Kizzz nereye yolladin borulceyiiiiiiiii
canım mersine gönderdim yallah dedim yoksa baktım elimde kalıcak kimse de toplayamıcakkk sen en iyisimi kaç kurtar kendini dedimmm
ii oldu iiii rahatım ne temziliğimi yapabiliodum ne ibşiyim hemen o da iş yapmaya çalışıodu bebek ortada hemen bana atıo sinirlnnmemek elde değil
hadiskonuın kocası napıyomuşşşşşş

kız güvercinlerimiz var damda dam nedir diye sorarsa açık çatı teras gibi adanada öle diolar 30 küsür güvercinimiz var az öncede evime serçe girdi çıkamadı pimapenin üst camında kaldı hala cama karşı uçmaya çalışıo aldım elimeee nasıl cikciklio bıraktım

galiba hamile olduğumu anladı artık.
geçenleerde de dedi ki: aşşkımmm senin karnın çıktııııı
bende : hamileyim

didimmmmm

allahım yaaaa kızz siz dünyalımısınızz merak ettim.99karı koca matrak bunlar yaaa
ama ciddi ciddi dalga geçtin benle
nazocum şimdik doktora filan gitmiyon sen dimi?
bide ne sorcamm
benim bu günler yımırtlma günlerim ve çok fazla akıntım var,
muhtemelen yumurtladım hatta çatlaması gerekk
doktor çatlamış yumurtayı anlayabilirmi?
çatlayacak olanı anlıyo
bide eğer çatladıysa ve döllendiyse şu anda daha tüptedir dimi rahime inememiştir..
anlar mı doktor tüm bunlarıı??
yada bu sorularıma cevap verebilirmi?
benimde akıntım çok ve 1 haftadan fazla idrarım koyu koyu gelioooo üşütmüş gibi ama üşütüklüğüm olsa bilirim hala kaşıntım devam edio ama ilginçlik adetim başladı bitti temizlendim derken 1 gün kaşıntısız durdum anlamadım gitti yaa dünde halvet yapamadıkkk eşimm çok kötü kızarmış dediii uff gündüz hiçbişi yok gece yatarken çok kaşınıo
Cima, eşinin rızası ile olursa çocuk akıllı, gönülsüz olursa ahmak olur.
Pazar ve çarşamba gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kavgacı olur.
Gündüz öğleden sonra yapılan cimadan çocuk olursa, şaşı olur.
Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
Baldızını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.
kızzz bu ne bölee öle bişi olsa şaşılar körler sağırlar hünsalar işeyenler az yad açok parmaklı çocukalrdan geçilmezdi innanma anacım böle şeylere ben şuna inanırım ama bebek isteyen olursa hayırlı evlat için namaz kılıp dua çocuk duası edicekmişsin abdestli yatıcaksın abdestsiz münasebete girmiceksin kandillerde de halvet yapmayın o gün çoğu insanlar sabaaha kadar dualar yasinler okurken halvet doğru olmaz birde ben bazen perşembeleri eşim ister ama allahım affet derim geri çevrilmez çünkü ama kandil dedimmi dokunmazzz
Tavsiye edilen vakitler:
Pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.
Tavsiye edilmeyen vakitler:
Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir.
Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri.
Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri
Berât gecesi;
Yola çıkılacak gece;
Gündüz öğleden sonra.
Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz.
Münâsib görülmeyen hâller
Zevcenin rızâsı yoksa.
Abdesti sıkışıksa.
Fazla tok, hasta ve yorgun ise.
Çok soğuk ve çok sıcaksa.
BÖYLE BİRSEY VARMI AY VARSA BEN HIC DIKKAT ETMIYODUM

