• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yumurtalar çatlamsın diye bir iğne daha veriyolarmış onu vermedi benimde yumurtalar çatladığı için tüp iptal oldu aşılama yapıldı
doktora sorduğumda yumurtaları baskılamak için iğne vermedinizmi dedim doktor nasıl unuttum der gibi hayır dedi ve aşılamayı önerdi
bize bu ay boş geçmesin dedi kaç aydır boş geçiyor:19:
banada bayağı pahalıya mal oldu zaten tüp parasının yarısını borç almıştık, elimizdekide zaten öyle bitti aldığımız parayıda geri verdik

işte bilinçli olmak bu konularda önemlii
eğer bilseydin böyle bi iğne olduğunu sorardın doktora oda hatırlardı...
ukalalık yapmak gerekiyor bazennn ...

kısmet değilmiş nazocumm ..

yumurtalar çatlamsın diye bir iğne daha veriyolarmış onu vermedi benimde yumurtalar çatladığı için tüp iptal oldu aşılama yapıldı
doktora sorduğumda yumurtaları baskılamak için iğne vermedinizmi dedim doktor nasıl unuttum der gibi hayır dedi ve aşılamayı önerdi
bize bu ay boş geçmesin dedi kaç aydır boş geçiyor:19:
banada bayağı pahalıya mal oldu zaten tüp parasının yarısını borç almıştık, elimizdekide zaten öyle bitti aldığımız parayıda geri verdik

Allah ım tedavisiz göndersin bebeği de boşa gitmş olmasın. ya dava felan açılmıyomuydu doktora az paramı yaaaaaa ihmali yüüznden boşa gitmiş

olurmu canım herşeyi hasttamı hatırlatcak bilinçmli olmak zorunda değilki nazo.

doktor bu adı üstünde o bilcek çok saçma. ortada boşa gitmiş onca para var

ya kıslarr ben acıktımm...
aama yemek yemek istemiyorumm ..
ama kocam 1 de gelcek ,,daha vakit var dayanamam ..
ne yiyeyimm???
hadi fikir verinnnnnnn
az kalorili haffif bişi istiyorumm

biliyordum ama ne zamanlarda veriliyordu bilmiyodum en baştan iğneleri verirken o iğneyide vermesi gerekiyomuş
bende burdan kk den çok şey öğrendim ama ben buraya tüp doktoruna gitmeye başladığım gün üye olmuştum ve araştırmaya başlamıştım yani çok geç olmuştu:50:
ama yinede aklıma geldi ve sordum vermedinizmi diye aynen böyle oldu :50:yüzü
birde yaptırsaydıkta tutmayabilirdide demekki daha vaktimiz gelmemişti diye düşünüyorum

olurmu canım herşeyi hasttamı hatırlatcak bilinçmli olmak zorunda değilki nazo.

doktor bu adı üstünde o bilcek çok saçma. ortada boşa gitmiş onca para var
doğru haklısın ama onlarda unutabiliyorlar ve bazen bizim hatırlatmamız gerekiyorr
bazı konularda öğrendikçe kendimiz için gerekli olanı hatırlatabiliyoruzz
onların açıklarını takip etmemiz gerekkk
eğer müdahale etmezsek bazen bööle kazık bize dönüş yapıyorr
hem manen hem madden biz yıpranıyoruzz....

:34::34::34::34:

ne yiyeyimm???
hadi fikir verinnnnnnn

of bende aynı derten yakınıyodum şimdi dolabı yokladım geldim
meyve yidim. ne yenirkii bu saatte

Allah ım tedavisiz göndersin bebeği de boşa gitmş olmasın. ya dava felan açılmıyomuydu doktora az paramı yaaaaaa ihmali yüüznden boşa gitmiş

inşallah tedavisiz gelir doktorlara harcadığımız paranın haddi hesabı yok onun içinde ne uzuyoruz ne kısalıyoruz istediğimiz herşey kursağımızda kalıyor...ama başkalarına göre çocuğumuz yok ya para biriktirirmişiz ev alabilirmişiz herkese çok kolay geliyor, bende dedimki siz çocuklarınıza bizim harcadığımız kadar para harcamıyorsunuzdur dedim şimdi o kişinin kendi kızı doktorlara gidiyor çocuk için
dava açsam ne olacakki kaç sene sürecek kimbilir kim uğraşacak onla

biliyordum ama ne zamanlarda veriliyordu bilmiyodum en baştan iğneleri verirken o iğneyide vermesi gerekiyomuş
bende burdan kk den çok şey öğrendim ama ben buraya tüp doktoruna gitmeye başladığım gün üye olmuştum ve araştırmaya başlamıştım yani çok geç olmuştu:50:
birde yaptırsaydıkta tutmayabilirdide demekki daha vaktimiz gelmemişti diye düşünüyorum
yani orası davar tabii ama yine de ne bilim kadermiş deyip unutmak pek hoşuma gitmedi. evet belki yaptırsaymışsınız da tutmıycaktı çünkü bebeğin daha zamanı gelmemiş. neyse zaten geçmiş gitmş:31:

