• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çıkıyorumm
kimsedde yokk
bu başak ta nereye gittiğini yazmamışş...
nazo yok,sevinç yok
sara yok
seray yok
mood yok,
hadiş yok,
vilma topik topik geziyo
belinay hasta,
bengi taşınmış ama ortada yok,
ksel de yok,
niko uğradı çıktı
yeşil az uğruyoo
dolunay koca bulcekk
dumanın testleri noldu acepp??
sessanın kaynanası gitmemişş galiba oda yokk
mlxy de yokk
paşam ve beydağlı da pek uğramıyo artık
neredesiniz yaaa canım sıkıldıııı
unuttuğum kimse yok galibaaaa

ben çıkıyorumm
kimsedde yokk
nazo yok,sevinç yok
sara yok
seray yok
mood yok,
hadiş yok,
vilma topik topik geziyo
belinay hasta,
ksel de yok,
niko uğradı çıktı
yeşil az uğruyoo
dolunay koca bulcekk
mlxy de yokk

ask olsun ama topık topık gezıyo doğru cumle olmamış:19::19::19: hem benım baktığım topiğe sende ıkı laf etmısın cokta guzel etmısın ağzına sağlık:16::16::16: ama böyle gıderse gezıcem yahu bı gırıyom kımse yok basınımı beklıcem ben topığın..:19::37::37: zaten canım sıkılıyo bu ay yumurtlama takıbı felan ıster ıstemez stres oluyom bıde konuscak kımse yok:26::26: allahtan kıskanc gorumcenın tekı bı topık acmışta banada eğlence cıktı mıllet huzum etmış durumda oraya ama napalım yok böyle bır olay:1::1::6::6:

Merhaba kızlar

ben sabah yine bursaya gittim ve yeni döndüm. Yumurtalar büyüyor. Pazartesi tekrar gidicem kontrole bu hafta içinde toplancak yumurtalar inşallah bu sefer olacak. Misafirlerde gitti bu gün. çok yruldum valla 2günde bir bursaya git gel evde misafir bide tadilat. şimdi uzattım ayaklarımı dinleniyorum. öptüm hepinizi.

ben çıkıyorumm
kimsedde yokk
nazo yok,sevinç yok
sara yok
seray yok
mood yok,
hadiş yok,
vilma topik topik geziyo
belinay hasta,
ksel de yok,
niko uğradı çıktı
yeşil az uğruyoo
dolunay koca bulcekk
mlxy de yokk

ben 5 buçuğa kadar topikdeydim kimse yoktu benimde canım sıkıldı yattım uyudum

kız yazmıştım ya hastayım acil le falan gittim grip ve boğaz ağrısı bugün de sesim çıkmıyo yok allah şükür kaynanan la iyiyiz bağırmayz birbirimize şimdilik evet canım artık kaynaman da kalıyorum
:1::1::1::1::1::1::1:
amiiin.....

farketmezki geçen pazar günüde geldi saat 10 da sonra 12 buçuk gibi eşimin ne zaman geleceğini sordu
bende belli olmuyor 12de 12:30 da geliyor dedim
yinede eşim 1de geldi araba sesini duydu yinede hemen kalkamadı :41:
eşim kapıdan girerken komşum pc nin başından kalktı eşim içeri girdi komşum evine öyle çıktı
insan nette bişeye bakmaya gelirde kendi evindeymiş gibi saatlerce takılınırmı :47:
bu karı sabah sabah süpürge yapan akrı dimi. çok yüz vermişin sen buna:50::50::50:
kızlar ben geldim neler yaptınız bakalım kusura bakmayın annemler vardı ablam memleketten geldi ondan giremedim :30::30:efsane geri döndü sizlere güzel bir hafta sonu diliyorum bebeler bir merhaba diyeyim dedim kaç zamandır evde degildim ev işlerini halledeyim aranıza dönerim işşallah :24::24::24:eşim bugün evde giremem belkim siz zannetmeyinki sizleri unuttum :20::20:evkalabalıktı millet evden gitti içim buruk oldu alışmıştım kaç zamandır :14::14:
biz içinde ki o burukluğu geçirir evinide doldıuruduk ama sen topik topik geziyodun biliyoruz.:19::19:bizi unuttun tabiikide:20::20:tkb den uyarı aldın:51:

kızlar ben 4350 ıncı sayfaya bağlanamıyorum ne ıs anlamadım bı oncekıne yada bır sonrakıne atlıyo otomatık olarak:53::53::53: eğer o sayfada benle ılgılı bırsey yazan varsa tekrarlasın:18::18: ama profılımden gorebıldığım kadarıyla başak sen bana eve neden cağırmıyon alışverıs merkezındemı ağarlıcan demışssın:19::19: tanışalım dıye orda ağarlıyam dedım bıkereye mahsus. eve dedım cağırsam belkı tedırgın olursun kalp atışların hızlanır bebeğin panık olur:27::27: organ mafyasımıyım neyım dıye endışelenırsın cayına ılaç felan atarım dıye:1::1::1::1: yoksa benım ıcın bı farkı yok zaten ıkı adım bana alışverış merkez,:9::34::34::34:
:9::9::9::9:tamam haklısın evine gelmiyim o zmaan korktum senden:9:
bu arada sizi çok özlüyorum... evde vakit ii geçiyo en azından benim için ayaklarımın şişi indi daha ii oldu aslında işten çıkmam...:52:
işten çıkmak her zaman iyidir bebeğim üzülme . en rahat iş yeri bilem evin yerini tutamaz. yaşasın ev hatunluğu:kkk::kkk:
Merhaba kızlar

ben sabah yine bursaya gittim ve yeni döndüm. Yumurtalar büyüyor. Pazartesi tekrar gidicem kontrole bu hafta içinde toplancak yumurtalar inşallah bu sefer olacak. Misafirlerde gitti bu gün. çok yruldum valla 2günde bir bursaya git gel evde misafir bide tadilat. şimdi uzattım ayaklarımı dinleniyorum. öptüm hepinizi.

ayy cnm Alah boşa çıkarmasın çabalarını inşallah bursa kaç saat sürüyor zor oluyodur

ben çıkıyorumm
kimsedde yokk
nazo yok,sevinç yok
sara yok
seray yok
mood yok,
hadiş yok,
vilma topik topik geziyo
belinay hasta,
ksel de yok,
niko uğradı çıktı
yeşil az uğruyoo
dolunay koca bulcekk
mlxy de yokk

var hemde dişli bi karıyı unutmuşunnn:50::50::50:

seviiiiiinççççççççççççççççççççç:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

kk editörlerinden rica et bu mesajı düzeltmelerini iste yoksa burası başımıza yıkılırrrr:43::43:

benim yüksek mevkilerde tanıdıklarım var onları mı araya soksak:18::18::18:

neyse ölümden öte köy mü var:ssz:, demirden korksak trene binmezdik:ssz:, çilemse çekerim kaderimse gülerim:ssz:, bir saabh uykusuna doyamadı birde sana:ssz:dünya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat..... off korkudan saçmaladımmm:18::18::18:

:1::1::1::1::1::1::1:

bu karı sabah sabah süpürge yapan akrı dimi. çok yüz vermişin sen buna:50::50::50:

biz içinde ki o burukluğu geçirir evinide doldıuruduk ama sen topik topik geziyodun biliyoruz.:19::19:bizi unuttun tabiikide:20::20:tkb den uyarı aldın:51:

:9::9::9::9:tamam haklısın evine gelmiyim o zmaan korktum senden:9:

işten çıkmak her zaman iyidir bebeğim üzülme . en rahat iş yeri bilem evin yerini tutamaz. yaşasın ev hatunluğu:kkk::kkk:

ayy cnm Alah boşa çıkarmasın çabalarını inşallah bursa kaç saat sürüyor zor oluyodur

evet sabah sabahta süpürge yapar gece gecede aklına ne zaman eserse
hem ben şımartmadımki bazen lafı çıkınca söylüyorumda ama anlayana

Merhaba kızlar

hadi hayırlısı canım inşallahhh
bu sefer olsun inşallahhhhhh
ask olsun ama topık topık gezıyo doğru cumle olmamış:19::19::19: hem benım baktığım topiğe sende ıkı laf etmısın cokta guzel etmısın ağzına sağlık:16::16::16: ama böyle gıderse gezıcem yahu bı gırıyom kımse yok basınımı beklıcem ben topığın..:19::37::37: zaten canım sıkılıyo bu ay yumurtlama takıbı felan ıster ıstemez stres oluyom bıde konuscak kımse yok:26::26: allahtan kıskanc gorumcenın tekı bı topık acmışta banada eğlence cıktı mıllet huzum etmış durumda oraya ama napalım yok böyle bır olay:1::1::6::6:
zaten senin profilinde gördüm orayıı bi bakiim dedimm
ne insanlar varyaa
ben 5 buçuğa kadar topikdeydim kimse yoktu benimde canım sıkıldı yattım uyudum

