• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dikkat et canım senınde cişin gelmesin :1::1::1::1::1::1::1::1::18::18:

dün ignemi yedim bakalım 3 gün calıs dedı dok inş tutunur :16::16:

ay hadi hayırlısı canım..kız çalışmanı yaptınmı daha yapacanmı ne işin var burda o zaman git sıkı bir maç yap hade bakalım:52::52:

beydağlı cım geçmş olsun hoşgeldinnnn:16::16:kocandan mı geçti hastalık. kocanda iyimiiiii

benm zırt zzırt tüfekhanem geliyoo gidiyom ben..s evinç başı karısı sana bişi srocaktyım am şu an unutum aklıma gelince gelcemmmmmmm:10:

ay wallahi içme doğmuştu ama sölemedim birine daha öyle hissediyom ama neyseee kalsın....

BAŞAAAKKKKKKKK çok sewindim kuzum gözünaydın pipili geliyomuş oğlan anası olacan hadi bakalım:emir_bebek::emir_bebek:

evettttttttttt pipişliymişşşşşşşş:52::52::52::52:

oğlan olarakmı hissetmştin.

o biri dedğinde duman herldeeeeee

haa doğru cnm huysuz karıların hamilelikleri huysuz geçermişşşşşş:35::35:

benmkinin neden bu denlii sakin geçtiği belli oldu:21::21:

bi kerem kocamı böle alıştırmuışlarrrrr:19:
tee biz nişanmlıyken bööleydiiiiiii:19:
napiyim zorlamı sokuyum ağzına:19:
yemek yapmayıda biliyommmmmmm:41:benim senin gibi hergün yemek telaşım yok diye beni kıskanmaaaaaaa:45:

deli karııııı ne seni kıskanacam sen beni kıskan ben yemek yapmaya bayılırım :21::21:
kocamda evde düzenli yemek yemeyi sever olişte yemek yiyor evde 3 kişiyiz
yumurta pişirecek halim yok her gün :110:
:20::20: hiçte huysuz değilim bizde irsii hamileliklerimiz kötü geçiyorrr :120:

beydağlı cım geçmş olsun hoşgeldinnnn:16::16:kocandan mı geçti hastalık. kocanda iyimiiiii

benm zırt zzırt tüfekhanem geliyoo gidiyom ben..s evinç başı karısı sana bişi srocaktyım am şu an unutum aklıma gelince gelcemmmmmmm:10:
haydi sor sorrrrrrr:46::46::46::46:
evettttttttttt pipişliymişşşşşşşş:52::52::52::52:

oğlan olarakmı hissetmştin.

o biri dedğinde duman herldeeeeee

kız başak seni bende erkek anası olursun diye hissetmiştim ama demedim
dumanı bende erkek bekliyor diye hissediyom ama :26::26:
belinayında kızı olacak gibi hissediyom daha hamiş değil ama :26:

deli karııııı ne seni kıskanacam sen beni kıskan ben yemek yapmaya bayılırım :21::21:
kocamda evde düzenli yemek yemeyi sever olişte yemek yiyor evde 3 kişiyiz
yumurta pişirecek halim yok her gün :110:
:20::20: hiçte huysuz değilim bizde irsii hamileliklerimiz kötü geçiyorrr :120:
he he kesin ırsiiidirrrrrrrrrrrrr

biz de de yavaşlık ırsiiiiiiiiiiiii bende tembel diilimmmmm:33::33:

haa doğru cnm huysuz karıların hamilelikleri huysuz geçermişşşşşş:35::35:

benmkinin neden bu denlii sakin geçtiği belli oldu:21::21:

bi kerem kocamı böle alıştırmuışlarrrrr:19:
tee biz nişanmlıyken bööleydiiiiiii:19:
napiyim zorlamı sokuyum ağzına:19:
yemek yapmayıda biliyommmmmmm:41:benim senin gibi hergün yemek telaşım yok diye beni kıskanmaaaaaaa:45:

benım kocada yemek yemıyo o degılde kaynanda yıyodu :1::1: şimdi hamburger pızza melemen patates kızartması bana bunları yap sıcakda yemek gıtmıyo dıyo:1::1:

:9::9::9: aha deli karıda geldi kulakları çınladı zaaarrr :110:

valla belinay aklıma geldikçe çişim geliyor zaten :1::1::1::1::1:

hehe tek degılmısım:1::1::1::1:

ay hadi hayırlısı canım..kız çalışmanı yaptınmı daha yapacanmı ne işin var burda o zaman git sıkı bir maç yap hade bakalım:52::52:

yaptım bilemmm :10::10::12::12::12::12: dusumu da aldım hatta aksam namazı kıldım:1::1::1::1:

belinay kolay gelsin canım :89::89::89:
Allah kabul etsin namazını
bu arada hemen duşa koşmasaydın malum :23::23:

galiba kocamdan geçti kuzum onu iyileştirdim ben hasta oldum neyse şimdi ikimizde iyiyiz sağol..çok sıcakk burası salgın varr

benım kocada yemek yemıyo o degılde kaynanda yıyodu :1::1: şimdi hamburger pızza melemen patates kızartması bana bunları yap sıcakda yemek gıtmıyo dıyo:1::1:

hehe tek degılmısım:1::1::1::1:

yaptım bilemmm :10::10::12::12::12::12: dusumu da aldım hatta aksam namazı kıldım:1::1::1::1:

WAAOWWWWWWWWWWWWWW hıza bakkkk:23::23:kız uzanaydın bari biraz hedefe ulaşsaydı atışlar:9::9:

Son düzenleme:

evet sıcakta gitmmiyo yemek. sevinç kocasına bu sıcakta yağplı yemekler yağpıymoş kocasıda eve gelmiyomuşşşş:30::30::30:adam dışarda yiyomşşşşşşş

haydi sor sorrrrrrr:46::46::46::46:

kız başak seni bende erkek anası olursun diye hissetmiştim ama demedim
dumanı bende erkek bekliyor diye hissediyom ama :26::26:
belinayında kızı olacak gibi hissediyom daha hamiş değil ama :26:

kızım olack ayy hadı ıns hissetıgıne göre demekkı bende hamiş kalcamm :21::21::21::21::21:

kızma tokalr eekler sortlar renklı renklı aykkabılar bebkler ayy neler alırım nelerr her saat sacını yaparım:1::1::1::1:

Back
X