• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla elı kulağındadır gelır bı ıkı gune barı dıyom bı ıse yarada su mubarek geceyı gecırecek kadar bekle.. ama bılmem lafımı dınlese hıç gelmez zaten.. ama yınede bı umıt bana bu ay böle bı kıyak yaparda ıkı rekat namaz kılar bebeğim gelsın dıye dualar ederım:43::43::51::51:

Uzulme sen dua edemesen bile biz ederik hiic merak etme

haa sevinç bak ne dicemm kız saana
sen demişsin ya normal soğan olacak yemeklik diye
ondan aldım babamlardan(benim babam patates,soğan satıyor,pazarcı)
bugün başladımm içmeye...
Araştırdım adete 10 gün kala içmeye başlamak gerekmiş,bat 13 temmuz bu gün başladım işte

canım tekrar bi araştır ben bir kaç yerde adet bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün kullanılacak diye okudum. Hatta 2. Defa 10 gün kullanın yazıyodu

valla elı kulağındadır gelır bı ıkı gune barı dıyom bı ıse yarada su mubarek geceyı gecırecek kadar bekle.. ama bılmem lafımı dınlese hıç gelmez zaten.. ama yınede bı umıt bana bu ay böle bı kıyak yaparda ıkı rekat namaz kılar bebeğim gelsın dıye dualar ederım:43::43::51::51:

Uzulme sen dua edemesen bile biz ederik hiic merak etme

:60::60::60::60::24::24::24:

:57::57::57:

hadi inşallah bakalımm
çarşambadan sonra gelsin diye dua et sen
ben prolaktinim yükssekken hiç adet olamıyodum
sen adet görüyonmu normal zamanında..

sen esprili bi hanımsınn
sevdim seni..

gormem mı goruyodum tabı ama artık kaç gundue olursa gercı en kötu 25- 28 gun arasında kesın gelıyodu. ayrıca yumurtluyodumda. bı kere doktora gıttıydım ılk denemeye basladığımda . alttan durtekledı bır ıkı tam da catlamaya yuz tutmuş yumurtacığımız ultrason goruntusunu cektı verdı elıme hadı dedı gıdın yapın yapcanızı catlıyo bu.. aahh ahhh okadar heveslen seyettıydık.. sonuc husran. meğersem sutum koruyomuş:26::26: oda hecen ay bı düştü 0.333 e hahaha 1 ın bıle altına ındı. doktor o bıraz yukselır kendılığınden dedı. su ara ne durumda bılmıyom hayıt tohumu okuduydum sıtede olmadı onu alıp kullancam bı zararıda yokmuş. bakalım artık olayın yarısı esımde bıtıyo. persembe ola hayırlı haberler ola ınş. duanızı esırgemeyın:18::18:

1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı yıldızlı oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı yıldızlı,
çok az ilgi gösterenler ise yıldızsız.

listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...

15günlük bat listesi yapıyoruz.
liste çok kabarık ve karmaşık olmasın diye.

bi kaç güne kadar 1-15 ocak batları olacak.
seninde o aralıkta ise bldir cnm.

muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.

selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan
:57: diyerek ortalığı karıştırıyoruz.

listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoru
:16::16::16:

istersen listeye eklen

Tabii unutursun bugun kocisinde evdeydi ne kadar sarilip uyuduysaniz
bu aksam adam seni erken uyutmadi bak :1:
kaynosada indinizmi kaaaveye:1:

:19::19::19:yook inmedim zati 2günde kesin geliyo. biraz özletse yüzünü görmeye giderdik:25::25::25:

haa evet ebnim zıbarma saatim geçti kocamdan ses yok ama ben yavaş yavaş def oluyum:31::31:

ilk seferi dediğiin gibi ama tam bugün adetime 10 gün kaldıı bende varsın ikinciden başlıyım dedimm
olmaz mı acepp??:26::26::26::44::44::44::44:
tesadüf denk geldi 2. tarihiyle benimki..:40:.
canım tekrar bi araştır ben bir kaç yerde adet bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün kullanılacak diye okudum. Hatta 2. Defa 10 gün kullanın yazıyodu

yok be sekerım benım baska yerre takıldığım yok bı ıkı arkadas edındım ozelden onlarla yazısıyom.. ama madem aldınız topiğe devamlı uyelık ısterım haberınız olsun öle sıkıldık bay bay felan gelemem öle trıplere:20::20::47::51:
Al basak al sana bir kaya nerene dayarsan dayaa kiz adanalimisin sen
yine anlamadım ama olsun demeki lüzumsuz bi laf etti:19::19::19::19::19::19::19::19::19:. o

Luzumsuz kari sensin hatta anlayisi kittt

sevinç senin avatrdaki kanatlı karınında tilotu yok:33::33::33: senin ruh halinimi yansıtıyo

1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı yıldızlı oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı yıldızlı,
çok az ilgi gösterenler ise yıldızsız.

listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...

