• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başşaaaakkk kız gene bana koca totolu demişsin düğünde valla fıstıkkkk gibi oldum totomda küçücüktüüüü:3::3: nbr kız göbüşünü büyüdümü???*

slm kızlar:3: seraycım sende aramıza hoşgeldin:) neyse ki çaresi var üzülme ltfn.clexan kendi başına yapabileceğin bi iğne ben günde 2 kere yapabiliyorum çok şükür:) ki canım çok tatlıydı.hiç üzülme cnm bak en azından sıkıntı neymiş anladınız...

kız şu tersten bakan avatarı geri koy yaa o sevimliydi. bu bebek buruşuk surat:1::1::1:

mooodddddddddddddd slm annemmmmmmmmmmmmmmmmm

yaa başak ben bu resim koymaydı yada video yükleme işleri,vs,vs..yani kısacası bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum,zaten birtek buraya yazıyorum oda eşimin msn ni ve kullanıcı adıyla girdim benim msn im falan yok...kendi durumumu araştırırken hemn böyle kaydoldum,zaten benim kocam face falanda hiç izn vermiyo sanki ordan beni yicekler:53:

kendi face i var mı:20:

başşaaaakkk kız gene bana koca totolu demişsin düğünde valla fıstıkkkk gibi oldum totomda küçücüktüüüü:3::3: nbr kız göbüşünü büyüdümü???*

ne kadar büyürse büyüsün seninki benmkinden büyükmüş ya totonda büyüktür heralde:26::26::26:

sağol canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın??

bende iyi sayılırım cnmmm bu aralar tansiyonum hep düşükk totomu kaldıramıyorumm hiç halim yokk

kız şu tersten bakan avatarı geri koy yaa o sevimliydi. bu bebek buruşuk surat:1::1::1:

mooodddddddddddddd slm annemmmmmmmmmmmmmmmmm
slm cnmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnn senin we nazonundamı pazarı wardı bugünn ayy ne hoş tesadüffff :9::9::9:
çok yormasaydın kuzummm kendiniiii

bende iyi sayılırım cnmmm bu aralar tansiyonum hep düşükk totomu kaldıramıyorumm hiç halim yokk

slm cnmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnn senin we nazonundamı pazarı wardı bugünn ayy ne hoş tesadüffff :9::9::9:

sıcaklardan olabilir bol,bol su tüketmek gerekiyo walla bende öyleyim ama bizim buralar fena sıcak..

çarpışma ne yaaaa..... eğer anladığım şeyse yok cnm biz bıraktık çarpışmayı :)))

iveeeetttt anladığın şey kız birisi yazmış buraya bizimde dilimize takıldı bugün...siz hamişler çarpışmayın yadaaa başakada dediğim gibi ağır çekimde çarpışın:))

iveeeetttt anladığın şey kız birisi yazmış buraya bizimde dilimize takıldı bugün...siz hamişler çarpışmayın yadaaa başakada dediğim gibi ağır çekimde çarpışın:))
mazallah çarpışmanın etkisiyle bebe sersemler filan :)) valla güzel benzetmeymiş:)

slm cnmmmmmmmmmmmmm

dikkat et cnm çok sıcak havalar.........

kızlaaar ben çıkarım birazdan çok uykusuzm öptüm sizleri...

kız benimki yağ göbüşü vallaaaa.gerçi geçen otobüste yer verömeyede başladılar ama olsunnnn:))
senin oğlunmu olcaktı kız:44::44:ci,nsiyeti bellimiydi. ay birden oğlan gibi geldi:1::1:
ohhh otur işte hamileliğin avantajları bunlar...dumannn sende çarpışıyonmuuu:9::9::9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
çarpışma ne yaaaa..... eğer anladığım şeyse yok cnm biz bıraktık çarpışmayı :)))

:53::53:hemende çözdüüüüü. maan kuzum sen çarpışma bi süere daha otur..

Back
X