• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinaycımm gönlün hangisine yatkınsa o hayırlı olabilir diyo kuzum rüyan içinn
ama yeşil gördüğünü hatırlıyosunn ...
allahım hayırlı etsin inşllah hakkımızda...
bakalım bu gün doktor ne dicekk
sabırsızlanıyorumm..
umarım enfeksiyon mantar vs olmamışımdır...

biti işim geldim:32::32::32:

nikocumm topikimizn bebeği ooooo haber ver mutlaka.

belinaycım sen o halvet zamanlarıyla ilgili yazıyı bi internet sitesindenmi aldın:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

belinaycımm gönlün hangisine yatkınsa o hayırlı olabilir diyo kuzum rüyan içinn
ama yeşil gördüğünü hatırlıyosunn ...
allahım hayırlı etsin inşllah hakkımızda...
bakalım bu gün doktor ne dicekk
sabırsızlanıyorumm..
umarım enfeksiyon mantar vs olmamışımdır...
bence de önemli olan renk bence. diğerlerine takılırsak çok kafamız karışır. hayırlı olduğunu gösteren beyaz ve yeşil renk.

bende kocamla evlenmem hayırlımı diye yatmştım önceden.

marul gördüm rüyamda:9::9::9::9::9:

veririm canım bak pazartesi son günüm temizlik yaptım bugün arkamdan konuşmasınlar diye.

ayy canım hamiş hamiş iş mi yapıyosun bideee...
işten ayrılmak moralini bozaacak senin biraz ama bol bol dinlenirsin artıkk
bebekine vakit ayırırsınn
zamanı gelince tekrar işe başlarsın canım..

eroş bu gece kocan evdemiiii offffff:25::25:

benmki 1 günlüğüne geceye gidiyo burda takılcam korkuyom kızım ben ya napcam kiiii:18:

ayy canım hamiş hamiş iş mi yapıyosun bideee...
işten ayrılmak moralini bozaacak senin biraz ama bol bol dinlenirsin artıkk
bebekine vakit ayırırsınn
zamanı gelince tekrar işe başlarsın canım..

ya ne yapim içim el vermedi yaptım evet aslında biraz canım sıkkın çünkü ilk defa böyle rahat bi iş bulmuştum. bebeğe kayınvalidem bakacaktı aslında bi yandan iyi oldu ben kendim bakmak istiyodum ve bol bol emzirmek istiyodum. zaten işsizlik parasıda alacam ALLAH bi şekilde rızkımızı veriri inş.

Allah ım karının aklına ne geliyo ya:96:

yeşildi yani sonuç evet. renge takıldım ben :1::1::1:

napiim marul niye görsün insaannnnn istiharede...
aç olabilme muhtemel...

o zaman devam ben tedaviyee
yeşili görmüş nasılsa...
hıı doğru dimi??
demekki hayırlıı olcakk..
ya belki bebek olmaz ama beden sağlığım için rgl olmam önemli belki onu tedavi ederler..
oda hayırlı olur benim içinn

ayy yoruldum camlarımı sıldım duvaroımı koltugumu unutennde tozunu alayım perdemı sıleyımmmmmmmmmmmmmmm sonra devrılecemmm:27::27::27::27::27::27::27::36:

eros ben soyle yorumladım

bence senın etrafında senı cekemeyen bırı var hatta sana hava atan da dıye bılırım sende bu duruma uzuluyosun yada bı sıkıntıdasın aldıgın bı haberle mutlu olacan

ben ınanıyorum rabbım sana evlat nasıp edecek sadece zmanı var hıc uzulme :16::16::16:

napiim marul niye görsün insaannnnn istiharede...
aç olabilme muhtemel...

o zaman devam ben tedaviyee
yeşili görmüş nasılsa...
hıı doğru dimi??
demekki hayırlıı olcakk..
ya belki bebek olmaz ama beden sağlığım için rgl olmam önemli belki onu tedavi ederler..
oda hayırlı olur benim içinn

tabii kızım önemli olan renk.nesne önemli diil.

mesela kırmızı bi kumaş ve ya biber görürsünnn. veya beyaz olduğu için yoğurt görürsün. ama iyi de yorumlamak gerekiyo:31::31:

tabii hayırlı diye çocuk olcak anlamına gelmiyodur belki sonuç başka türlü hayırlıdr

başak senin oğlum ne yapıyo öyle karate mi yapıyo yoksa ayağını kaldırmış kafasının yanına resimdeki beby:1:

malesef canım tek olduğum için sana 4 ay izin versek kim bakacak buralara dedi aslında bizim anlaşmamız doğumdan sonra 2 ay izindi ondada hadi sana bişi olsa bizim başımız yanar diyo amannnn yani kovuldum galiba ben:43:

ayyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmmm:1::1::38::38::38:

ayy yoruldum camlarımı sıldım duvaroımı koltugumu unutennde tozunu alayım perdemı sıleyımmmmmmmmmmmmmmm sonra devrılecemmm:27::27::27::27::27::27::27::36:

bence senın etrafında senı cekemeyen bırı var hatta sana hava atan da dıye bılırım sende bu duruma uzuluyosun yada bı sıkıntıdasın aldıgın bı haberle mutlu olacan

ben ınanıyorum rabbım sana evlat nasıp edecek sadece zmanı var hıc uzulme :16::16::16:

duvarları her yanınımı siliyosn yoksa kirli yerlerinimi

başak senin oğlum ne yapıyo öyle karate mi yapıyo yoksa ayağını kaldırmış kafasının yanına resimdeki beby:1:

valla bi zamanlar senin oğlunda yapmştı bunları:1::1:bilmiyom naptığını ama gerçekte de yapıyo bişiler pıt pıtlar hissediyorum:16::16::16:

vardır belki ama ben saflığımdan iyi niyetimden ya yakıştıramıyorumdurr,,,yada farketmiyorumdurrr,,,
kimseye kötü demek gelmez içimdennn
tabii kızım önemli olan renk.nesne önemli diil.

mesela kırmızı bi kumaş ve ya biber görürsünnn. veya beyaz olduğu için yoğurt görürsün. ama iyi de yorumlamak gerekiyo:31::31:

tabii hayırlı diye çocuk olcak anlamına gelmiyodur belki sonuç başka türlü hayırlıdr

bende onu diyomm
belki başka şekilde hayırlı gelir....
allahım bilir.. yaşayıp görcezzz

duvarları her yanınımı siliyosn yoksa kirli yerlerinimi

canım ben kışın basında tasındım sıfır bına kaaynana dedı sılme temzı bına sıldırmemsıtı sımdı pıslıgı yok ama ne kadarda olsa ınsahat tozu ıcım rahat degıldı sımdı heryerını sılıyom

Back
X