• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dört beş sene oldu evleneli ve evlendiğim ilk aydan beri bu bana sorulur oldu ve bir kere bile hayırlısı denmedi beni üzen o bir kere bile halim hatrım sorulmadı yoksa bügünümüze şükürler olsun...

kıyamam sana o kadar küçük yaşta evlenilirmi okulda olmanız gerekn yaşata evlenirseniz bu yaşta da böyle büyükmüş gibi görünen sorunlarınız olur
yanlış anlama beni amacım seni sorgulama yada akıl vermek değil elbette ama bi ablan olarak bunları söylemek istedim.neyse canım sen milleti boşver onlar ne derse desinler milletin ağzı torba değilki büzesin ama sen hep hayırlısını iste sağlıklısını iste gönlünü ferah tut kulaklarınıda milletin sözlerine tıkalı tamam mı
inşallah bebeğin gelir sende bugünleri unutur eşinle yuvanda mutlu olursun

kız bu ne umutsuzluk a a a 22 yaşındasın dur daha yolun başındayız aynı yaşdayız canım sorun ne de aşıla ma ve tüp bebek düşünüyorsun sara abla ben dün göbeğim den çatla ma iğnesi vuruldum ağrım yok normal mi

çatlatma iğnesi ağrı yapmaz canım iki defa yaptım ikisindede hiç ağrım olmadı ve bu sorunda olmadı herşey yolunda sen gönlünü ferah tut

kıyamam sana o kadar küçük yaşta evlenilirmi okulda olmanız gerekn yaşata evlenirseniz bu yaşta da böyle büyükmüş gibi görünen sorunlarınız olur
yanlış anlama beni amacım seni sorgulama yada akıl vermek değil elbette ama bi ablan olarak bunları söylemek istedim.neyse canım sen milleti boşver onlar ne derse desinler milletin ağzı torba değilki büzesin ama sen hep hayırlısını iste sağlıklısını iste gönlünü ferah tut kulaklarınıda milletin sözlerine tıkalı tamam mı

Hayıırlısı tabi ablam kızmadım niye kızayım bende o yaşta istemezdim ama annem ve babam cok istedi ve acele ettiler bazen kızıyorum onlara beni böyle bu hale koydukları için geride kısmetmiş diyorum kader diyip geçiyorum...

Sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketi az o sadece sorun...umutsuzluk değil son damla oldu diyelim doldum burdada patladım umudumu kaybetmedim RABBİM büyük ama etraf yoruyor insanı...

ınş tez zamanda bebeğine kavuşur sun tatlım milletin kadına bak ma

çatlatma iğnesi ağrı yapmaz canım iki defa yaptım ikisindede hiç ağrım olmadı ve bu sorunda olmadı herşey yolunda sen gönlünü ferah tut

ben de batma olacak sanıyordum yumurtam çatlayınac a ağrı yok diye korktum

iyi akşamlar kızlar sevinç canım bir türlü denk gelemedik seninle oğluşunun sünneti hayırlı olsun Allahım askerliğini damatlığını görmeyide nasip etsin (bu arada ben eski kullanıc adıyla yasminkubi :)
Amin canimmmm
niye olişlerde çok rahat geçer hamişlik derler. benmkide o yüzden rahat geçmişşşşşşşşşşşşşş:36::36::36:
Yok kizzz ben resmen hasta olurum cok siddetli bulantim ve kusmam olurrrr
mmmmm
hiçbişi yapmadımm:36::36: benim "" ayyy kocam gelicek yemek yapmam gerek acaba ne yapsam:30::30::30:"""""" telaşım olmazzzzzz.

kocam eve geldikten sonra "aşkım bugün cnm menemen veya yumurta veya kızartma veya domates-biberli omlet veya makarna çekiyor" vs gibi şeyler ister .. normal yemek yemiyo napiyimmmmmmmmm:21::21::21:

Eeee adam ne yapsin kari tembelll yemek hazir olsa yer kari zaten yemek yapmayida bilmiyoooorr:9:

men geldiimmm:)) geçmişi okumadan da daldım hepiniz iyimisiniz?? ben iyileştim çok şükür ,sıcakta hastalık hiç çekilmiyo walla..özledim hepinizi çok öptümm:54::54::54:

sevınc canım hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah dok görüsmen güzel gecerde artık oglusuna kardeş gelır :16::16::16::16::16:

men geldiimmm:)) geçmişi okumadan da daldım hepiniz iyimisiniz?? ben iyileştim çok şükür ,sıcakta hastalık hiç çekilmiyo walla..özledim hepinizi çok öptümm:54::54::54:

hoşgeldin canım yaa merak ettim seni çok geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et tamammıı :34::34:

sevınc canım hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah dok görüsmen güzel gecerde artık oglusuna kardeş gelır :16::16::16::16::16:

:18::18: amin canım inşallahhh:18::18: şimdiden stres bastı valla :18:

gecmış olsun tatlım:38::38::38::38:
teşekkür ederim kuzum sağol nasıl gidiyor yımırtlama:??

hoşgeldin canım yaa merak ettim seni çok geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et tamammıı :34::34:

hb.kuzum sağol merak ettiğin için nasılsın cuma günü kaçtaydı randevun...

......................................................

Son düzenleme:
gecmış olsun tatlım:38::38::38::38:

:18::18: 13,30 da canım :37::37::37: bu haldeyim ne oluyorsaa :19:
gebe değilim bu kadar stres yaptım :37:

normaldir bizim gibiler daha çok heyecan yapar...seyhan başkentteydi dimi o..sewinç ayrıntıları yaz mutlaka o doktoru merak ediyorum..bu ara da başak ın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu bakamadımda hiç geçmişe:17:

normaldir bizim gibiler daha çok heyecan yapar...seyhan başkentteydi dimi o..sewinç ayrıntıları yaz mutlaka o doktoru merak ediyorum..bu ara da başak ın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu bakamadımda hiç geçmişe:17:

oğlu olacak topic başı karısının heyecanlı şimdi o kocişide evde ya buralarda fink atamıyor :19:
evet canım seyhan başkentte neredeyse 2 ay önce aldım randevuyu ancak yer buldum
çok övüyorlar inşallah şifasını bulurum canım seyhan başkentte ebru tarım siteye girde araştır ben çok beğendim
Tabiki ayrıntıları detay detay yazacam :18::18::18::18:

dikkat et canım senınde cişin gelmesin :1::1::1::1::1::1::1::1::18::18:

dün ignemi yedim bakalım 3 gün calıs dedı dok inş tutunur :16::16:

Amin canimmmm

Yok kizzz ben resmen hasta olurum cok siddetli bulantim ve kusmam olurrrr

Eeee adam ne yapsin kari tembelll yemek hazir olsa yer kari zaten yemek yapmayida bilmiyoooorr:9:

haa doğru cnm huysuz karıların hamilelikleri huysuz geçermişşşşşş:35::35:

benmkinin neden bu denlii sakin geçtiği belli oldu:21::21:

bi kerem kocamı böle alıştırmuışlarrrrr:19:
tee biz nişanmlıyken bööleydiiiiiii:19:
napiyim zorlamı sokuyum ağzına:19:
yemek yapmayıda biliyommmmmmm:41:benim senin gibi hergün yemek telaşım yok diye beni kıskanmaaaaaaa:45:

Back
X