• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dolunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
naberr??
nasılsın canımm
halloldumu işlerinnn

erenayımmm daha başvuruda bulunmadık haber bekle benden demişti hala bekliuyorum..
bu arada psikiyatriyede gittim..ben deli değilim diye ortalarda gezmenin anlamı yok..
depresyondaymışım işte..ilaç verdi dr.valla kullanıyorum rahatım biraz:9:

kıslar merhaba:)

kardelencimmmm hayırlı uğurlu olsun bebişin canım,sağlıkla mutlulukla nice uzun yıllarıınız olsun inşallah canım:)

Güle güle büyütün inşallah maşallahh :)adını ne koydunuz yeğenimim?

moddummm bitenemmm nasılsın tatlımm:16:

hacerimmm hepinizi çoook özledimmm....:54:

dolunay hoşgeldin hayatım nasılsın :34:

erenayımmm daha başvuruda bulunmadık haber bekle benden demişti hala bekliuyorum..
bu arada psikiyatriyede gittim..ben deli değilim diye ortalarda gezmenin anlamı yok..

hayırlısı canım herşey senin için çok güzel olacak ben inanıyorum :34:

ne kadar sürecek bu bekleyişşş ?
iyi ettin arkadaşım bari kafan rahat olurr,,hayatın değişiyor kolaymı?tabiki depresyona girmen çok normalll

iyi sevindim rahatlaamana arada bi uğra muhabbetini özlüyozz senin,illa konuya uyması gerekmiyor canımm
allah hakkımızda hayırlısını versin ...

sağol tatlımm iyiyim çok şükür:)kardelenimde anne olmuş:)böyle güzel haberler aldıkça çok daha mutlu oluyorum
darısı seninde ve tüm isteyenlerin başına:)

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin canım sende anne olacaksın hayırlı bir baba adayı bulunca :34:

sağol ttalım..etap etap geçiyoruz bu yolllardan işte..son bir etap kaldı..onuda halledince derin bir oh çekicem artık..

sen çok güçlü bir kadınsın ben inanıyorum bu günlerine gülüp geçeceksin sana tecrübe olarak kalacak o kadar :34:

ne kadar sürecek bu bekleyişşş ?
iyi ettin arkadaşım bari kafan rahat olurr,,hayatın değişiyor kolaymı?tabiki depresyona girmen çok normalll

iyi sevindim rahatlaamana arada bi uğra muhabbetini özlüyozz senin,illa konuya uyması gerekmiyor canımm
allah hakkımızda hayırlısını versin ...

canım eli kulağında bakalım bu hafta yada en geç haftaya..
doktoruma gerek yoksa kullanmayayım ilacı dedim..

eğer kullanırsanız size söylediği o aklınıza gelen cümleleri daha az hatırlarsınız dedi..
özellikle senden anne olmaz cümlelerinide anlattım doktora...

inan doktorun bile yüzü düştü üzüldü kız bana ya...neyse ilacımı alıyorum ve son bir kez daha göğüs geriyorum acılara
uleyynnn.....
çok şükür ailem yanımda..onlarsız atlatamazdım..

eğer kullanırsanız size söylediği o aklınıza gelen cümleleri daha az hatırlarsınız dedi..

inan doktorun bile yüzü düştü üzüldü kız bana ya...neyse ilacımı alıyorum ve son bir kez daha göğüs geriyorum acılara
uleyynnn.....

aile desteği çok önemli canım bak çok şükür yanındalar :21:
sabır zamanı şu anda senin için
buda senin imtihanın sabret tatlım.

inşallah hayırlısıyla halledersin..

allahım yardımcın olsun kuzum yaaa

Allah razı olsun canım..ee hepsi bebiş için:)şöyle karşıma yakışıklı sempatik bide baba olmaya hevesli bi adam çıksa
valla güle oynaya boşanırım:)

zaman geçtikçe yada uzaktan bakmaya başlayınca olaylara nekadar çok yıprandığımı görüyorum..
5-6yıldır savaşın içindeymişim onunla...hep stres hep tartışma..hep haklı olmak bile çok sinir bozucu:)

neyse artık kafam rahat,eski dolunayla yaşayalı 1-2 hafta oluyor kızlar,bundan önceki ben ,ben değilmişim..
hayat çok fena hırpalamış beni..yeni yeni özüme döndüm ve kendimi çooooook özlemişim....

