• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kolay gelsin canım kendini fazla yorma.

canım ya ben yapmasam kım yapacak kaynanm dun konustum sen o işlerini hallet ben gelir yorganlarını havalandırrım dedi ne dıyecen daha kadına agzından yapma etme cıkmadı annemde rahatsız cagırmadım kasıklarımda batmalr agrılar var acana neden halamı yumurtluyom:44::44:

Kizzz nereye yolladin borulceyiiiiiiiii

Canim o test sonuclarinda ciksin ona gore goruselim dedii cok begendim ebru hanimi hayatim diyerek ilgilendi sagolsun
jinekolojik muayenemde iyi cikti protein s ve c homosestein bisi daha vardi bide smear istedi genetik sonuclarima bakti
hikayemi dinledi dosya doldurdu 200 tl odedim fark ucreti hakkimizda hayirlisi....

fark ücreti 200 mü:53::53:canım belki doktor sigorta kapsamında değildir normalde kaça bakıyomuş o zaman..protein s ve c de sorun çıkarsa ki inşaallah çıkmaz genelde onlarada iğne veriyolar..peki sen şimdi o testleri bekliceksin dimi yani korunmaya dewam...

canım ya ben yapmasam kım yapacak kaynanm dun konustum sen o işlerini hallet ben gelir yorganlarını havalandırrım dedi ne dıyecen daha kadına agzından yapma etme cıkmadı annemde rahatsız cagırmadım kasıklarımda batmalr agrılar var acana neden halamı yumurtluyom:44::44:

valla benim bildiğim kasıkta ağrı varsa yumurtluyosun ben hep ağrım olduğu zaman eşimden kaçardım ağrım var derdim bikeresinde tam ağrım olduğu zaman yaptık ve o ay hamile kaldım.

valla benim bildiğim kasıkta ağrı varsa yumurtluyosun ben hep ağrım olduğu zaman eşimden kaçardım ağrım var derdim bikeresinde tam ağrım olduğu zaman yaptık ve o ay hamile kaldım.

3 gunudr yapıyrz daha bugun mola :60: bugun acayıp kasıgım agrıyo bugunde esıme dersem yuh artık der :60:

belinaycım sağolasın canımm
allah ahyırlara çıkarsınn
ama buraya da yazsakta yorumlasa arkadaşlar olmazmıı
bide bak ne dicemm hani sana demir .tel bişey vermişler ya gülmüşsün acaba rahim filmi olabilirmi o benim açımdan....
hani spekulum metal filan yaa,sende gülmüşsün olumlu çıktı ya sonucu ona yorabilirimm....
rüyada düğün iyidir,, ama diş dökülmesi ?????
buraya da yazda hatunlar yorumlasınn

nikocum son iş günü ne zamandı doğurduğunu nasıl öğrencez bizzz:26::26::26:

belinaycım sağolasın canımm
allah ahyırlara çıkarsınn
ama buraya da yazsakta yorumlasa arkadaşlar olmazmıı
bide bak ne dicemm hani sana demir .tel bişey vermişler ya gülmüşsün acaba rahim filmi olabilirmi o benim açımdan....
hani spekulum metal filan yaa,sende gülmüşsün olumlu çıktı ya sonucu ona yorabilirimm....
rüyada düğün iyidir,, ama diş dökülmesi ?????
buraya da yazda hatunlar yorumlasınn

belinay maaşallah amma çalşkan hatun oldun hem topiktesin hem iş yapıyosun. hemde rüyaya yatmşsın. ama bize anlatmıyosun:19:

eroş ben sana sormadan yazmak ıstemedım yazayaım hemen burayada ya aslında gördugum tam hatrlayamıyorum beynımı okadar zorladım kı kafam agrıdı :9:

basak gelde yemek falan hazırla oardan konusma kız ılk erosa yolladım oyuzden yazmadım

eroş ben sana sormadan yazmak ıstemedım yazayaım hemen burayada ya aslında gördugum tam hatrlayamıyorum beynımı okadar zorladım kı kafam agrıdı :9:

basak gelde yemek falan hazırla oardan konusma kız ılk erosa yolladım oyuzden yazmadım

tamam yemek yaparım ama yorma beni:55::55:

cok net hatırlayamıyorum rüya gordum ama 2 kadın vardı bana cok kotu bakıyodu konusmuyodu asalar gıbı guluyolardı zoruma gıttı yaslı bı adam benı cagırdı ona kostum elınde bı parca varmıs demır mı telmı oyle bısey bunu yapınca cok rahatlıyacaksın dedı gulmeye basladım

sabahda esım gıttıkden sonra rüya gördüm dugun varmıs abım bırıyle evlenıyo ıstemedıgı benımde o ara dişlerim dokuldu avucuma aldım hemen hastanaye gıttım bogazımdan ıgne falan vurdu halladecem dedı ya acık renk yeşil jole gıbı bısey gordum canım bole bısey

böyle görmüşşş
sizce ne olabilir...

ben şööle yorumladımm
geçmiş 7 yıl kadınlar olabilir,yaşlı adamın verdiği ve rahatlamanı sağlayan şey
ben geçenn hafta rahim filmi çekildim ya sppekulumm demir bişi olsa,,sonuç iyi çıkınca rahatladımm yaa belinayda gülmüşş ona yordumm ben

ama rüya bana çıkmamıştır....
çünkü bi kez uyandınn ya bana ettiğin niyt bozulmuşş olabilir...
ama avucuna diş dökülmesi senin açından iyi olabilir baktım şimdi rüya sahibine kalabalık aile uzun ömür diyoo...
niyeti neydi yatarken belinayın. ne görmek için yattı. tedavi hayırlımı hayırsızmı diyemi

cok net hatırlayamıyorum rüya gordum ama 2 kadın vardı bana cok kotu bakıyodu konusmuyodu asalar gıbı guluyolardı zoruma gıttı yaslı bı adam benı cagırdı ona kostum elınde bı parca varmıs demır mı telmı oyle bısey bunu yapınca cok rahatlıyacaksın dedı gulmeye basladım

sabahda esım gıttıkden sonra rüya gördüm dugun varmıs abım bırıyle evlenıyo ıstemedıgı benımde o ara dişlerim dokuldu avucuma aldım hemen hastanaye gıttım bogazımdan ıgne falan vurdu halladecem dedı ya acık renk yeşil jole gıbı bısey gordum canım bole bısey

böyle görmüşşş
sizce ne olabilir...

ben şööle yorumladımm
geçmiş 7 yıl kadınlar olabilir,yaşlı adamın verdiği ve rahatlamanı sağlayan şey
ben geçenn hafta rahim filmi çekildim ya sppekulumm demir bişi olsa,,sonuç iyi çıkınca rahatladımm yaa belinayda gülmüşş ona yordumm ben

ama rüya bana çıkmamıştır....
çünkü bi kez uyandınn ya bana ettiğin niyt bozulmuşş olabilir...
ama avucuna diş dökülmesi senin açından iyi olabilir baktım şimdi rüya sahibine kalabalık aile uzun ömür diyoo...

Back
X