• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aman dewam et ..zaten misafirliğe gittiğinde ve misafir geldiğinde diyet bozuluyo mutlaka...
canım sorma ahlakım bozulu yeminle oruç giriyo nasıl olsa ozaman sen gör paşayı:32::32::32:ama adet olucam basında anca abdeslenicemde öle tutcem az öz yerim olay biter:16::16:
kız resmini koysana merak ettimmmmm bebk gibi bakıyo:53::53::53: bende snin kuşun olsam bana da bebek gibi bakarmısınnnnn

canım gel seve seve bakarım geçen evi temizliyorum her bagırmasına ötmesine vallahi ne işim varsa bırakıyorum bıcırıgı doyuruyorum sonra işlerimi yapıyorum milletin bebegi vatr aglayınca emziriyo kimsi mam yapıyor ben ise bıcırıgı doyuruyorum evladım gibi çok alıştım ya bıcırıga eşimede dedim dogaya yolladıgında uçurdugunda ben olmuyum yanında çok kötü olurum gerçekten:43::43::43:

kız bende kıyamıyorum ama napim onları görünce sanki bana heryer pis gibi geliyo yaa:37:

o zaman sen hamile olupta 9 aylık olunca otur buraya biz seni güldüre güldüre doğurtalım..anaaa ne güzel olur sanal ebeler:9::9:

bence de bu karı öyle doğurur çünkü çok gülüyo:1::1::1:

eveeeeeeetttttttt ama orayada koymak için kasa gerekmezmi

yaa başak ben bu resim koymaydı yada video yükleme işleri,vs,vs..yani kısacası bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum,zaten birtek buraya yazıyorum oda eşimin msn ni ve kullanıcı adıyla girdim benim msn im falan yok...kendi durumumu araştırırken hemn böyle kaydoldum,zaten benim kocam face falanda hiç izn vermiyo sanki ordan beni yicekler:53:

kız bende kıyamıyorum ama napim onları görünce sanki bana heryer pis gibi geliyo yaa:37:

o zaman sen hamile olupta 9 aylık olunca otur buraya biz seni güldüre güldüre doğurtalım..anaaa ne güzel olur sanal ebeler:9::9:
:60::60::60::60:sanal ebelermi ay ne ka güzel olurdu :30::30::30:
onlarda bi can diye diye evi istila ederler sana hiç acımazlar valla kocanı da yerler seni de:18::18::18::18:
canım sorma heryerdeler inan korkuma biryere birşey koyamıyorum bıcırıgın şınıngasını geçen selpaga koydum amanın o kaç taneydi:53::53::53:len dedim yapmayın öldürsen kıyamıyorumde ya öteki tarafta rabbime demezmi rabbim bu kulun bizi öldürdü diye yaprak yapraktan hesabını alacak sonra onları ödlrüsek ne yaparız biz:30::30::30::30:
eveeeeeeetttttttt ama orayada koymak için kasa gerekmezmi

canım ben kk beceremiyorum biizm ksada sorunlu oldugunda olmuyo olurda kardelşimgile gdieriz koyarım bilsem nbasıl konuldugunu seve sve:16::16:

canım sorma ahlakım bozulu yeminle oruç giriyo nasıl olsa ozaman sen gör paşayı:32::32::32:ama adet olucam basında anca abdeslenicemde öle tutcem az öz yerim olay biter:16::16:

canım gel seve seve bakarım geçen evi temizliyorum her bagırmasına ötmesine vallahi ne işim varsa bırakıyorum bıcırıgı doyuruyorum sonra işlerimi yapıyorum milletin bebegi vatr aglayınca emziriyo kimsi mam yapıyor ben ise bıcırıgı doyuruyorum evladım gibi çok alıştım ya bıcırıga eşimede dedim dogaya yolladıgında uçurdugunda ben olmuyum yanında çok kötü olurum gerçekten:43::43::43:

yaa ewet ne güzel ramazan geliyor buralar çookk sıcak ama dayanıcaz RABBİM in izniyle..bende başladıktan 1 hafta sonra falan adet olucam heralde yaa kötü oluyo öylede..

beydagflı senin kaç pırtılaşması kaç çıktı benim 7 üstünde merak ettim :27::27:

kaç pırtılaşmasıımı:60::60: kız 7 nin üstünde ne demek benim böyle ölçülmediki tahlil sonucunda mutasyonun yazar mesela benimki mthfr 677 heterizogot bu kan da pıhtılaşma olduğunu gösteren bir değer..

kaç pırtılaşmasıımı:60::60: kız 7 nin üstünde ne demek benim böyle ölçülmediki tahlil sonucunda mutasyonun yazar mesela benimki mthfr 677 heterizogot bu kan da pıhtılaşma olduğunu gösteren bir değer..

canım onlara benimde bakıldı bakılmasınada başka var tatlil onu deidm onuda her doktor bilemiyor haberin olsun ya o testine bakılmadıysada bebekler onun yüzünden düşüyosa:30::30::30:ozaman ne diceksin sen bu tahili yaptırdınmı yazıyorum iyi dinle homosisiteyin diye bir test :30::30::30:

kızlar yemek hazırlamma lazım karınları acıkmış eşimin kardeşimin sonra görüşelimmi bebeler yarın annemi almaya gidicem anca akşama gelirm ordan gelincede yemek derdine düşerim ev kalabalık odugundan görüşemeyiz kanımca kendinize iyi bakın olurmu:5::5:

canım onlara benimde bakıldı bakılmasınada başka var tatlil onu deidm onuda her doktor bilemiyor haberin olsun ya o testine bakılmadıysada bebekler onun yüzünden düşüyosa:30::30::30:ozaman ne diceksin sen bu tahili yaptırdınmı yazıyorum iyi dinle homosisiteyin diye bir test :30::30::30:

yaptırdım kuzum,onlar normal.. benim kan pıhtılaşması haricinde Anti Kardiopilin M ve G de sorun var,bunun içinde kortizon bile kullandım son 3 hamileliğimde ama yinede olmadı işte kısmet..

kızlar yemek hazırlamma lazım karınları acıkmış eşimin kardeşimin sonra görüşelimmi bebeler yarın annemi almaya gidicem anca akşama gelirm ordan gelincede yemek derdine düşerim ev kalabalık odugundan görüşemeyiz kanımca kendinize iyi bakın olurmu:5::5:

tamam canım afiyet olsun size sonra görüşürüz:))

slm kızlar:3: seraycım sende aramıza hoşgeldin:) neyse ki çaresi var üzülme ltfn.clexan kendi başına yapabileceğin bi iğne ben günde 2 kere yapabiliyorum çok şükür:) ki canım çok tatlıydı.hiç üzülme cnm bak en azından sıkıntı neymiş anladınız...

pırtılı karılar sizi:60: ay çok tatlı olduuuu

Back
X