• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bişeyde yemedım ama 3 bardak anca su ıcmısımdır kadr kan verdım seke roolsa cıkmazmıdı yoksam ayrı testımı var

krkmuyom artık canım ya yeterkı faydasını goreyımde cunku rahım fılmını falan dusundukca daha cok korkuyorum:18:

doktorun yazmadıysa bakmazlar şekere,
korkma evet herzaman daha kötüsü de var,
rahim filmini bilmem ama benimki pek zor değildi,sonrasında ağrım oldu biraz ama razıyımm
rahim filmini okumuştum internetten,çok korkmuştum ben
hem başkaları da girecekti çekilirken hemde pozisyonundan korktum açıköasıı
allahım kalbime göre verdi
sadece doktorum ve hemşirem vardıı
muayene odasında yapıldı...

doktorun yazmadıysa bakmazlar şekere,
korkma evet herzaman daha kötüsü de var,
rahim filmini bilmem ama benimki pek zor değildi,sonrasında ağrım oldu biraz ama razıyımm
rahim filmini okumuştum internetten,çok korkmuştum ben
hem başkaları da girecekti çekilirken hemde pozisyonundan korktum açıköasıı
allahım kalbime göre verdi
sadece doktorum ve hemşirem vardıı
muayene odasında yapıldı...

peki eroş rahım fılımıne nemazn cekılmelı ben 9 ay falan oldu bu aydan olmsa cektrsemmı

hayırlısı canım ya uzulme bence kan ıcın erken bıraz bekle sendemı klomen kullandınm yumurtlarn ne alemdeymıs

evet canım klomen kullandım aslında doktorum hatalı beni çok hazırladı 2 yumurtamın çok güzel geliştiğini ikiz çocuğumun bile olabiliceğini söyledi bikaç defa ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum iltahapta vardı bende narkoz aldım ufak bi operasyon geçirdim baya ağrı çektim yıprandım tekrar ayni şeyleri yaşamak hiç istemiyorum ümitlendim doktorum bunları söyleyince halada hiç inanasım yok idrar testine yanılma payını düşünüyorum ama yılmıycam yıkılmıycam bebeğim bana gelene kadar direnicem

peki eroş rahım fılımıne nemazn cekılmelı ben 9 ay falan oldu bu aydan olmsa cektrsemmı
canım onu doktorun söyleyecekk
benim 4 yıldır ancak sıra geldii
(ilk 2 yıl yapmadı doğal gebelik var diye)
ama bimem belkide senin hatırlatman gerekir..
evet canım klomen kullandım aslında doktorum hatalı beni çok hazırladı 2 yumurtamın çok güzel geliştiğini ikiz çocuğumun bile olabiliceğini söyledi bikaç defa ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum iltahapta vardı bende narkoz aldım ufak bi operasyon geçirdim baya ağrı çektim yıprandım tekrar ayni şeyleri yaşamak hiç istemiyorum ümitlendim doktorum bunları söyleyince halada hiç inanasım yok idrar testine yanılma payını düşünüyorum ama yılmıycam yıkılmıycam bebeğim bana gelene kadar direnicem
doktorlar bazen fazla ümit verebiliyorlr,,
bizde hevesleniyoruzz, napalımm umut fakirin ekmeği derler...

aynen yılmak yokk
elbet bizimde çocuklarımız olacakkk
dediğin gibi bu ay değilse öbür ay ,bu yıl değilse öbür yıl ama gelecek...
ama beklemsi çok zor oluyorrrr
dayanamıyoruz yaşarken...

hep yalvarıyorum Rabbime beni bu dertle sınama Allahım diye hiçbirimizi sınamasın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok kötü bi duygu hele ççevrendekiler anlayışsızsa iyce pskolojin darmadağın oluyo Allah dayanma sabrı versin hepimize

aynen yılmak yokk
elbet bizimde çocuklarımız olacakkk
dediğin gibi bu ay değilse öbür ay ,bu yıl değilse öbür yıl ama gelecek...
ama beklemsi çok zor oluyorrrr
dayanamıyoruz yaşarken...

hep yalvarıyorum Rabbime beni bu dertle sınama Allahım diye hiçbirimizi sınamasın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok kötü bi duygu hele ççevrendekiler anlayışsızsa iyce pskolojin darmadağın oluyo Allah dayanma sabrı versin hepimize

kuzum yya üzülme bende cok umutluyum nedense belkıde ılk defa tedavıye basladım olacakmıs gıbı gelıyo inş kanda cıkar bekle bakalım bi kac gun daha nasıpde varsa ıns olcak

günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun canım.Allah yakınlarına sabır versin.

canım onu doktorun söyleyecekk
benim 4 yıldır ancak sıra geldii
(ilk 2 yıl yapmadı doğal gebelik var diye)
ama bimem belkide senin hatırlatman gerekir..

doktorlar bazen fazla ümit verebiliyorlr,,
bizde hevesleniyoruzz, napalımm umut fakirin ekmeği derler...

canım bende hıc gebellık olmadı bu ay bakalım hadı bıdakı ay da dururum da yumurtlatda sorun olmayıpda kalmasam ısteyecem rahım fılmı sıra derken oye hemenc cekılmıyomu

evet zor olur ,ama ben şanslıyım bu konuda etrafımda öyle anlayışsız insanlar yok
eşim eşimin ailesi,benim ailem ,arkaaşlar,kimse canımı acıtacak tek kelime edilmezz
etslerde zaten ya eşim ya ben çok güzel savarız
canımı acıtmak isteyenlerinde 1-2 canını yakınca artık kimse sesini çıkaramıyor..