:44::44:
belişçim sen bu günleri dkikaları takip edecemd ie strese gircennn çocuk olmaz deli kızzz halvetin ramazan haricinde vakti saati olmazz okiş ama alimler bilir kişiler daha ii bilirde nette her paylaşılanıda doğru algılamayın biliosunuz ki insanlar alay konusu yapıolar böle mevzuları çok çakal varrr
selam kızlaaaaaaarrrrr..nasılsınız bu güzel cuma gecesindeee

aleyküm selam canım cuma gününün güzelliklerinden yararlarınıoruzz asıl sen napıosun hamiş hatuınnn iiiimisin hamişlik nasıl geçiooo
aynı bizde ölee
ne demek istedi derrrr,,ne konuştunuz anlamadım der
bak sana ne yazıcamm
doktor:rahim filmini ben serumla çekicemm..doçent izin vermedi ilaca,,,,
ben :tamam ne zaman
doktor: birazdan çağıracak hemşire senii
ben :ee rahim filmi gibi işe yarayacakmı?tüpleri açıcakmı?
doktor:işe yararmı bilmem ama aen azından tıkalımı açıkmı görürüz...
ben : tıkalıysa histereskopimi yapıcaz..?
doktor:

evet öyle olcakk
eşimm:

o ne ?
ben

eki hangisinden yumurtalıkların üzerinden delik açılarakmı?
doktor:evet:44::44::44::44:
ben : hmmm anestezili işlem sanırımm

doktor:araştırmışızzz:44::44:
eşimin bakışı :44:

ne konuşuyo bunlar der gibi....
filan filan oluyor.....
ay bu erkekler hepmi saftirik olur mesela doktora gidelim doktor şuraya buraya der eşim ara bulamaz ben tık bulurum der sen nasıl buluon hemen sonra da diolarki bu kadınları anlamak zor nasıl anlıcanız :))
zaten sendede var diye umudum var batmalardan yumurtluyorum diyee
yoksa kesin enfeksiyon dicemm
çünkü benim adet düzenim yok ilaçta kullanmadımm
yumurtlama şansımm az bence...
ama sende de batmalar varya umutlandım belki yumurtluyorumdur diyee
umut bizim herşeyimiz iştee...
benim kesin enfeksionum var sanırım akıntım ve idrar rengimden iltihap oluştu sanırım
canım yaaa
nasılda araştırıyosunn helal et hakkını
allahım sana tüm kalbindekileri yaşamayı nasip etsinn
inşallahh hayırlı şeyler görürsünde 10 kat daha mutlu edersin benii
hakkını nasıl öderimmm
neyse benimde sana iyiliğim dokunur elbettt...
allah razı olsunn
temiz niyetinin hürmetine bebeğin tutunsun sana..
,
allahım hepinizin o güsel kalbinin karşılığını bebekle müjdelesin
malesef canım tek olduğum için sana 4 ay izin versek kim bakacak buralara dedi aslında bizim anlaşmamız doğumdan sonra 2 ay izindi ondada hadi sana bişi olsa bizim başımız yanar diyo amannnn yani kovuldum galiba ben
vermek zorunda canım geçici eleman alıncak kimse eski elemanını gözden çıakramaz ben istdan geldim 4 yıl oldu hala patronum vazgeçemez ne zaman temelli geliosunuz der
valla benim bildiğim kasıkta ağrı varsa yumurtluyosun ben hep ağrım olduğu zaman eşimden kaçardım ağrım var derdim bikeresinde tam ağrım olduğu zaman yaptık ve o ay hamile kaldım.
ay darısı başımızaa bende kasığım ağrıdığında çok korkmuştum
bu ne kızzzzzzzzzzzz halvet yapacak saat kalmadı

heleki başak halvetsiz kalacakk tilotta boşa gidecek tühhhhh
ilk rüyanda mı gördün yeşilii hatırlıyonmu??
bilmiyom kii varmı? varsada acaip iyi gizleniyolar ben farketmiyommm gerçek niyetlrini ...
safım ya ben accıkk....
saf okim kızz benim deme sakın güleceğim geldiiii allah seni emi desenki şu şu saf anlarım ama ben diyince gıdıkladın benii
evet canım şimdide zavallının yeri daraldığı için kayıyo kayarkende karnımı itekliyo bazen kafasını sağ tarafa topluyo bişiyler yapmaya çalışıyo işte. artık hissedersin canım bende o aylar hissediyodum böyle kalp atıyo gibi ama bir iki ay sonra hareketleri çok farklı oluyo acayip hissediyosun 7 aylıkkende karnına bakınca belli oluyo otobüse biniyom karşımda biri oturuyo bu habire oynuyo bende utanıyom karnım şekil değiştiriyo
utanma ne güsel işte çocuk artık çıkmak istiyo hayırlı doğum olsun inşallah