• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet sıcakta gitmmiyo yemek. sevinç kocasına bu sıcakta yağplı yemekler yağpıymoş kocasıda eve gelmiyomuşşşş:30::30::30:adam dışarda yiyomşşşşşşş

:9::9::9: kocişim yemeğini yedi çayını içti uyumaya bilem gitti :56::56::56::56:
bir ses duydum ÇAAAAAAATTT diye senden mi geldi başoş
çekemiyosan anten tak :9::9::9:

Son düzenleme:
kız sen en geziyon buralarda bugün çalşma yokmuu. hadi görelims enide gelsinn pipililerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

kuzum halletım işimi kocısım erken yatıyo dıye bende

giydim kırmızları cıktım sonrası malum:23::23::23::1::1::12::12:

belinay kolay gelsin canım :89::89::89:
Allah kabul etsin namazını
bu arada hemen duşa koşmasaydın malum :23::23:

inş kabul edr bugun namaz kılıp dua etcem arkası beklıyom oda musaıt olunca msj atack beraber yasın okuyp dua edecz ıns rabbım sesımı duyarda tedavım sonucunu alırım kosmadım hemen dusa yarım saat gibi yattım 10 dk ayakda gezdım:23::23::23::23:

WAAOWWWWWWWWWWWWWW hıza bakkkk:23::23:kız uzanaydın bari biraz hedefe ulaşsaydı atışlar:9::9:

yarım saat yeter inşş gitmiştir :10::10::10:

kuzum halletım işimi kocısım erken yatıyo dıye bende

giydim kırmızları cıktım sonrası malum:23::23::23::1::1::12::12:

inş kabul edr bugun namaz kılıp dua etcem arkası beklıyom oda musaıt olunca msj atack beraber yasın okuyp dua edecz ıns rabbım sesımı duyarda tedavım sonucunu alırım kosmadım hemen dusa yarım saat gibi yattım 10 dk ayakda gezdım:23::23::23::23:

yarım saat yeter inşş gitmiştir :10::10::10:

inşşşallllaaaahhhhhhhhhhh canım....

:60: :60: bızde esım evdeyken dısarda yıyorzz bana hazrlatmıyo acaba begenmıyomu:1::1::1::1::1:

aminn kızlar dua edin ne olur bu gece bana allah rızası ıcın bebegım tutunsun :16::16::16::16:

canım ben hepinize dua ediyorum
ama en çok sana ve beydağlıya bide paşam a
kankam hadişe
hepinize versin Rabbimmm :16::16:

kuzum benim nasılsın?? bebiş nasıl:))

evet sıcakta gitmmiyo yemek. sevinç kocasına bu sıcakta yağplı yemekler yağpıymoş kocasıda eve gelmiyomuşşşş:30::30::30:adam dışarda yiyomşşşşşşş

:60: :60: bızde esım evdeyken dısarda yıyorzz bana hazrlatmıyo acaba begenmıyomu:1::1::1::1::1:

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhh amin....

inşşşallllaaaahhhhhhhhhhh canım....
aminn kızlar dua edin ne olur bu gece bana allah rızası ıcın bebegım tutunsun :16::16::16::16:

kız biz 6 senelik evliyiz ya ağustosta 7 ye girecez ev yemeklerine o kadar alıştıkki dışarda yiyemiyoruz binde bir canımız isterse
adananın yemekleride meşhurdur bile bilir bilmeyen kendi bilir :21:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
sevinc007, belinaysu+, odldlara, truffeldelisi, basakss+

cinsiyet topicinde hala karıııı:19:

hani buralardaydın geçmişten bir habersin eşinin iş durumu ne oldu diye yazdım kaç kere cevap yook nasıl buralardaysan bide bana çamur atma :19::19:

kız duman sakın haaa başak karısıyla dünürmü olunur mafazan Allah :20::20: :9::9::9:
karı tilotunu giyer gezer :12: elinde parfüm şişesiii :9::9:

canım aman dikkat et bende çook özel bir doktorla randevum var işte cuma günü
trombofili sonucundan sonra ilk defa uzman biriyle görüşeceğim :18::18::18:
acayip stresliyim ve çok korkuyorum :18::18: niyeyse doktorlardan nefret eder oldum
kötü bir haber alacam diye :110:

ayy eveett kızım da evinde tilotlu gezer sonraaaa...
canım sen kendine zaten bi hematolog bulmalısın normalde,sürekli gitmen gerekicek iyi bi tane bul hamiş kalınca uğraşmazsın.

selam kızlar..beydağlı hoşgeldin iyileştinmi canım?? ben iyim 2 gün önce bi travma yaşamıştım ama geçti:)

yaa kızlar erkek gibimi hissediyosunuz siz? benim için hiç farketmez ama küçük yeğenim var o kızın olcak deyip duruyo ilk 2 de cinsiyeti tutturmuştu bunda da inandım ona içimden kız gibi geçiyo..ama Allah biliyo hiç farketmez oğlum da olsa olur ikiside benimm:) yeğenim kızımın ismini bile bulmuş zeynep yada gül..ikiisde olmaz diyorum ama anlamıyo sıpa:)

Back
X