• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:57: kkya giripte topike girmezseeenn cnm .ama sen kkya bile giremiyosan sorun yok. anladınmı annem

ben analdım kuzucuğum ama mesela ben telefondan kadınklar kulubune gırıyom ama forum takıp edemeıyom medenıyetsız telefon okadar calışmıyo kafası karısıyo donuyo felan napcaz sımdı ozaman okumıyım mı mesajları yazık değilmı teknolojı kurbanı edıyon benı göz gore göre:43::43:

selam kızlar nasılsınız. ben iyiyim çok şükür kızımda iyi ama bi problemimiz var. bizim evimizde galiba fareeeeeeeeeeeeee varrrr :(( 2 günden beri şüphe duyuyoduk bugün kesinleşti. yarın mücadeleye başlıyoruz :))

canım fare yapışkanları varya onlardan al eczaneden...kalın kartona sürr iyice tabaka olsun,,
üzerine elini sürmeden(eldivenle yada poşet geçir)ekmek yada kaşar koyy
en sık gördüğün yere koy hemen yapışıyo ona
sonra koy poşete yallahh
benim evimi önceki yaz fare basmıştı(6 adet fareyi böle yakaladıkk)
denenmiş pratik çözümm...

doğru adanalılar bööle oluyo hakaretli karı
Cagiririm simdi adanali karilari heerrrrr
selam kızlar nasılsınız. ben iyiyim çok şükür kızımda iyi ama bi problemimiz var. bizim evimizde galiba fareeeeeeeeeeeeee varrrr :(( 2 günden beri şüphe duyuyoduk bugün kesinleşti. yarın mücadeleye başlıyoruz :))

Abbooooooowww benimde basima gel:18:misti yapiskan aldim yapisti bizde attik

valla bende öle dedım doktora nasıl sutum koruyo dedım.. oda bazı kadınlarda gebelık oluşmasa doğum yapılmasa bıle farklı sorunlara bağlı olarak prolaktın hormonu yukselebılır. halk arasında buna sut koruması denır. genelde emzıren annelerde olur falan fılan.. oluyomuş ıste bacım allahın taktırı değilmı dert vermek ısterse tıpta bıle var acıklaması:23::23: allahım ya kendı guzel verdığı dert guzel allahım benı bıde derman verdımmı tamam bu iş:52::52:

göğsünden süt geliyomu??
aynen allahın takdiriiii
dert ondan derman ondaann
bize düşen istemekkk..

canım fare yapışkanları varya onlardan al eczaneden...kalın kartona sürr iyice tabaka olsun,,
üzerine elini sürmeden(eldivenle yada poşet geçir)ekmek yada kaşar koyy
en sık gördüğün yere koy hemen yapışıyo ona
sonra koy poşete yallahh
benim evimi önceki yaz fare basmıştı(6 adet fareyi böle yakaladıkk)
denenmiş pratik çözümm...

yarın ilk işimiz almak zatenn. balkondan gelmiş doğal gaz borusunun geçtiği yer aralıktı eşeleyip girmiş. bende çok rüzgar vardı ondan oldu zannettip. bide gofret vardı masanın üzerinde onu kemirmiş yaaaaaaaaaa. öffffff şimdi işin yoksa fareyi bul evdeki herşeyi yıka temizleeeeeee offff offffffffffff napçam ben yaaaa
Cagiririm simdi adanali karilari heerrrrr

Abbooooooowww benimde basima gel:18:misti yapiskan aldim yapisti bizde attik

yakalaması dert değilde temizlik olayı beni kasıyooooooooooo

yarın ilk işimiz almak zatenn. balkondan gelmiş doğal gaz borusunun geçtiği yer aralıktı eşeleyip girmiş. bende çok rüzgar vardı ondan oldu zannettip. bide gofret vardı masanın üzerinde onu kemirmiş yaaaaaaaaaa. öffffff şimdi işin yoksa fareyi bul evdeki herşeyi yıka temizleeeeeee offff offffffffffff napçam ben yaaaa

ayy heryeri çamaşır suyula yıka sill kuzumm
aman dikkat de et kendine yoksa rahatsızzlanırsın
yardıma gelsin birileri,,nerelrde gezmiş,,,,
hijyen çok önemlii, farede çok bulaşıcı hastalıklar var...

Sorma canim bizde 3gun kaldi sagolsun girmedik yer birakmamis bazanin altindan tut konsolun cekmecelerine kadar gezmis beyimiz fitil etmisti beniiii

Sorma canim bizde 3gun kaldi sagolsun girmedik yer birakmamis bazanin altindan tut konsolun cekmecelerine kadar gezmis beyimiz fitil etmisti beniiii

bızım bursadakı evımızede gırerdı arada ama burda karsılasmadım cok sukur.. bahcelı evlerde daha cok oluyo bızım mustakıldı bursadakı ev. sızın evlerde öle bıseymı:26::26:

mlxy bitkisel kuru ne yaptin kizzzzzz

canım şimdi durum şu ben bu ay hastalanınca bursaya gittim 2.günü cuma dr.dan prolaktin e2 ve fsh istedim. Adam fsh yeter diyip diğerlerini yaptırmadı. Ben de fsh la adamı aradım kür için olmaz dedi öteki testleri de faxla yani kür bidahaki aya kaldı canım. Bioenerji uzmanıyla da görüştük ama adam bu kadar dr a rağmen sorun eşinde diyo uçmuş yani. Tüp bebek tedavim devam ediyo bu arada perşembe gene bursaya gideceğim hayırlısı yani

Canim sansimdan 2-3 gundur hava cok guzelll
annemlerin yanina geldim yoksa ben k.marastayim

hıı hadı ıyısın senın nıckte oğluma kardes gelsın felan yazıyo ne iş sende bıtane var mı ıkıncıyımı arıyon.. benım kuzenımde ıkıncıyı ıstıyo ama valla senelerdır tık yok gıtmış doktor ıkısındede bısey yok takdırı ılahı demekkı ne yazdıysa o:53::53:

canım şimdi durum şu ben bu ay hastalanınca bursaya gittim 2.günü cuma dr.dan prolaktin e2 ve fsh istedim. Adam fsh yeter diyip diğerlerini yaptırmadı. Ben de fsh la adamı aradım kür için olmaz dedi öteki testleri de faxla yani kür bidahaki aya kaldı canım. Bioenerji uzmanıyla da görüştük ama adam bu kadar dr a rağmen sorun eşinde diyo uçmuş yani. Tüp bebek tedavim devam ediyo bu arada perşembe gene bursaya gideceğim hayırlısı yani

allahım çabalarının karşılığını versinn canımm
inşallah bu son tüpbebek tedavin olur..

rabbım gonlunden gecenı hakkında hayırlı eylesın cnm.. dualarımız senınle.. zaten burayı en cok bu yuzden sevıyom.. herkes bırbırıne dua edıyo.. bende yok ondada olmasın demıyo :34::34:

Back
X