iyi ettin benim işim 18,30-19 civarı filan bitti

seviiiiiinççççççççççççççççççççç:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

kk editörlerinden rica et bu mesajı düzeltmelerini iste yoksa burası başımıza yıkılırrrr:43::43:

neyse ölümden öte köy mü var:ssz:, demirden korksak trene binmezdik:ssz:, çilemse çekerim kaderimse gülerim:ssz:, bir saabh uykusuna doyamadı birde sana:ssz:dünya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat..... off korkudan saçmaladımmm:18::18::18:

sevincin adı yazıyor orda benim adımın yanında iyi bak boşuna sevinme:1:

yazıyo ya annem orda görmüyonmu?
hamişlik seni kör mü etti bak senin altında nazonun yanında ...

hadi hayırlısı canım inşallahhh
bu sefer olsun inşallahhhhhh

zaten senin profilinde gördüm orayıı bi bakiim dedimm
ne insanlar varyaa

iyi ettin benim işim 18,30-19 civarı filan bitti

bakıyorum kimse yok bende oyun oynadım sonrada uykum geldi
ben hazırlanıp kardeşime gidicem birazdan, komşu gelmeden kaçayım yoksa bu akşamda halıları toplamaya gelir 2 saatte nette gezer

sevincin adı yazıyor orda benim adımın yanında iyi bak boşuna sevinme:1:

yazıyo ya annem orda görmüyonmu?
hamişlik seni kör mü etti bak senin altında nazonun yanında ...

aaaaaa görmemişim:1::1: ama sanki önemsenmemiş gibi yazılmş. herkes tek sıra yazılmş sevinç birinin yanına sıkıştırlmş, yine de tehlike var gibi geldi bana:18::18:

bakıyorum kimse yok bende oyun oynadım sonrada uykum geldi
ben hazırlanıp kardeşime gidicem birazdan, komşu gelmeden kaçayım yoksa bu akşamda halıları toplamaya gelir 2 saatte nette gezer

:1::1::1::1::1:aa bu komşu neti paylaştığınız komşu diilmii

aaaaaa görmemişim:1::1: ama sanki önemsenmemiş gibi yazılmş. herkes tek sıra yazılmş sevinç birinin yanına sıkıştırlmş, yine de tehlike var gibi geldi bana:18::18:

tehlike yoktu ama sen ısrarla tehlikeli yaptın belkide farketmeyecekti sen gözüne soktun:1:

bu ne biçim kanka yaa:25::25:
ben hata yapıyımda beni öldürsünler diye dörtgözle bekliyooooo:53::53::53:
off nazo napıcaz bu kızla yaa:21::21::21:

cıks cıks cıks:20::20::20::20:

senin öldürülmeni beklemiyo, sevinçe nispet yapıyo bak herkesin adı var seninki yok diye
ama hadiskonun adı yok sevinçin kankası bilmem ordan bişey çıkarmı

tehlike yoktu ama sen ısrarla tehlikeli yaptın belkide farketmeyecekti sen gözüne soktun:1:
:110: onun gözü bööle:40: görürdü o yine de
evet kocası iş değiştirince pcyide geri vermiş işyerine şimdi evde pc yok
iyimi oldu kötümü bilemedim. şimdide senn evde giriyo:1::1:
bu ne biçim kanka yaa:25::25:
ben hata yapıyımda beni öldürsünler diye dörtgözle bekliyooooo:53::53::53:
off nazo napıcaz bu kızla yaa:21::21::21:

cıks cıks cıks:20::20::20::20:

:101::101::101::101:

Son düzenleme:
yok kız aklıma gelenleri yazdım işteeeeee
ama bak 3. olarak aklıma sevinç gelmişşş
iyi sırada yanii

ya sen ne yapmaya çalışıyonn:19::19:
sevinci üstümemi salcann,illa başıma iş açıcan yaniii:18::18:

bencede :42::42:gözüne soktu karınınn:45::50::50:

başağın canı sıkılmış belli atraksiyon olsun diye yapmıştır:1:

yok kız aklıma gelenleri yazdım işteeeeee
ama bak 3. olarak aklıma sevinç gelmişşş
iyi sırada yanii

ya sen ne yapmaya çalışıyonn:19::19:
sevinci üstümemi salcann,illa başıma iş açıcan yaniii:18::18:

bencede :42::42:gözüne soktu karınınn:45::50::50:

Back
X