• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslaaaaaaaaarrrr.... şu an fısıltıyla yazıyoruuuummm..şıııışşşşşş..
Kaynanoş herkes yattı kaç gündür fırsat bulup giremedim..
Daha gidene kadar da giremem 10 gün falan tahminennnn:31:

Geçmişe falan artık sonra bakıcam hemen haber ve bilgi vereyim dedim;

işleri yetiştirdim ama telef oldum pazar geceye kadar durmadım hiç..
Evde hışmıma uğramamış en ufak bir nokta kalmadı resmen kendimi parçaladım + 4 tane eldiven:37:
Eşyaların vida kenarlarına kadar nokta nokta ovuldu parlatıldı heryer:53::53::53:
Eşim "evi şehrin girişinden görecekler artık" dedi:44::44:
Bana kızmayın neden öyle yaptın diye sebebini biliyosunuz korkuyorum resmen birşey bulup da laf söyler diye:57:
Sonra da 4-5 çeşit yemek yapıp koydum dolaba.. Tatlı börek vs yetişmedi sadece:26:
Sewinnnçççç işleri yetiştirdimmmm :1::1:kaynanoştan sonraki korkum sen oldun kızamazsın artık bana:124:

Başaaaaaaaaaakkkk ilk sayfayı gördüm kız ben daha yeni 36 ya girdim nerden uydurdun 37 yi :78:
Ille ekleyecem listeye dedin.. Bu muydu yani tkb ciddiyeti:kkk:
Nerde bu araştırmacı tkb ruhu
:19:

hepininizi öpüyorummmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

aa senin 37 olduğunu erenay söyledi banaa:30::30::30:

Hatta erenaycım 40 dedi de ben dedimki: Aaa sessacım olsa olsa 36 dır ama senin hatrına 37 yzıyım dedim:92::92::92:

Göynümüz seninle. Sabırsızlıkla bekliyoruz gelmeniiiii inşallah hiç bişi bulamaz kaynanoş:6:

Sevinçten korkma bana da çok kızıyo ama bişi yapmıyo:34::34:

BİLGİLER İÇİN TŞK EDERİM:kkk:TIP FAK.SİNE RANDEVU ALMAK FİKRİ DE SENDEN GELMİŞTİ:kkk:HAKKINI YİYEMEM:kkk:

SABAH TÜKANI AÇTIM:kkk:ELLERİNE SAĞLIK:kkk:HERYER TERTEMİZ:kkk:FAKAT TÜFEKHANE YIKANMAMIŞ BİR DAHAKİNE ÖZEN GÖSTERİRSEK SEVİNİRİM:kkk:

TATİLDEMİYDİN BEBEĞİM SEN? NEREDE TATİL YAPIYORSUN:21::21::21::21:

EEE GELMİCEKMİSİN Kç gün boyunca:26:

çok sevndm cnm demekki o gelen su filN DEĞİLMİŞ:32:
SENİN OĞLAN DOĞANA KADAR 3KİLOYU GEÇER MUHTEMELEN:nazar:

:55::55::55::55::55::55:

inş canım benim yaa kilo çok önemli zayıf doğan çocukların bakımı çok zor oluyo abimin oğlu 2 kio doğdu baya zayıftı ama şimdi tosun oldu.

BİLGİLER İÇİN TŞK EDERİM:kkk:TIP FAK.SİNE RANDEVU ALMAK FİKRİ DE SENDEN GELMİŞTİ:kkk:HAKKINI YİYEMEM:kkk:

SABAH TÜKANI AÇTIM:kkk:ELLERİNE SAĞLIK:kkk:HERYER TERTEMİZ:kkk:FAKAT TÜFEKHANE YIKANMAMIŞ BİR DAHAKİNE ÖZEN GÖSTERİRSEK SEVİNİRİM:kkk:

EEE GELMİCEKMİSİN Kç gün boyunca:26:

çok sevndm cnm demekki o gelen su filN DEĞİLMİŞ:32:
SENİN OĞLAN DOĞANA KADAR 3KİLOYU GEÇER MUHTEMELEN:nazar:

:55::55::55::55::55::55:

gelirimde sabah erken saatlerde
yada müsait olduğum kısa zaman dilimlerinde

evimin işlerini bitirdimm
kaç gündür üstten iş yapıyodumm bu gün çok iyiyim dipten girdim çıktımm eve
ama naaptıımm:28::28:
banyoda düşmemek için yıkadım sildimm kurumasını bekliyom yerleştirmek içinn:51:

aa senin 37 olduğunu erenay söyledi banaa:30::30::30:

Hatta erenaycım 40 dedi de ben dedimki: Aaa sessacım olsa olsa 36 dır ama senin hatrına 37 yzıyım dedim:92::92::92:

Göynümüz seninle. Sabırsızlıkla bekliyoruz gelmeniiiii inşallah hiç bişi bulamaz kaynanoş:6:

Sevinçten korkma bana da çok kızıyo ama bişi yapmıyo:34::34:

aaaaaaa:30::30::30::30::30:
pis iftiracı kadınnnn:19::19::19::19:
ben 40 mı didimm
madem ööle dedim niye araştırmıyosunn bilgiler doğrumu diye
sen topik başı karısı değilmisin???
(sevincin anısına:1:)

Hayırlı günler arkadaşlar. Yok canım ben tatil gibi bi yerde yaşıyorum. Çanakkale yolu düşen herkesi beklerim. Ben şimdi işe gidiyorum hepinizi çok öptüm akşama görüşürüz.

selam kızlar kimsecikler yok:25: nikocum bebişinin sağlıklı olmasına çoooook sevindimm:16::nazar::emir_bebek: daha kilo alırsın bencede:49: bakalım bizde bu cuma kontrole gidicez inşallah sağlıklıdır büyyüp büyümediğini görcem inşallah büyüyodur kalp atışlarını duymayı okadar özledimki çok merak ediyorum meleğimi dua edin kızlar bana:18::49::nazar:

selam kızlar kimsecikler yok:25: nikocum bebişinin sağlıklı olmasına çoooook sevindimm:16::nazar::emir_bebek: daha kilo alırsın bencede:49: bakalım bizde bu cuma kontrole gidicez inşallah sağlıklıdır büyyüp büyümediğini görcem inşallah büyüyodur kalp atışlarını duymayı okadar özledimki çok merak ediyorum meleğimi dua edin kızlar bana:18::49::nazar:

inşallah herşey yolunda gider hacercim sen kalbini ferah tut ne güzel bebeğin olacak sana ait bi parçan olacak çok güzel bi duygu olsa gerek ben bu duyguyu yaşarmıyım bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla kucağına da alır yuvanızda mutlu mesut yaşarsınız

inş canım benim yaa kilo çok önemli zayıf doğan çocukların bakımı çok zor oluyo abimin oğlu 2 kio doğdu baya zayıftı ama şimdi tosun oldu.

üzülme nikocum kilosu az olursa doğım kolay olur bide bu yönden düşün doğduktan sonra kısa sürede alır kilosunu merak etme

günaayyydııın sevgili dostlar
önümüzdeki 3 günümün programını yaptı kocacımm,yoğun olucam yani,hastaydım ya(o hala geçmedi sanıyo nedense) canım sıkılmasın diye kendi kendine beni gezdirme planı yapıyoo
çokk oturdum ya evde..
ağrılı ağrılı bilem gezdimm hala ben evden çıkmamışım gibi davranıyooo
bu akşam eltime yemeğe gideceğiz ordanda fuara gideceğizz
yarın ananemler gelecek oraya gideceğizzzz
perşembe başka eltime kahvaltıya gideceğiz..
cuma kocacımla başbaşayız ama o bişiler bulur gezmek için
cumartesii doğru doktora...

ne güzel eşin üzerine titriyo kıymetini bil eranaycım seni seven bi eşin var maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benimkisi hep ailesini benden önde tutuyo ben bugün çok kötüyüm:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ne güzel eşin üzerine titriyo kıymetini bil eranaycım seni seven bi eşin var maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benimkisi hep ailesini benden önde tutuyo ben bugün çok kötüyüm:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

allaha şükür sara abla çok seviyoruz
her zaman gözüne bakıyor derler...
çevremdekiler hep bize özenirler,hatta geçenlerde birileri bana nişanlın ne çok arıyor dedii
bende biz 7 yıllık evliyiz deyince hala bu kadar özen gösterebiliyorsunuz biribirinize ne güzel hiç monotonluk gelmiyomu
demişti...

eşin herzaman mı aynı?
yoksa arada bir mi böyle davranıyor?
ne oldu sara abla derdini paylaşmak isterimm
yardımım olursa ne güzel ,yardımcı olamıcak olsamda dinlerim en azından...

Son düzenleme:
allaha şükür sara abla çok seviyoruz
her zaman gözüne bakıyor derler...
çevremdekiler hep bize özenirler,hatta geçenlerde birileri bana nişanlın ne çok arıyor dedii
bende biz 7 yıllık evliyiz deyince hala bu kadar özen gösterebiliyorsunuz biribirinize ne güzel hiç monotonluk gelmiyomu
demişti...

eşin herzaman mı aynı?
yoksa arada bir mi böyle davranıyor?
ne oldu sara abla derdini paylaşmak isterimm
yardımım olursa ne güzel ,yardımcı olamıcak olsamda dinlerim en azından...

Allah muıtluluğunuzu bozmasın sizi kem gözlerden korusun

hep böyle sevgiyle kalın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet yaptım ,:63:
sizde benden gizlemeyin bişilerii
hıh...

