• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eroş ben sana sormadan yazmak ıstemedım yazayaım hemen burayada ya aslında gördugum tam hatrlayamıyorum beynımı okadar zorladım kı kafam agrıdı :9:

basak gelde yemek falan hazırla oardan konusma kız ılk erosa yolladım oyuzden yazmadım

sağolasın kuzum ben kopyaladımm zatenn
hayırlısı yaaa
ama rüyanın sonunda gülmen sanki iyiymiş gibi geldi....

pazartesi canım ablamda net var oraya geldikçe yazarım ama doğurduktan sonra ne yapcam bilemiyorum sen bi aklı ver.
ablan girmeyi biliyomu bize haber verse senina dına. sende toparlandıktan sonra ablana gittiğinde yzarsın napalım. uzun bi süre görüşemicez gibime geldi:25::25:

yada benim doktorum genç bi adam değill yaşlı bile sayılabilir...
bugün muayenem var ,,belkide odurr belinayy...
belki doktor iyi şeyler söyler bende gülerim rüyandaki gibi.....

ama şu kadınlara takıldı kafamm...
kim o iki düşman bakışlı karı...

bazen rüyada kötü gibi gözüken şeylerin anlamları iyi olabiliyo. karılara takılma bence renk önemli. ama rüyanın geneli güzel gibi.

ayy bide ben yatıyım

ya hatırmalayamıyorum malesef benım normalde ruyalarım roman gıbıır ve cıkar kadınlar normalde benım tanıdıgım ama bı anda kollarına bırını takmıs ya sankı hava atıyolarda bende hırslandım bı adam vardı o bana bısey verdı bunla rahtkıyacnmı dedı oyle bırseydı:26:

ablan girmeyi biliyomu bize haber verse senina dına. sende toparlandıktan sonra ablana gittiğinde yzarsın napalım. uzun bi süre görüşemicez gibime geldi:25::25:

ablama öğretirim ya aslında oda üye olmak istiyo bu kk bi türlü formu dolduruyorum kabul etmiyo.

Cima, eşinin rızası ile olursa çocuk akıllı, gönülsüz olursa ahmak olur.
Pazar ve çarşamba gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kavgacı olur.
Gündüz öğleden sonra yapılan cimadan çocuk olursa, şaşı olur.
Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
Baldızını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.

bu ne kızzzzzzzzzzzz halvet yapacak saat kalmadı:9::9::9::9::9::9::9::9:

ya bide cok acık renk bı yesıl gordum jole gıbı bısey dı kız etrafında oyle bı kadınalr varmı belkım onları gormusutumdr

ilk rüyanda mı gördün yeşilii hatırlıyonmu??
bilmiyom kii varmı? varsada acaip iyi gizleniyolar ben farketmiyommm gerçek niyetlrini ...
safım ya ben accıkk....

bazen rüyada kötü gibi gözüken şeylerin anlamları iyi olabiliyo. karılara takılma bence renk önemli. ama rüyanın geneli güzel gibi.

ayy bide ben yatıyım
yat kızz sen hamişsinn yarı melek sayılırsın yanii
bakalım sende ne çıkıcak...
sanıram ama esım gıttıkden sonraha dua ettım rabbım ne olursun erosla ılgılı bı ruya goster dıye

hmmm ağzına sağlık gülümm yaaa
bende şimdik araştırıyoruumm
2. rüya bana geçerlimi diye

yat kızz sen hamişsinn yarı melek sayılırsın yanii
bakalım sende ne çıkıcak...

duy sevinç duyyyyyy:60: bunları duysa hamişlikte çatlamadığı kadar çatlar:12::12:

evet normalde göreceğime inanmıyorum ama hamişim ya bebeğimn masumluğu var. belkim görürüm

Back
X