pko var bende sogan suyu ıcmesem 7 ay olmadıgımı bılıyorum ıbrahım saracoglu bana kürler yolladı onları yapıyorum ve sogan suyu hep adet oluyodum soganla ama bu ay 17 gun gectı ınanın hıc umudum yok esımle 15 dakıkaya gtcez hastaneye umudum yok ama gıtmek zorundaym malesef hayırlı gunler donunce yazarım allaha emanet olun..

bende tatlım tam soracaktım saraçoğlu kur gönderdimi sana diye :26::26:
hade bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :34:

aaa hadi hayırlısı bakalım yaa:16:

adet söktürücü için acele etme canım,hayrlısıyla inş. güzel haberler alırsınız:49:

daha öncede gecikmeler oluyormuydu?

pko var bende sogan suyu ıcmesem 7 ay olmadıgımı bılıyorum ıbrahım saracoglu bana kürler yolladı onları yapıyorum ve sogan suyu hep adet oluyodum soganla ama bu ay 17 gun gectı ınanın hıc umudum yok esımle 15 dakıkaya gtcez hastaneye umudum yok ama gıtmek zorundaym malesef hayırlı gunler donunce yazarım allaha emanet olun..

hayırlısı olsun begümcüm,inşallah hayırlı haberler alırsın:)
adet söktürücü için dikkat et canım,acele etme..ok?

uleyynnn.....

hadi hayırlısı canımm
bi atlatsanda yoluna baksan,bitince herşey daha kolay olacak inanıyorumm...

kullan hayatım kullann , biraz da olsa iyi gelirler bence çok iyi ettin doktora gitmekle,bu zor günler desteksiz atlatılmazz
kolay değil yaşadıkların,maruz kaldıkların,duydukların hemde hiiç kolay değilll ....

allahım önünü açsın varsın bu da senin bu hayattaki sınavın olsunnnn ...

hadi sık dişini az kaldı, bitecekk ve sen yeniden doğacaksınnn ..
allah aileene uzun ömü versinn ve aileni yanından ayırmasınn

Allah razı olsun canım..ee hepsi bebiş için:)şöyle karşıma yakışıklı sempatik bide baba olmaya hevesli bi adam çıksa
valla güle oynaya boşanırım:)

zaman geçtikçe yada uzaktan bakmaya başlayınca olaylara nekadar çok yıprandığımı görüyorum..
5-6yıldır savaşın içindeymişim onunla...hep stres hep tartışma..hep haklı olmak bile çok sinir bozucu:)

neyse artık kafam rahat,eski dolunayla yaşayalı 1-2 hafta oluyor kızlar,bundan önceki ben ,ben değilmişim..
hayat çok fena hırpalamış beni..yeni yeni özüme döndüm ve kendimi çooooook özlemişim....

:13: aferin sana çok pozitif gördüm tatlım seni hade bakalım sen çok özelsin kimse için kendini hırpaladığına değmez
:34::34:

:31::56: kızlar akşama ne yemek yapıyonuz bakim fikir verin eroş senin alternatifleri okudum canım ama kararsızdın ne yapıyonuz bakem :31::31:

hadi hayırlısı canımm
bi atlatsanda yoluna baksan,bitince herşey daha kolay olacak inanıyorumm...

kullan hayatım kullann , biraz da olsa iyi gelirler bence çok iyi ettin doktora gitmekle,bu zor günler desteksiz atlatılmazz
kolay değil yaşadıkların,maruz kaldıkların,duydukların hemde hiiç kolay değilll ....

allahım önünü açsın varsın bu da senin bu hayattaki sınavın olsunnnn ...

hadi sık dişini az kaldı, bitecekk ve sen yeniden doğacaksınnn ..
allah aileene uzun ömü versinn ve aileni yanından ayırmasınn

ayyy sağol fıstık ne güzel dilekler öyle:)inşalah canım Allahım hepimizin ailesini bağışlasın bizlere..hep yanımızda olsunlar..

ilaç bana şu yönde etki etti,eski dolunayı geri getirdi diyebilirim:)ben bile unutmuşum özümde nasıl biri olduğumu..
ona sorarsan bağıran çağıran biriyim ben..halbuki ben okdar tatlı bi kızdımki...yanlış ellerde baya örselenip değişmişim..
neyse inşallah ilerde karşıma beni değişime sokmayacak biri çıkarda uzun yıllar mutlu mesut yaşarız..:)

ben fırında tavuklu patates yapmayı düşünüyom tavuğu çıkardım buzu çözülsün diye
yanına pirinç pilavı ve ayran :56::56:

Back
X