• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee evde tek saçma var adamı onunla kovalarım deli karıııııııııııı
boş ver isim işine takılma pat diye bir yerden karşına çıkar hayran kalırsın aradıkça insanın kafası karışıyor
ama mustafa ege demiştin onu ben çok beğenmiştim :34::34::34:
kız zaten tüylerim çok azdır benim maşallah özel bölde 5 dk da hallederim :34:

zati senin herşeyin mikemmel tüysüz karııı:110: hamileyken naptın

mustafa ege:44::44::44:

hormonlar tavan yaptıya sende hamişlikten deli karı anlama yeteneğinde gitmiş haaaa

zati senin herşeyin mikemmel tüysüz karııı:110: hamileyken naptın

mustafa ege:44::44::44:

:21: hamişken yapabildiğim kadar yaptım son aylara yakın kuaföre gittim canım doğum ve sonrası için ağda şart:34:

afrerin kanka öğrendin bu işi:29:

:44::44::44::44::44:

aaa süper yolum düşerse gelirim bak:13:

:38::38::38::38::38::38::38::38:

:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:dün akşam nerdeydinki sen

kocam evdeydi

nazocum senin kocan kadar evde olamaz heralde:1: hem nolmuş senin kardeşim bize de ekmek alır benim kcoamın da işe gitmesine gerek kalmaz:60:

tüh bilseydim dün ablamdan 4 tane ekmek getirmiştim onuda bu akşam gelen komşuma verdim bilseydim vermezdim

yok kız resimde öle çıkmş çevrende benm kadar beyaz bi ,insan olacağını sanmıyorum.

herkes kansızlıktan sanar ama tenim çok beyzzzz. daha önce koymuştum ya resmimi unutmşsunn. illa bida koydurcannn:9:

ayyy sen bööle sööleyince gözümün önünde şööle bişi canlanıyo: sen koca totonla fanusun içinde kocan seni ordan oraya taşıyo:60::60:

:1::1::1:

merak edersek msj atarımmm:9::9::9::9:

:25::25::25:

buyrun:42::42::42:

:19::19: üfff geçmişi kimse yokken okuyun yaaa sohbet edek çıkarım ben az sonraaa:20:

tam oturdum çevrim içi oldum alıntı yaptım ablam aradı geçmişi okumuyodum

:43::43::43::43::43:

hormonlar tavan yaptıya sende hamişlikten deli karı anlama yeteneğinde gitmiş haaaa

:21: hamişken yapabildiğim kadar yaptım son aylara yakın kuaföre gittim canım doğum ve sonrası için ağda şart:34:
ayy kuaföre açmak ansı bi duygu:25::25:aynayla falan kendimiz alamazmıyız:26:
hormonlarım gerçektende zıvanadan çıktı:31:

bak işte hormanlar yine devredeeee çok sıkıcısınız bugün :31:
şu an durumum iyi değil gündüz ceryanda kaldım çarpılmışım:27::27:maymuş gibiyim keyfim yok çıktım çıkıcam ama kendimi zor tutuyommmm
hemende ağlıyo bu karı yaa:1::1::1:

totoyu eritmeye devam:8::8::8:

Son düzenleme:

şu an durumum iyi değil gündüz ceryanda kaldım çarpılmışım:27::27:maymuş gibiyim keyfim yok çıktım çıkıcam ama kendimi zor tutuyommmm

ben duygusal bi gacıyım :43:
evet devam gerçi bugün spor yapamadım ama olsun yarın tam gaz devam:8: yarından itibaren yürüyüşede başlıyacam çok güzel olacak
bende açamam kuoföre zaten eşimde izin vermez

canım son aylarda zor oluyor göbüşten aşağıyı fazla göremiyorsun valla tanımadığım bir kuaför bi daha beni nerde görecek dedim
doktora açarken utanmıyonda :19::19: hem öle kabak gibi açmıyon gayet edepli bir şekilde kadın işini yapıyor
kısım kısım anladınmı :34::34: mecbur kalırsan napacan sonra sen rahat ediyon ee bunun doğumu var lohusalığı var
ağdadan başka çözümü yok :19:

bu arada zaten maymuştun desene şaptın şeker oldun :1::1:

idare et nazooo hamile yaa hormonlar yükseldikçe işin içinden çıkamıyo
ne yapacağını şaşırıyo ee zatii delilik var bide bu eklenince napsın idare et :1::1::1:

doğru bizde hamile olakta bizdede tavan yapsın hormonlar şaşıralım
ama göynümü aldı:16:

Back
X