ne yiyeyimm???
hadi fikir verinnnnnnn

of bende aynı derten yakınıyodum şimdi dolabı yokladım geldim
meyve yidim. ne yenirkii bu saatte

karpuz varsa karpuzla peynir yiyin açlığı güzel bastırıyo

yani nazocum ancak yaşayarak öğreniyoruz ,,
tabi o arada yıpranan ve olumsuzluklar yaşayan bizler oluyoruzz
bende çook trenler kaçırdımm,,çook hatalar yaptımm
artık soruyom kurcalıyom
insan kazık yemeden,hata yapmadan tecrübe edinemiyo

ama herşey kısmet nazomm
vakti saati değilmiş,,
demekki tüp bebek yapmak için zaman gerekliymiş...
üzmicez kendimizi
ümidimizi yitirmicez daha çok araştırıp,daha çok bilgi edineceğizz

benim doktorum bir ay sonraki yapacağı işlemi söyler (buda benim şansım,,yaada doktorun huyu bu)
bende o vakitte elimden geldiğince araştırırımm buda benim şansımm

yani orası davar tabii ama yine de ne bilim kadermiş deyip unutmak pek hoşuma gitmedi. evet belki yaptırsaymışsınız da tutmıycaktı çünkü bebeğin daha zamanı gelmemiş. neyse zaten geçmiş gitmş:31:

belkide ALLAH ın bir uyarısıydı zaten borçtu paranın yarısı yaptırsaydıkda tutmasaydı birde onuda ödemeye çalışacaktık ne bileyim benimkide züğürt tesellisi gibi oldu

doğru haklısın ama onlarda unutabiliyorlar ve bazen bizim hatırlatmamız gerekiyorr
bazı konularda öğrendikçe kendimiz için gerekli olanı hatırlatabiliyoruzz
onların açıklarını takip etmemiz gerekkk
eğer müdahale etmezsek bazen bööle kazık bize dönüş yapıyorr
hem manen hem madden biz yıpranıyoruzz....

:34::34::34::34:
:31::31::31:
inşallah tedavisiz gelir doktorlara harcadığımız paranın haddi hesabı yok onun içinde ne uzuyoruz ne kısalıyoruz istediğimiz herşey kursağımızda kalıyor...ama başkalarına göre çocuğumuz yok ya para biriktirirmişiz ev alabilirmişiz herkese çok kolay geliyor, bende dedimki siz çocuklarınıza bizim harcadığımız kadar para harcamıyorsunuzdur dedim şimdi o kişinin kendi kızı doktorlara gidiyor çocuk için
dava açsam ne olacakki kaç sene sürecek kimbilir kim uğraşacak onla
doğru haklısın Allah biliyor ya bende bööle düşünmüşümdür aklıma gelmiştir yani çocuğu olmayanların zengin olması lazım diye. çok haklısın:31::31:
karpuz varsa karpuzla peynir yiyin açlığı güzel bastırıyo

YOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

:59::59::59:

ama zati olsaydı da bu satte yemezdim sabaha kadar tüfekhanedwe yatıyom

yani nazocum ancak yaşayarak öğreniyoruz ,,
tabi o arada yıpranan ve olumsuzluklar yaşayan bizler oluyoruzz
bende çook trenler kaçırdımm,,çook hatalar yaptımm
artık soruyom kurcalıyom
insan kazık yemeden,hata yapmadan tecrübe edinemiyo

ama herşey kısmet nazomm
vakti saati değilmiş,,
demekki tüp bebek yapmak için zaman gerekliymiş...
üzmicez kendimizi
ümidimizi yitirmicez daha çok araştırıp,daha çok bilgi edineceğizz

benim doktorum bir ay sonraki yapacağı işlemi söyler (buda benim şansım,,yaada doktorun huyu bu)
bende o vakitte elimden geldiğince araştırırımm buda benim şansımm

benim önceki doktorumda söylerdi bana herşeyi ne yapılacak yapılan tutmazsa hangi tedaviye geçilecek söylüyordu ama tüp doktoru değildi keşke tüp doktoru olsaydı
ve benim daha önceden evde bilgisayar yoktu gazeteden tv den takip edebildiğim kadar takip ediyordum hatta tatlıseste bir doktor çıkıyordu her cumartesi hiç kaçırmadan onu izliyordum
ama net gibi olmuyor orda aklına bişey takılsa soramıyorsun

:31::31::31:

doğru haklısın Allah biliyor ya bende bööle düşünmüşümdür aklıma gelmiştir yani çocuğu olmayanların zengin olması lazım diye. çok haklısın:31::31:

YOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

:59::59::59:

ama zati olsaydı da bu satte yemezdim sabaha kadar tüfekhanedwe yatıyom

kraker gibi bişey yokmu

Back
X