi masraftan yırtıcakneden sonuçta bedavaya gelecek eşininde işine gelecek![]()
aaaaaa doğru yaa ben bunu hiç düşünemedimm. büyük o benden dimiiiiiiyaa hadi bırakın şu suç varmıyı yaaa suç falan yok o senin büyüğün hadeee hadeee öp ablanın elini![]()
hemde ne sürpriz...ne oldu canım mutfağını bitirebildinmi ayy ben hiç sewmwm mutfağı temizlemeyi yaa..
valla torpil yok kızzzzzzzdeğilmisin
kankan 3 aydır ortalarda yoktuuu üstelik haber bilem vermeden kaçmış gitmiş
aylarca burda merak ettiniz
geldi hoop 2 günde yıldızı aldı
3 günde yıldızı kızardı
5 günde topikin temizlik annesi oldu ama nedense meydanda yokk
doğru hiç çifte standart değilmiş torpil hele heç yokk![]()
orası ööle tabii olrtalama 10000tl lik bi masraftan yırtıcak
aaaaaa doğru yaa ben bunu hiç düşünemedimm. büyük o benden dimiiiiii
büyük ve yaşlıııııı üzmeyelim daha fazla kalbine falan iner nemelazımmm
sevinççççç kuzum uzat elini öpemmmm
yada dur senin ellerin titriyodur. ben ağzını senin eline dayayımmmmm![]()
bugün alt dolapları sildim yarında üst dolapları silecem buzdolabını falan silecem inşallah yarın bitecek
valla benimde gözümde büyüyor ama başlayana kadar, başladıktan sonra zevkle yaparım
hem temizledikten sonra bayağı huzurlu oluyorum![]()
bugün alt dolapları sildim yarında üst dolapları silecem buzdolabını falan silecem inşallah yarın bitecek
valla benimde gözümde büyüyor ama başlayana kadar, başladıktan sonra zevkle yaparım
hem temizledikten sonra bayağı huzurlu oluyorum![]()
neresi yaşlı kız o kadının daha gençliğinin baharında bikerem...sen hamişliğinni fazla kullanır oldun he ama çok güldüm bak..
eğer temizlik onusunda iddialıysan sende eroşla ortak temzlik annesi ol (zeytin dalı)
bak başak sana kaç tane zeytin dalı uzattı tut ama artık sende birini hadi amaaa![]()
neresi yaşlı kız o kadının daha gençliğinin baharında bikerem...sen hamişliğinni fazla kullanır oldun he ama çok güldüm bak..
ay ben şimdilerde o huzuru yaşıyorum walla...ewet zaten başladınmı tama başlamak bitirmenin yarısı oluyor...
evet ev temiz oldumu bakıp dururum neresi bozulmuş nerde kıl tüy var, daha bi titizliğim tutar ama bi ucunu kaçırdımıda iş yapmadıkça yapasın gelmiyor yapmadıkça daha bi huzursuz oluyorsun geçenlerde o moddaydım çok şükür üstümden attım![]()
ellerine sağlık canım bende çok huzurlu olurum dün mevit biter bitmez misafirleri gönderdim
evi süpürdüm sildim wc lavaboları domestosladım havluları değiştim baktım misssss![]()