merhaba ben azerbaycandan yaziyorum 3 aydir evliyiz hayla tik yok beni de abone ediniz.cok sikiliyoruz cocuk istiyoruz.
daha dur be kuzum beeee 3 aylıkk daha
evliliğe alışın önceee
kaç yaşındasın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben azerbaycandan yaziyorum 3 aydir evliyiz hayla tik yok beni de abone ediniz.cok sikiliyoruz cocuk istiyoruz.
ne yani güvenmmemelimiyim sana?
kalbin temis değilmi?
ya kızlar canım sıkkın daha doğrusu kafamdan atamadığım bi durum var
dün misafrlikten gelirken yolda bi adam yürüyodu arabanın geldiğini farkettiği halde kenara çekilmedi,bende korna çaldım ama çok geç fren yapabildimm
adamın tam dibinde durabildim,çok korktum ama ,araba adama dokundu durdumm...
bişey olmadı ama canım sıkıldı yaaa
elim ayağım tutuk zaten bu ara pek arbaya el sürmekte istemiyommm,böylede olunca keyfim kalmadıı
inşallah cnaım beklioruzz işteeamin cnm inşallah kavuşursunuz bebeklerinize en kısa zamanda![]()
yok onu demedim bu çocukların ilk aşamsı kolay oldumu didimilk doğumum normaldi 41 haftalık doğdu oğlum
ikinci de 36 haftalık sezaryen oldu
normal doğumum çok rahattı
sezaryende de anestezinin yan etkisini çok fazla yaşadım![]()
yok onu demedim anla işte biras çok bilmşlik var ondan heralde. istihareye yatacak kişi saf olmalı. ben saf diilim ki çingene gibiyim
ne yani güvenmmemelimiyim sana?
kalbin temis değilmi?
ya kızlar canım sıkkın daha doğrusu kafamdan atamadığım bi durum var
dün misafrlikten gelirken yolda bi adam yürüyodu arabanın geldiğini farkettiği halde kenara çekilmedi,bende korna çaldım ama çok geç fren yapabildimm
adamın tam dibinde durabildim,çok korktum ama ,araba adama dokundu durdumm...
bişey olmadı ama canım sıkıldı yaaa
elim ayağım tutuk zaten bu ara pek arbaya el sürmekte istemiyommm,böylede olunca keyfim kalmadıı
kızzzzzzzzzzz daha çok yeni evlisinizzz acele etmee yaşın kaçmerhaba ben azerbaycandan yaziyorum 3 aydir evliyiz hayla tik yok beni de abone ediniz.cok sikiliyoruz cocuk istiyoruz.
3 ay çok erken bizim de 11 ay olmamıştı stres yapma![]()
hareket ediyo tabiiii cnm yaa ama neler göreceğin doktorunun insafına kalmış.
kimi doktor: bak bu bebek.... diye bişi gösteriip kapatıyo
kimi doktor: bak bu kolu bak buda kafası.. deyip kestirip atıyo
kimisi de: bak başak cım bu kafasıı, bu bacakları, bu kollarıı.. aaa bak kollarını hareket ettiriyoo, bak şimdide bacağını kaldırdıııııı
diye güzel güzel anlatıyo
benim gittiğim doktorlardan biri o kadar güzel göstermiştiki bebeğimi izlemeye doyamadım. bacaklarını havaya dikişinii, elini kafasına götürüşünüü video gibi izletti bana sağolsun doktorcuk
o yüzden bebeğin şu an izlenmeye değer hacercimmm
ama doktora kalmış ne göreceğin![]()
canım geçmiş olsun senin hatan yokkk adam dalgınmışşş
inşallah cnaım beklioruzz iştee
nast canm dalgamı geçion sen bizle 3 aylık evlisin hemen bebekmi istiyosun sen dişimisin doğruyu sölee tnaımıorum belki tanıyananız vardır şimdiden özür diliorum ama bunu aklı başında biri yazmaz burdaki anne adayları en çaresiz kişiler 3-5-7-10 yıl çocuğu olmayanlar
yada 1 yıl bekle en azındannn he saygı duyuyorum bebek istemene ama bana hiç normal gelmedi biz senle normal muhabbet edelim benceeee olurmu canım yaşın kaç cnaım senin
yok onu demedim bu çocukların ilk aşamsı kolay oldumu didimzırt diyemi oldular
yok onu demedim anla işte biras çok bilmşlik var ondan heralde. istihareye yatacak kişi saf olmalı. ben saf diilim ki çingene gibiyim
ama yine de deniyim. kitaba bi bakıyım nasıldı namazı. sen bana özelden tc ni ver
hızlı gitmiyodun heralde Allah tan durabilmşsin
kızzzzzzzzzzz daha çok yeni evlisinizzz acele etmee yaşın kaç
saolasın kuzum inşallah bizim doktorcukta herşeyi gösterirbuarada ben izine çıkıyorum pzt, ayın 9unda gelirim giremezsem haberiniz olsun canım
![]()
ama daha önce frene bassaydım olurdu.......
