- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Dört beş sene oldu evleneli ve evlendiğim ilk aydan beri bu bana sorulur oldu ve bir kere bile hayırlısı denmedi beni üzen o bir kere bile halim hatrım sorulmadı yoksa bügünümüze şükürler olsun...
kıyamam sana o kadar küçük yaşta evlenilirmi okulda olmanız gerekn yaşata evlenirseniz bu yaşta da böyle büyükmüş gibi görünen sorunlarınız olur
yanlış anlama beni amacım seni sorgulama yada akıl vermek değil elbette ama bi ablan olarak bunları söylemek istedim.neyse canım sen milleti boşver onlar ne derse desinler milletin ağzı torba değilki büzesin ama sen hep hayırlısını iste sağlıklısını iste gönlünü ferah tut kulaklarınıda milletin sözlerine tıkalı tamam mı
inşallah bebeğin gelir sende bugünleri unutur eşinle yuvanda mutlu olursun
kız bu ne umutsuzluk a a a 22 yaşındasın dur daha yolun başındayız aynı yaşdayız canım sorun ne de aşıla ma ve tüp bebek düşünüyorsun sara abla ben dün göbeğim den çatla ma iğnesi vuruldum ağrım yok normal mi
çatlatma iğnesi ağrı yapmaz canım iki defa yaptım ikisindede hiç ağrım olmadı ve bu sorunda olmadı herşey yolunda sen gönlünü ferah tut