• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dengelenir bazen akşamları sadece karpuz yiyorum yada bol salata en azından vermesemde üstüne almıyorum

komşum halı yıkamış bugün, onları asmaya geldi kk de dehlemiş beni:25:

komşuhalı yıkmş deyince aklıma geldi sen halı yıkamacı buldunmu:26:

ha bide akşam karpuz yiyince zırt zırt gece tuvalete kalkmıyomusun:26:

leeeeeeeeennnn beni ne zaman sararttın sennn:22::22: insan zor günde olan bi arkadaşına bölemi yapar dediydim ben bu aralar pıhtılaşmaya biraz eğilim gösterdim diyeee:22: 2 gün daha gelmeseydim bu kız beni listedende atardı vallaaaaaaaa:84::84:
aaaa sen bööle yazınca hemenm listeye baktım seni sarı yaptığımı hiç hatırlamıyorum:44::44:
duman yanlış görmüştür dedim ama bi baktım ki sarı olmş yıldızların:53::53:
off biri şifremimi aldı ne:25::25::25:

başak yine baltayı taşa vurdu galiba:1:
:19::19::19::19::19::19:
neyse o şimdi kilo filan aldı ya duygusal bi çöküntü yaşıyodur ondan böyle yapmıştır ,zamanla düzelir kendine gelir diye düşünüyorummmm:16::16:
:40::40:

:38::38::38:
yada herzamanki gibi devirdiği çamı düzeltmesinide bilir
:53::53::53::53:
ne dicek merak ettimmm:1:
:1::1::1:
merhaba cnm hoşgeldin...inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine...burda herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana...emin ol ....ama topiğe karşı ilgili olman lazım ;)topik başı karımız sana u detayları söyler....:34:
ayy hep sevcinç öğretiyo bu kızlara bu lafları:96:
serayımmm annem topik başı karısı da ne oluyo:20:

hepinize selam kızlar
gerçi başak karısı benle hiç ilgilenmemiş ama ona da selam olsun genede:19:

ya ben yazıyorum sonra boşa gidiyo okumuyosun

bende sana bişiler yazmak için karşılaşmayı bekliyorm. ama beni fark ettiğine sevindim:38:

oğlişinle anlaşmıştınız karnındayken . sana arada izin verip kkya gelecektin. anlaşmaya uyuyormu:1::1::1:

komşuhalı yıkmş deyince aklıma geldi sen halı yıkamacı buldunmu:26:

ha bide akşam karpuz yiyince zırt zırt gece tuvalete kalkmıyomusun:26:

bulamadım zaten 15 gün sonra köye gidicez 1 ay olamıyacam evde geldikten sonra yıkamak daha mantıklı
ben karpuzu yedikten sonra yatana kadar kaç saat geçiyor etkisi pek kalmıyor yani :21:

Gunaydin karilar hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun....

ayaklı google sana bişi srocam:

benim karnım hergün biras daha büyümüş gibi oluyo. önceden sabahları azalırdı ama artık hep çıkık .

durum bööle olunce doğum yaklaşıyo gibi korkmaya başladım birden.

bide kız bebekte insan daha çokl kilo alır
ama erkk bebekte sadece göbek olur, kalça felan çıkmaz ohhhh o yüzden fazla şişmiycem. sadece göbek olcak.:21::21:
doğumdan sonra göbeğim kalmıcak dimi

tünaydınn kızlarr hayırlıı cumalar ..

başağımm nasılsınn nasıl gidiyorr görüşemiyoruzz neşede terk ettii bizii :14:

nazo yine nereye gittin. bende çıkıyımda işleri bitirip gelirim

evvelim allah, ahirim allah, kalbimde beytullah lailahe illallah muhammedün resullullah. “eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle yarabbi.

allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle allahım.

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun rabbim herkesin gönlüne versin.

amin!

hayırlı cumalar

ayaklı google sana bişi srocam:

benim karnım hergün biras daha büyümüş gibi oluyo. önceden sabahları azalırdı ama artık hep çıkık .

durum bööle olunce doğum yaklaşıyo gibi korkmaya başladım birden.

bide kız bebekte insan daha çokl kilo alır
ama erkk bebekte sadece göbek olur, kalça felan çıkmaz ohhhh o yüzden fazla şişmiycem. sadece göbek olcak.:21::21:
doğumdan sonra göbeğim kalmıcak dimi

Benimde sadece gobusum vardi ne o 30 kilo almak icin can atiyordun sisko kariiii simdiden kilo derdinemi dustum
bunyeden bunyeye degisir o
9 ayda aldigin kiloyu bir gunde veremezsin yavad yavas verecen emzirirsen daha cabuk gider:110:

slmm cnmmmmm bende tam çıkıyodum. göbek büyütüyorum napiyim:49:

neşe nereye gitti yineee

valla canım yaklaşık 1 aydır yok nerede bende bilmiyorum tatile çıkıcaktı en son , ha bide işten ayrıldı . büyütt bakalım göbüşü beni geçebilicekmisin :1:

Benimde sadece gobusum vardi ne o 30 kilo almak icin can atiyordun sisko kariiii simdiden kilo derdinemi dustum
bunyeden bunyeye degisir o
9 ayda aldigin kiloyu bir gunde veremezsin yavad yavas verecen emzirirsen daha cabuk gider:110:

hemen suratını da ekşit:110:

evet önmceden 20kilo almak istiyodum ama anladımki mantıksız bişi istiyomuşum. hem çatlıyosun hem patlıyosun hem selülit oluyo hemde çirkin karı oluyosun:25::25:

en iyisi hamişlikte en az kiloyu almak bide veremezsem o kilolarııııı olişe bakımlı anne olamam:30::30:

hem kocam beni bi sexy afet olarak görmekten vazgeçer sadece bi anne olarak görür:ssz::ssz:

emzircem ben zati olişi inşallah süt bitene kadar:1:o zmaanda sarkarmı memişlerrr:30::30::30:

neyse toparlayıcı kullanırım:21::21::21:

valla canım yaklaşık 1 aydır yok nerede bende bilmiyorum tatile çıkıcaktı en son , ha bide işten ayrıldı . büyütt bakalım göbüşü beni geçebilicekmisin :1:

olurmu kuzum geldi ya neşe bende daha geçen gün gördümmmmm:53::53::53::53:

Back
X