• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kzılar canım cok sıkkın nmeden oldugunu bilmiyorum aglamak sınırlenmek bıosey krımak ıstıyorum okadar bunaldım bebk tutacakmı tautamayacammı halvetten snra 20 dk yattım bı anda bı kalktım aman olmayacak nasılsa dıye sınırlendım:43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlar merhaba bugün işe gelirken düştüm yine bacağım morardı kolumda bide karnımın üstüne düştüm bende nazar var galiba hastaneye gittim dr muane etti bişi yok dedi:nazar:24 saat müşade altında kalman gerekir dedi bende kalmak istemiyorum dedim imza attım eve geldim.

kzılar canım cok sıkkın nmeden oldugunu bilmiyorum aglamak sınırlenmek bıosey krımak ıstıyorum okadar bunaldım bebk tutacakmı tautamayacammı halvetten snra 20 dk yattım bı anda bı kalktım aman olmayacak nasılsa dıye sınırlendım:43::43::43::43::43::43::43::43:

canım niye öyle karamsar oluyosunki üzme kendini lütfen daha yaşın çok genç kafaya takma olur.

kızlar merhaba bugün işe gelirken düştüm yine bacağım morardı kolumda bide karnımın üstüne düştüm bende nazar var galiba hastaneye gittim dr muane etti bişi yok dedi:nazar:24 saat müşade altında kalman gerekir dedi bende kalmak istemiyorum dedim imza attım eve geldim.

kız nasıl becerdın düşmeyi rabbim korumuş keşke kalsaydın neden yatmadın ya ne olur ne olmaz :20::20::20:

sen nerde oturuyorsun normal de canım
K.maras canimmmm
hg.desene kalabalıksınız annen ne sewinmiştir...
Evet herkesler burdaaaa

Kizz karamsar olmaaa kalk abdest al namaz kil meryem suresini oku allaha sigin canim benim

K.maras canimmmm

Evet herkesler burdaaaa

Kizz karamsar olmaaa kalk abdest al namaz kil meryem suresini oku allaha sigin canim benim

dondurma istıyorummmmmm:56::56::56::56:

abdestlıyım abla zate aksma kıldım da yatsı kılayım okuyacam rabbim inş sesı mı duyar

ya bide yarın yatak odasını temızlemeye baslayacam perde yıkacak cam sılınecek esım izin vermiyo birsey olurmu sankı:26::26::26::26:

olsn cnm olur ööle şeyler bazen insan nasıl olsa tutmuyo diye kallkıveriyo:31::31:

cnm yaa sen bi keer daha düşmştün dimi:53:nazar var gaiba bi okutsaydın kendine nazar ayetini. geçmş olsun cnm. nerden giriyosun neete

sana kaç gün iliş ki ver di acaba eşim sperm sayısı iyi diye mi 3 gün dedi başak ben çok umutluyum kendi me 3 ay süre verdim kalamasam rahim filmi isteyecem

anne ne yazık :60:

dün yasin şerif oldum inşallah rabbim kabul eder bu gece de meryem süresini okuyam sağol kuzum ya

yok annem be benimkini sprenmenleri de delifişek gibiydi. ama hep gün aşırı denildi. deemkki doktorun bi bildiği vardır:26:

sevinççimmmmmm ailene kavuştuğun için çok sevindim: ama neden kendini özletmiyosun:31::31:

sağol kuzum iyiyim..
ay bende ne zaman cam silsem yağmur yağıyo,yağmuru çok sewerim helede bu sıcakta yağınca güzel oluyor...

şimdi adanandasındır heralde yiwrum hoşgeldinn..

hemde nasıl güzel oluo ama temizlik yapilmisti yeni silinmisti camlar :|

aa senin doktor farklı uygulamş. üst üste halvet olursa spermenler kaliteli olurmuki:26:

doktorun bi bildiği vardır elbett.

bende senin gibi çatlatma iğnesi vurunduktan sonra daha bi umutlanmştm . heleki iğneye o parayı verdikten sonra:9:bide doktor bana rahim duvarı kalınlaştırıcı fitil vermişti.

bebek tutunsun diye. :53::53:hamile kaldıkta beebği tutndurmaya çalşmıştım.

ne kadar umtulandım o ay. ama olmadı. o yüzden belinaycım seninde çok umutlandığını fark ediyorum. umutlan tabiiki ama herşeye hazırlıklı ol. sonradan üzülmeni istemem. belki senin bebeğinde benimki gibi tedavisiz gelmek istiyodur :36:nede olsa anaları aynı yerde büyümüş dimii:34::34::34:

sağol hayatım sana haber vermemişim kusura bakma:9:bi çok kere duyru yaptımmmmmm.

hadi sende kız yapta oğlumaaa aliyimmmmm:6::6:

geçmişi okuyamadım cnmmm...ancak girebildim bilion...kız bi garibimki özellikle sağ kasigim durmadan batio namaz kılarken hoplattı resmen...suanda çok sık olmaya başladı ...fazla umutlanmakta istemiom ama hamileyim gibi hissediom kendimi...hayırlısı walla zati ben hamis kalırsam kızım olacak gibime gelio alırsın oglisine ;-)

Kizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr
yigenlerimfe gelmis ev cocuk bahcesi olmussss ole:24:yyyyyy

hoşgeldin cnmmm hangi semte geldin kisss?

geçmiş olsun cnmmm Allahım esirgesin dikkat et kiss as kaldı dogumada...

rüyada at ne demek kızlar dün gece at gördüm balıkd a vardı sanırım hatırlayamadım:44::44::44::44:

seraycnmm slm cnmmmmmm.

karılar ben çıkıyommmmmm:41::41:kocam artık beni 11de yatırıyo:4: bebek için erken yatmam gerekyo ya ondan:31:

belinaycim insallah bu sefer olacak cnmmm ...buarada meryem süresini okucakmissin o sürenin secdesi var haberin yoksa soleyim dedim.banada nazocum söylemişti.internette tilavet secdesi yaz oku bi...kolay zaten..

belinaycim insallah bu sefer olacak cnmmm ...buarada meryem süresini okucakmissin o sürenin secdesi var haberin yoksa soleyim dedim.banada nazocum söylemişti.internette tilavet secdesi yaz oku bi...kolay zaten..

evet canım bu gece allah izin verirse okuyacam secdesi var derken ben türkcesini okuyacam bacım :44::44: yeni duydum

delifişek mi :60 :60: :23::23::23::23::23:

ya 3 gün dedi bakalım ondan sonra gün aşırı

zaten ayın 5 bırakırım 7 gibi falan test yaparım :8::8::8::8:
bat ın kaç kiiiii hemen test yapmaaaaaaaaaaaa:57:
:42::42::42::42::42:

Back
X