• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım hayırlı olsun evet ilk defa yanıldım canım olsun sağlıklı olsunda gerisi boş.
evet cnm yaa ama sadece sen diilki herkes kız dedi. emin konuşanlar bilem oldu. o yüzden bizde çok alşmştık kız fikrine.

doktorun kız diyeceğinden o kadar emindimki,

doktora odaklanmadım bile ben gözümü diktim kızım nasıl acaba diye ona bakmaya çalışuıyordum ki:

doktor: eveett bebeğimiz erkek.

demesiyle irkildim:1:

" nee" dedim. doktora soracaklarımıda unuttum. Allah tan kağıda yazmştım. biras kopya çektim .

çıkınca eşimi aradım, eşim :ee neymiş kız dimi aşkım, dedi.

yok oğlumuz olcakmış deyince "hadi canım şaka yapma":1::1:

sadece kız fikrine alştığımız için şaşırdık yoksa çok güzel bi duyguuu erkek annesi olacmmmmmmm

eee söledim ya erenay:60::60:
şaka şaka,kerem,ali,ahmet, mehmet,fatih,yusuf,sinan,yiğit,kenan ...
uzar gider niyeyse ben yeni moda isimleri değil,sade daha yaygın ve anlamlı isimleri severimm
eğer oğlum olcak olsa bu isimlerden koyarım herhelde
benden ancak bu kadar fikir...
bende mustafa yı çok beğeniyorum nasıllll

ya kızlar ben kendimi ii hissetmiyorum sanki bir iki haftadır benden su geliyo ya ter ya suyum geliyo offf canım sıkkın aslında bugün dr kontrolüm vardı gidemedim yarın gidecem ALLAH izin verirse bide kasıklarıma çok kötü ağrı giriyo offf doğumum yaklaşıyo:18:

mutlaka git doktora ihmal etme ,
bol bol su iç bak riske atma
daha erken senin bayağı var
yalancı ağrılar olabilir yada erken doğum belirtisi olabilir...
sen hemen git doktoraaaaaaaaa
iş yüzünden kendini de bebeğinide riske atmaaaaaa....

evet cnm yaa ama sadece sen diilki herkes kız dedi. emin konuşanlar bilem oldu. o yüzden bizde çok alşmştık kız fikrine.

doktora odaklanmadım bile ben gözümü diktim kızım nasıl acaba diye ona bakmaya çalışuıyordum ki:

" nee" dedim. doktora soracaklarımıda unuttum. Allah tan kağıda yazmştım. biras kopya çektim .

sadece kız fikrine alştığımız için şaşırdık yoksa çok güzel bi duyguuu erkek annesi olacmmmmmmm

ayyy canım yaaaa ne değişik olmuştur bende dr erkek dedi biliyodum zaten dedim niye evdeki kızmı dedi bende yooo bu benim ilk çocuğum dedim ben taa bekarlığımdan beri iki oğlum olacak diye hissettim hep.

kayınbabanmı severım yanı saygıda duyarım ama ısmını koymam ya hıc kayra gecmez onun ısmı gecer hemde saygıyla ısmın ne alakası var kı koymayacam oyuzden:19:

saygıyla ismin alakası yok kuzum. sadece saygı duyuyorsan adam da sevinsin diye kooyulabilir bir isim onu diyorum. yoksa benim kayınbabmın adı tolga bilem olsa cıkkkkk:19::19:

ya kızlar ben kendimi ii hissetmiyorum sanki bir iki haftadır benden su geliyo ya ter ya suyum geliyo offf canım sıkkın aslında bugün dr kontrolüm vardı gidemedim yarın gidecem ALLAH izin verirse bide kasıklarıma çok kötü ağrı giriyo offf doğumum yaklaşıyo:18:

ne kadar kötü hissettiğin belli kuzum baksana üç kere yazmşın:1:doktora gitsene bugün aksatma ayyyyyyy doğumun gelmş ya kızzzzzzzzz:18:

mutlaka git doktora ihmal etme ,
bol bol su iç bak riske atma
daha erken senin bayağı var
yalancı ağrılar olabilir yada erken doğum belirtisi olabilir...
sen hemen git doktoraaaaaaaaa
iş yüzünden kendini de bebeğinide riske atmaaaaaa....