allaha şükür bişey olmadı ama çok bozuldum çok utandımm...
çarpabilirdimm...
bendede kusur var o kenara çekilmiyosa ben daha erken durmalıydım
ama elim ayağım birbirine karışıyorr bu aralar bi tutukluk var bnde anlamıyorum neden...
nikolayım dikkat et yavrum birinin nazarının değeceğini düüşündüğün an ayetel kürsi oku üzzerine üfleee geçmiş olsun dikkat deli karıı
yoksa sen yolda yürürken bri bana bakıomu biri bana bakıomu diyemi yürüyon hehe
kesinlikle rabbimin müjdesi çokkk vermez vermez hepsini birarada verir inşallah darısı başımaaa rüyan hayırlı bir rüyaaa ama rüyalara takılma ibadete devammm
amiinnnn banada dua et olurmu cnaım arkadaşım
iyiym tatlım sen nasılsın bat geldimi senin gıııı
kisss fazla sallamayin benide unutmayınooooo ne sandın yaaaa bendeki fikirle sevincin fikirleri birleşsin zaten görüşelimmm bak adanayı sallıcazzz :)koco totomuznan
sen sevincin totosunu gördünmü büyük dimi:26:
başakla çok takılma.99999hehe
yok oğlum 11 ay sonra geldi kızım da hemen oldu
daha doğrusu vakit kaybetmemek için yumurtlama takibiyle hamile kaldım![]()
oliş biraz bekletmiş heralde![]()
yok onu demedim bu çocukların ilk aşamsı kolay oldumu didimzırt diyemi oldular
ama yine de deniyim. kitaba bi bakıyım nasıldı namazı. sen bana özelden tc ni ver
hızlı gitmiyodun heralde Allah tan durabilmşsin
kızzzzzzzzzzz daha çok yeni evlisinizzz acele etmee yaşın kaç
çok yavaş giderim zaten ara sokaklarda 2. vitesten yukarı çıkmam...
zaten yavaş olmasam çarpardım adama
tam dibinde durabildim.adam arabaya elini sürdü yanii
dokundurdum
niyeyse daha erken fren yapamadımm
offf aklıma geldikçe canım sıkılıyorr
ya çarpsaydımmmm???????
tmm cnm iyi tatilllaer bugün gittinmi doktora
başakla çok takılma.99999hehe
kısss başak ne bu toto merakı kisss:))))
sen ona bakma annem canları sıkıldıkça bana sararlar çoks eviyolarda beni:101::101:niye gııı![]()
güzel olmşş tam vaktinde daha fazla oynamayım annemlerle demişevet tam doktora gitmek için reglimin gelmesini bekliyodum ki
oğluşum geldi![]()
ay canım inşallah inşallah adanada nirdeydin sen bacııı anca çarşıda buluşabilriz sende gelll görüşelim muhakkak tanışırızz başakta totomuza bakarrr zaten totomuzu kıskanıomuşşşyok giiii ayın 3 unu bekliom daha ama acaip kasık ve bel batmalari yasiom şaşırdım kendime yeni bi adet belirtisimi yoksa hamilemiyim anlamadım...dört gözle bekliom zaman geçmio ...
kisss fazla sallamayin benide unutmayın![]()
kısss başak ne bu toto merakı kisss:))))
niye gııı![]()
tmm cnm iyi tatilllaer bugün gittinmi doktora