ığğyykk çok itici tavrı vrmış doktorununn
bence eşini almamalısın muayeneye...
o ne derse desin,,,
benim kibar doktorum : hazırlanın lütfen der mesela....
zaten hemşirem yardım eder..

aynı bende öyle yapıyorum , en mantıklısı böyle bence,
,eşimde girmez asla o girse ben rahat muayene olamam kii
doktor da almamalı bence,,,
bide eşim beni o durumda görsün istemem..
durumu ve sonucu bilsin yeter..

benim doktorumda almaz eşimi muane sırasında
hatta benim gittiğim doktorların hep muane odasıyla görüşme odası ayrıdır eşime sen burda bekle der
bende eşimin yanında rahat edemem muaneden sonra görüşme odasında olanları ikimize anlatır

inşallah herşey çok güzel olacak sende bebeğinin pıtpıtlarını duyup gelişimini görüp sevineceksin
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN:nazar:

benim doktorumda almaz eşimi muane sırasında
hatta benim gittiğim doktorların hep muane odasıyla görüşme odası ayrıdır eşime sen burda bekle der
bende eşimin yanında rahat edemem muaneden sonra görüşme odasında olanları ikimize anlatır
ewet nazocumm ben girerim içeri,muayene bitince eşimi çağırır hemşire görüşme odasında görüşürüz,anlatır doktor böyle olmalı zaten
benim gittiğim merkezde gebelik odası başka ,jinekolojik muayene odası başka ,görüşme odası başka...
ben gebelik odasını çok merak ederim mesela...hiç girmedim oraya...

özelden yazdım kız ben sana
cvapladım mesajınıııı....
şimdi sıra başakta
başak kimlik bilgilerini tc no hariç yazarmısın annem

okumuştum mesajınıda oradan cevap yazamadım onun için buradan açıklama yapmıştım:38:

Yaptım canım sağol tarif için kısırların messisi oldu valla kayınvalidem bile beğendi o kadar yani.

kaynananda beğendiyse sorun yok ozaman sevindim güzel olmasına

nazo seninde mi pazarın pazartesi günleri:26:karpuz aldınmı

bizim bu mahallenin pazarı cumartesileri ama ben yalnız pazara gitmeyi sevmediğimden eşimin izinli olduğu gün pazara gidiyorum
zaten nerdeyse hergün pazar var burada

iyim cnm sen nslsn...valla iyi gidiyo demek çook istiyorum ama bugün biraz kötü haberler aldım pıhtılaşma oranım çok yükselmiş dr moralimi bozdu:( sen yarınmı gidiyosun dr a

inşallah doktorun yanılır bol bol dua et edelim herşey çok güzel olsun

ewet nazocumm ben girerim içeri,muayene bitince eşimi çağırır hemşire görüşme odasında görüşürüz,anlatır doktor böyle olmalı zaten
benim gittiğim merkezde gebelik odası başka ,jinekolojik muayene odası başka ,görüşme odası başka...
ben gebelik odasını çok merak ederim mesela...hiç girmedim oraya...

aynen bizim doktorunda öyle şimdiye kadar hangi doktora gittiysem hepsi ayrı yerlerde
ama gebelik odasını bilmiyorum hamilelerde benim muane olduğum odada muane oluyor ultrasyona orada giriyorlar
inşallah yakında sende bizde gireriz gebelik odasına

kız ne ağlıyon deliii töbe töbeeeeee:20::20::20:
bu arada alttaki ziyaretçilerden biri sanırım sizin topicin kurucusu
az önce avatarı değişti :110:

:105::105::105::105: sizin topicc benim topicim diiil :110:
küs değilim ben kimseye severim ben o deli karıyı :114::116:
ama bazen kaka oluyooooo :120:

belinay ben sana ne dedim deli karı gelmiş bal bizi gözetliyooooo :50::50:
ama benden kaçmaz :110:

o karıya söle sen tamammı
erkek çocuk kız çocuğuna hiç benzemez
büyütmesi çok zor çok aşırı hareketli ve yaramaz oluyorlar
ama anneye çok düşkünler benim olişim bana aşırı düşkündür
aşkım annem diye sever beniii pipi temizlemek diğerini temizlemekten daha kolaydır emin ol :1::1:

bazen bu hanfendi de kaka oluyo ama ben hiç kaka olduğunu belli etmeden gülüp eğlendim:59:

:41::4:

bu arada üçlü testle ilgili bişi dedimi doktor gözümden kaçmadı değil bilgi vermemişsin bize :kkk:

evet gerek görmedi, afp-mom testi yaptır dedi sadece.
ilgin için teşekkürler:kkk:

:kkk: önemli değil
tatanoz aşısının vaktini unutma :kkk:
gerçi banane de :kkk:

:1::1::1: hee dürttüler deseydin :12::12:

kendi işini doğru düzgün hallettinde belinay kaldı çekil!! onu ben götürürüm :110:

:60::60::60::60::60::60::60: sanki skeç izliyorum

inş seninkinde de bi problem yoktur canım kontrole giderken ayetel kürsi okudum ve ALLAHA şükür iyi çıktı.

üzülme nikocum kilosu az olursa doğım kolay olur bide bu yönden düşün doğduktan sonra kısa sürede alır kilosunu merak etme

evet haklısın ama benimkinin şuan kilosu iyi tam ideal kiloda oğlum manken olacak.:1:

Back
X