ben o saate kalırmııym bilmiyom uyurum belk
uyu tabii dinlen yorma bebeği

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben o saate kalırmııym bilmiyom uyurum belk
olsun cnm her zaman toplanmıyosunuz demekki bu dagüzel bişibikaç foto daha ekledim
dipdibe oturmuyoruz da bi nişan dolayısıyla toplanmış bulunduk cnm![]()
uyuyabilirsem uyuycam cnm. sen yine de 4te bi yokla beniuyu tabii dinlen yorma bebeği![]()
hoşgeldin cn belirti yok diyosun adet belirtisimi yok. .kızlar selam topiğinizle yeni tanıştım :) benimde bebeğim olmuyor belki de şimdilik :) bir dış gebelik ve düşüğüm var.. Allah hayırlısını versin.. 3 temmuz adet tarihim.. hiç bir belirtim yok belli ki bu ay da bişey yok.. sıkkınım.. bööle işte.
ben çıkıyorum kuzum
k.v. nin yanına gideyim biraz![]()
canım benimmmm.. hamilelik belirtim zaten yokda adet belirtilerim var işte biraz biraz göğüslerim acıyor falan.. maalesef yani.. ve umudum gidiyor Allah kimseyi umutsuz brakmasın ben 4 yıllık evliyim 2 yıla yaklaşıcak çocuk isteyeli şu ana kadar 1 ay klomen içtim sadece.. onun dışında rutin kontrellerde sıkıntı yoktu ama en son düşük yaptığımda mart ayında muayene oldum ondada herşey normal dedi doktor.. düşük 4 yada 5 haftalıkken kendiliğinden oldu..
Slm kızlar tel giriyoruz birazcık zor oluyo erenay bakmaya geldim gelmemiş herald e daha başak msj cevap vermedin yazmışsın ya evet dün ezan olur ken halvetteydık birşey olurmu diye baktım o yazıyı gördüm aklıma takıldı
Alla allaaa bak sen olisiiinii sewsinlerrrrrroff benim oliş te can sıkıntısından ne şekle gireceğini şaşırmış:26: o ne öyle ayak bacak
git git kaynanayı ihmal etmeye gelmez![]()
benim başladığım tedavinin sonucu benim için hayırlımı????
Alla allaaa bak sen olisiiinii sewsinlerrrrrr
Bak bak diyene bakkkkkkkaynana asiklisi
![]()
Melegim benimmmmm korkmaa oku ufle allah korurrsevinç karısıııııııııııı melekliğimi ısrarla koruyorummmmmevde yalnızım kocam gittii:18::18::18:
Ohhhhh nihayet işler bitti camlarım çok güzel oldu şıkır şıkır. yatak odam 5m2 büyüdü. Misafirlerimde geldi 1 hafta yiğen sevcem mıncıra mıncıra
yatak odan büyüdümü nasıl yani kuzumm:26:Ohhhhh nihayet işler bitti camlarım çok güzel oldu şıkır şıkır. yatak odam 5m2 büyüdü. Misafirlerimde geldi 1 hafta yiğen sevcem mıncıra mıncıra
Melegim benimmmmm korkmaa oku ufle allah korurr
Pihtili karilar topicine baktimdi bir arkadasa tefriciye okuduktaa
ne warrrrr![]()
eroş dok görüşmesi nasıl gectı acaba neden haber vermedı:26::26:
kocası evde cnm gelme zheralde belkim kaçar bi ara duvarların bittimi