gidecem canım sabah zaten nette okumuştum bu ağrılar doğum yaklaştığı için vucut kendini hazırlıyomuş ben ağrıdan diilde şu su meselesinden korkuyorum.

sende sünnetler yapıcannn
askere yollıcannn
oohhhh her heyecan zamanında güzel dimi...
bende mustafa yı çok beğeniyorum nasıllll
ben onuda yazdım 2. isim listeme kızz
bende beğenirimm mustafayıı
ama o mesajımı görmemişsin galiba
saygıyla ismin alakası yok kuzum. sadece saygı duyuyorsan adam da sevinsin diye kooyulabilir bir isim onu diyorum. yoksa benim kayınbabmın adı tolga bilem olsa cıkkkkk:19::19:
benim eşim isterse ben konuşmasamda koyarım mutlaka
herkesin fikri başka

ama o isimle hitap edemem onların yanında gerektiğinde bağırıyosun mesela çocuğa o isimle bağıramam
oyüzden eğer oğlum olursa herhalde 2 isimli olacak...
öyle düşünüyoruz...

ekleyeyim:ensar,emir,mustafa ,gökhan,gürkan,uğur,
aklıma geldikçe yazayımm
sen ne tür isim istiyon kız???

iki isim düşünüyorum kuzum. eşim modern bi isim istiyo. bende dini bir isim. bi ondan bi ondan olcak inşallah. yuşa nasıl

nıkolay gecmıs olsun tatlım yat dınlen dok gıt mutlaka yada no varsa ara

kız hanı bzıe bakacaktın ben yarın dok gıdecm dok ne dıyecek cocgum olckmı:1::1::1::1:

sende sünnetler yapıcannn
askere yollıcannn
oohhhh her heyecan zamanında güzel dimi...

ben onuda yazdım 2. isim listeme kızz
bende beğenirimm mustafayıı
ama o mesajımı görmemişsin galiba

benim eşim isterse ben konuşmasamda koyarım mutlaka
herkesin fikri başka

ama o isimle hitap edemem onların yanında gerektiğinde bağırıyosun mesela çocuğa o isimle bağıramam
oyüzden eğer oğlum olursa herhalde 2 isimli olacak...
öyle düşünüyoruz...

ben bağırırım hemde ne bğırmak. adama bağırır gibi bağırırım içimi dökeri:9::9:

nıkolay gecmıs olsun tatlım yat dınlen dok gıt mutlaka yada no varsa ara

kız hanı bzıe bakacaktın ben yarın dok gıdecm dok ne dıyecek cocgum olckmı:1::1::1::1:

saol canım ya varya bugün beynim çok karışık bak zaten başakın kız demiştim yanıldım. olacak tabiki canım niye olmasın daha çok gençsin ALLAH büyüktür ALLAH bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

evet dün akşam haberlerde gördüm ALLAH ailesine yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun

kızlar komşum uğradıda çıkmak zorunda kaldımm...
evimin işi duruyor biri yollasın benii...
süpürmem lazım,yemekim yokk
ne yemek yapsam,pazarada akşama gidicem..
offf sıcaktada insanın yemek yapası gelmiyor...

bende akşama ablama gidicem güveçte kuru fasulye pilav yoğurt var

topikkkkkkkkkkkkk

kalk ayağaaaaaaa silkelennnnnn kendine gelllllllll

oğlumaaaa isim bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::117::117::117::117::117::117::88::88::88::88::88::88:[/color][/sıze][/font][/b]

yuşa yeğenimin ismi

eşim aslaa istemez babasının ismini:9::9:üseyin:40:
benimde babamın adı hüseyin

Back
X