15günlük bat listesi yapıyoruz.
liste çok kabarık ve karmaşık olmasın diye.

bi kaç güne kadar 1-15 ocak batları olacak.
seninde o aralıkta ise bldir cnm.

muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.

selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan
:57: diyerek ortalığı karıştırıyoruz.

listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoru
:16::16::16:

istersen listeye eklen
sekerım ama bu ne sımdı bır hafta topığe gırmeyen atılırmı yaz sezonunda hemde yahu tatıle deyın gıdıyos nerden bulcaz netı totoştan kablomu uzatcaz kız gıttığımız yere kıs sezonu yap sen onu:24::24::24::32:

gormem mı goruyodum tabı ama artık kaç gundue olursa gercı en kötu 25- 28 gun arasında kesın gelıyodu. ayrıca yumurtluyodumda. bı kere doktora gıttıydım ılk denemeye basladığımda . alttan durtekledı bır ıkı tam da catlamaya yuz tutmuş yumurtacığımız ultrason goruntusunu cektı verdı elıme hadı dedı gıdın yapın yapcanızı catlıyo bu.. aahh ahhh okadar heveslen seyettıydık.. sonuc husran. meğersem sutum koruyomuş:26::26: oda hecen ay bı düştü 0.333 e hahaha 1 ın bıle altına ındı. doktor o bıraz yukselır kendılığınden dedı. su ara ne durumda bılmıyom hayıt tohumu okuduydum sıtede olmadı onu alıp kullancam bı zararıda yokmuş. bakalım artık olayın yarısı esımde bıtıyo. persembe ola hayırlı haberler ola ınş. duanızı esırgemeyın:18::18:

düşük filan varmı?
sütüm koruyo dedin de..

doğum yada düşük olmadan süt nasıl korusun kızzz...

hıı senin iyiymiş adet düzenini bozmamışş
beni mahvettmişti manyak hormonn

hayıt iyide tadı kötü yavvv,sevmiyom ben onu içmeyi

ayrıca sana dipnot düşeyimm
benim 20 haftalık erken doğum oldu sütüm geldi,,2 yıl sütüm korudu,ama biz ısrarla prolaktini düşürmeye uğraştıkk..
sonuç::: o canı istediğinde düzene girdi,,ben içtiğim onca ilaç,ve otla kalakaldımm ....
aldığım kilolar cabası..

selam kızlar nasılsınız. ben iyiyim çok şükür kızımda iyi ama bi problemimiz var. bizim evimizde galiba fareeeeeeeeeeeeee varrrr :(( 2 günden beri şüphe duyuyoduk bugün kesinleşti. yarın mücadeleye başlıyoruz :))

sekerım ama bu ne sımdı bır hafta topığe gırmeyen atılırmı yaz sezonunda hemde yahu tatıle deyın gıdıyos nerden bulcaz netı totoştan kablomu uzatcaz kız gıttığımız yere kıs sezonu yap sen onu:24::24::24::32:

:57: kkya giripte topike girmezseeenn cnm .ama sen kkya bile giremiyosan sorun yok. anladınmı annem

düşük filan varmı?
sütüm koruyo dedin de..

doğum yada düşük olmadan süt nasıl korusun kızzz...

hıı senin iyiymiş adet düzenini bozmamışş
beni mahvettmişti manyak hormonn

hayıt iyide tadı kötü yavvv,sevmiyom ben onu içmeyi

ayrıca sana dipnot düşeyimm
benim 20 haftalık erken doğum oldu sütüm geldi,,2 yıl sütüm korudu,ama biz ısrarla prolaktini düşürmeye uğraştıkk..
sonuç::: o canı istediğinde düzene girdi,,ben içtiğim onca ilaç,ve otla kalakaldımm ....
aldığım kilolar cabası..

valla bende öle dedım doktora nasıl sutum koruyo dedım.. oda bazı kadınlarda gebelık oluşmasa doğum yapılmasa bıle farklı sorunlara bağlı olarak prolaktın hormonu yukselebılır. halk arasında buna sut koruması denır. genelde emzıren annelerde olur falan fılan.. oluyomuş ıste bacım allahın taktırı değilmı dert vermek ısterse tıpta bıle var acıklaması:23::23: allahım ya kendı guzel verdığı dert guzel allahım benı bıde derman verdımmı tamam bu iş:52::52:

Back
X