• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ablacım sorun nnedir bilemem. benden büyüksün daha tecrübeslisin sana akıl da veremem.

ama şunu biliyorum ki sorun ne olursa olsun, ne yaşarsak yaşayalım insan herşeyi hazmediyor ve herşeyi unutuyor. unutuyor derken alışıyor yani

hallolur muhakkak onu iyi biliyorum . evet insan bazı zamanlarda çok yorulduğunu hissediyor. hatta ben böyle zamanlarda bi çölde olduğumu düşünürüm.

kimse yok hiç bişey yok bomboşşş.

bu sorunu da haznmediceksin elbet.. ama içine atma olurmu . yakınında anlatacağın kimsen yoksa bize anlat:38:

biz harıl harıl kendi sorunumuzmuş gibi çözmeye çalışırız biliyosun:38:

biliyorum iyiki tanımışım sizi:48::48::48::48::48::48::48::48::48:

abovvvvvvvvvvvvv kim var burdaaaaaa:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

:21::21::21::21: kız başak aycangülden özel mesaj aldım
artık benimle özel olarak ilgilenecek ağda tarihlerini kullandım
mayısta yaptığım ağdadan sonra koltuk altında 3 tane tüy çıktı :53::53::53:

:18::18: ayyy benim kocişte bugün evde yok
ilk defa mesaiye kalmak zorunda kaldı sabaha kadar yok :18::18::18:

Alt komşuya dedim telefonunuz açık olsun
gözünüz kulağınızda:18::18::18:

bende gecıkmesını beklemden kan veririm :1::1::1::1: canım senın yumosların nasılde neden tutunmamıs bebgın ozman acaba:26::26: gorusurz tatlım ben buralardayım :8::8:

yumoşlarım gayet iyiydi tatlım. tam kıvamındaydı. çatlatma iğnesi vurunmadım bile.
gün aşırı ilişki önerdi doktor ama zamanı gelmemiş demekki sıpacığın. gelmek istemedi o ay.
2. klomen tedavimde boşa çıktı.....
3. klomen tedavim de çatlatma iğnesi de vurundum. çatlamışmı diye konrole de gittim. doktor yumoşların çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki önerdi, ama süpermenin bi tanesi bilem çatlamış yumurtaya giremediler:1:
tedavi sonrası hem maddi hem manevi üzülüyorsun. iğne çok pahalıydı:1:
sonra vazgeçtim tedaviden:6:
sonra oğlum Allah ın izniyle kendiliğinden gelmiş:9:

selam kızlaaarr.... yatmadan güzel haberlerimi paylaşayım sizlerle.dr a gittim çok şükür miniğim sağlıklı herşey yolunda büyümüş:nazar::nazar: yükse ihtimalle iğne dozum artacak günde 2 kereden delik deşik olucam 9 ay sonunakadar ama olsunn buna değer...belinaycım sende güzel haberlerle gelmişsinidir inş..öpüyorum hepinizi iyi geceleeeerrr

yumoşlarım gayet iyiydi tatlım. tam kıvamındaydı. çatlatma iğnesi vurunmadım bile.
gün aşırı ilişki önerdi doktor ama zamanı gelmemiş demekki sıpacığın. gelmek istemedi o ay.
2. klomen tedavimde boşa çıktı.....
3. klomen tedavim de çatlatma iğnesi de vurundum. çatlamışmı diye konrole de gittim. doktor yumoşların çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki önerdi, ama süpermenin bi tanesi bilem çatlamış yumurtaya giremediler:1:
tedavi sonrası hem maddi hem manevi üzülüyorsun. iğne çok pahalıydı:1:
sonra vazgeçtim tedaviden:6:
sonra oğlum Allah ın izniyle kendiliğinden gelmiş:9:

oğlunu sevsinler senin ağzınada ne güzel yakıştı haaaa:21::21::21: isim buldunmu bakim oğluna :51:

sağol canım size bi bakayım dedim uyuyacam

iyi geceler hepinize
tamam canım iyi geceler

selam kızlaaarr.... yatmadan güzel haberlerimi paylaşayım sizlerle.dr a gittim çok şükür miniğim sağlıklı herşey yolunda büyümüş:nazar::nazar: yükse ihtimalle iğne dozum artacak günde 2 kereden delik deşik olucam 9 ay sonunakadar ama olsunn buna değer...belinaycım sende güzel haberlerle gelmişsinidir inş..öpüyorum hepinizi iyi geceleeeerrr

:nazar::nazar::nazar: maşallah canımmmm Allah tamamına erdirsin inşallah belinaydan iyi haberler var bakalım hayırlısı o şimdi halvet peşinde :23::23:

:18::18: ayyy benim kocişte bugün evde yok
ilk defa mesaiye kalmak zorunda kaldı sabaha kadar yok :18::18::18:

Alt komşuya dedim telefonunuz açık olsun
gözünüz kulağınızda:18::18::18:
evet iyi yapmışsın eve hırsız felan girerse Allah muhafaza adamceyize bişi mişi yaparsın:110: komşuların kulakları sende olsun hırsızı korusunlar senden:25:
maaşallah cnm kaç haftalık oldunnnn:21::21::21:
oğlunmu oluyoo leeeeennnn.hadi hayrlı olsun çok sevindim zaten oğlan gibi hissediyodum senin :P
aha erkek hissediyodum diyen biriiiiii:53::53:

sağol bebeğimmm. seninde kızın olsunda oğluma alıyım. oğluma isimden önce kız arıyom:9::9::9:

oğlunu sevsinler senin ağzınada ne güzel yakıştı haaaa:21::21::21: isim buldunmu bakim oğluna :51:

tamam canım iyi geceler
hadi yaa ayy teşekkür ederimm :81::81:alışıyorum yavaş yavaş oğlum demeye.
hep kızım diyodum.
isim bulmadım aramaktan da vazgeçtim:19:içime sinmiyo hiç bi isim. bekliycem biraz.

yok kız ne ben istemedim topice mesaj atmıştım ağda sonucumu bizzat ondan cevap geldi bana özel tarih ve saat verecek :21::21:
çatla patla emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:21::21::21::21:
vayyy aycangül sana bid eözel tarih verirse tüymüy kalamz sende anadan doğma:9:

evet iyi yapmışsın eve hırsız felan girerse Allah muhafaza adamceyize bişi mişi yaparsın:110: komşuların kulakları sende olsun hırsızı korusunlar senden:25:

maaşallah cnm kaç haftalık oldunnnn:21::21::21:

aha erkek hissediyodum diyen biriiiiii:53::53:

sağol bebeğimmm. seninde kızın olsunda oğluma alıyım. oğluma isimden önce kız arıyom:9::9::9:

hadi yaa ayy teşekkür ederimm :81::81:alışıyorum yavaş yavaş oğlum demeye.
hep kızım diyodum.
isim bulmadım aramaktan da vazgeçtim:19:içime sinmiyo hiç bi isim. bekliycem biraz.

vayyy aycangül sana bid eözel tarih verirse tüymüy kalamz sende anadan doğma:9:

hee evde tek saçma var adamı onunla kovalarım deli karıııııııııııı
boş ver isim işine takılma pat diye bir yerden karşına çıkar hayran kalırsın aradıkça insanın kafası karışıyor
ama mustafa ege demiştin onu ben çok beğenmiştim :34::34::34:
kız zaten tüylerim çok azdır benim maşallah özel bölde 5 dk da hallederim :34:

Back
X