canım bende hıc gebellık olmadı bu ay bakalım hadı bıdakı ay da dururum da yumurtlatda sorun olmayıpda kalmasam ısteyecem rahım fılmı sıra derken oye hemenc cekılmıyomu

ya benim problem olmadığını düşünüyodu doktor gerek yok diyodu,gerçektende gerek yokmuş,açık çıktı zatenn

adetin bitince hemen çekiyolarr...

evet zor olur ,ama ben şanslıyım bu konuda etrafımda öyle anlayışsız insanlar yok
eşim eşimin ailesi,benim ailem ,arkaaşlar,kimse canımı acıtacak tek kelime edilmezz
etslerde zaten ya eşim ya ben çok güzel savarız
canımı acıtmak isteyenlerinde 1-2 canını yakınca artık kimse sesini çıkaramıyor..

,bana hep sorarlar bebk varmıs nıye olmuyo gıbı seyler....

gecen kaynanamların kapıda komsuları sordu yok dedım dogru sole saklama dedı anası bellı babası bellı neden saklayım dedım sole dıyo hala ısrarla
ordan esım bı bagryo normalde hıc saygızı bırı degıl babası bellı falan dıye bagryo okafar uzuldum kı sureklı boyle sorular soruyolar benım etrafımda hıc anlayslı yok aılemve kaynanamlar harıc:14:

Canım ben 2 sene gittim geldim herşey süper buay olcak, öbür ay olcak diye aynı doktora normal yolla hamile kalacağım sanıyordum. sonra film falan istemeden tüp bebek yap artık yoksa yakında menapoza gireceksin gibi bişey söyledi. dr. değiştirdim istanbula gittim adam bi film çekti tüpler tıkalı yani boşa geçen 2 sene ve boşa harcanan yumurtalar. Şimdi tüp bebekte olmuyo 4. deneyeceğim yeterli sayıda ve kalitede yumurta yok.

Tabiki bunu senin moralini bozup umudunu kırmak için yazmadım. Ama bazen dr.larıda sorgulamak gerekiyor. Gözün kapalı güvenme. İnşallah hayırlısıyla normal yolla alırsın evladını kucağına.

ya benim problem olmadığını düşünüyodu doktor gerek yok diyodu,gerçektende gerek yokmuş,açık çıktı zatenn

adetin bitince hemen çekiyolarr...

2 ay kendıme zaman verdm klomen faydası olmsa cektreyım

Canım ben 2 sene gittim geldim herşey süper buay olcak, öbür ay olcak diye aynı doktora normal yolla hamile kalacağım sanıyordum. sonra film falan istemeden tüp bebek yap artık yoksa yakında menapoza gireceksin gibi bişey söyledi. dr. değiştirdim istanbula gittim adam bi film çekti tüpler tıkalı yani boşa geçen 2 sene ve boşa harcanan yumurtalar. Şimdi tüp bebekte olmuyo 4. deneyeceğim yeterli sayıda ve kalitede yumurta yok.

Tabiki bunu senin moralini bozup umudunu kırmak için yazmadım. Ama bazen dr.larıda sorgulamak gerekiyor. Gözün kapalı güvenme. İnşallah hayırlısıyla normal yolla alırsın evladını kucağına.
şimde neden tüp bebk olmuyo kuzum bide tüplerın tıkananca amelıyat acmıyolarmı umudum kırılmadı cnm ya zaten yenı baslam 2 ay sure verdım bakalım dok suan ıyı kk onerılern bı doktor bakalım kısmet...

gecen kaynanamların kapıda komsuları sordu yok dedım dogru sole saklama dedı anası bellı babası bellı neden saklayım dedım sole dıyo hala ısrarla
ordan esım bı bagryo normalde hıc saygızı bırı degıl babası bellı falan dıye bagryo okafar uzuldum kı sureklı boyle sorular soruyolar benım etrafımda hıc anlayslı yok aılemve kaynanamlar harıc:14:
banada başlarda öyle demeye çalıştılar,ben ilk önceleri orkuyom yapmıyorum dedim(bebeğim öldüğü için)
sonra baktım iğnelemeye uğraşıyolar hooop iki lafla ben onları şişledimm,
mesela"sizden izin çıkmasını bekliyom" diyordumm tabi değişik versiyonlarıda vardı aklıma gelmiyoo
baktılar ben tersliyom kapattılar çenelerini :1:

doğru diyosunn
ben 6 yıldır aynı doktora gidiyorumm
2 sene önce başka bir doktora gittim o doktor da doktorumla aynı şeyleri söyledi içim rahatladı
demekki doktorum herşeyin farkında...

12 yıllık evli, yarı zamanlı ev hatunu, 4 yıldır bebek çalışmaları yapıyor 8 yıl neden calısma yapmadınız canım merak ettım mlxy:44:

canım üzme kendini ben 2 yıldır çalışıyorum daha isten çıkalı 1 ay olmadı dedikodu çıkardı eşimin ailesi eşim çok anlayışlı allaha şükür ağızlarını kapatıyo ben bi laf yüzünden 3 gün ağladığımı bilirim snra gittim yüzlerine söyledim döktüm içimi rahatladım sende öyle yap kendine sıkıntı ediceğine onları sıkıntıya sok yaptıklarından utansınlar

Back
X