• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım umutsuzluğa düşme hiç yakıştıramadım sana demekki şu anda zamanı değil inançlı bir insansın sen zamanını bekle Rabbim en iyisini bilir isyan etme hayatım
ziraai ilaçcılardan alsana ilaç bende karınca vardı aldım sulandırıp sıktım hepsi yok oldu canım.

:1:

ohhh iyi yapmışsın hayatım.

ziraii ilaç nerden alcam canım bende raıd tablet alıym dıyodum sıze danısmadan almadım

ıyı demıssın canım nezaketen de araması lazımdı en azından babanız sıze emanet deseydı bıle bakardın ayıp bu kaynanalar boyle hep.. sen ıyı kaynana ol bıtanem :) benım kaynanam varya cadının tekı ben kusuyodum bı kere ınsallah bebek yoktur ayyyy varsada ölsün dedi bak mubarek 3 aydayız yemın ederm aynen bunu dedı kayınpederm de bundan 20 sene once olmus.. esım tek basına aldıı ewımızı herseyımızı.. bunu telde dese kocam ınanmazsı ama bızde dedı esım duydu kovdu annesını.. konusmyolar 8 aydır.. esım 29 yasında bebeklere oluyoo resmen annesı boyle dıyınce afedersın ettı agzına bır suru kotuluk de yapmıstı nısanlıyken ohhh ıyı olduu

ayy nasıl öyle laflar etmiş hiç vicdan yok sanırım.
ya ben adanaya gideceğim gün eşim aradı babamın yanına bir uğra ayıp olmasın dedi
bende adamın dükkanına uğradım
otobüs saatime 2 saat vardı annesigile uğradım allahaısmarladık dedim
insan bir arar biz tatile gidiyoruz der dimi kocamıda aramışlar bizi terminale bırak demişler yoksa haberimiz bile olmayacak :19:

Son düzenleme:
Kizlar size bisi soracam benim kaynana tatile gitmis bugun diger oglu ve babaanneyle bir tel acipta biz gidiyos demediler yolculuk bu olum var kalim var dimi ama :110:
benim kociste aksama kayinpederi ara yemege cagir demesinmi :53:
bende ne kadar dusuncelisiniz ailecek dedim hem annen bana haber etmeden gitsin bendr onun kocisinemi bakacam dedim :110:

siz olsaniz ne yapardiniz

walla ben bozulurdum ama kabahat kaynananin soylemeliydi sana erkeklerin aklı ermez ole şeye burda iş kadına düşer hele.bide kocayı evde birakiosan...bence çagir adamı yemeğe acısını ondan çıkarma....;-)

ziraii ilaç nerden alcam canım bende raıd tablet alıym dıyodum sıze danısmadan almadım

canım ziraai ilaç satan yerler var bu tarlalar için ilaç felan satarlarya ben ordan aldım otarin diye bir ilaç kokusu bile yok 10 tl üstelik
adama dedim benim bebeğim var zehirlenmeye felan yolaçmasın dedim yok abla dedi
bir defa sıktım ertesi gün evi süpürdüm sildim yok oldular :1:

canım umutsuzluğa düşme hiç yakıştıramadım sana demekki şu anda zamanı değil inançlı bir insansın sen zamanını bekle Rabbim en iyisini bilir isyan etme hayatım
ziraai ilaçcılardan alsana ilaç bende karınca vardı aldım sulandırıp sıktım hepsi yok oldu canım.

:1:

ohhh iyi yapmışsın hayatım.

gel annem serin serin oturak çay icek...kizlarr buyrun çaya;)

walla ben bozulurdum ama kabahat kaynananin soylemeliydi sana erkeklerin aklı ermez ole şeye burda iş kadına düşer hele.bide kocayı evde birakiosan...bence çagir adamı yemeğe acısını ondan çıkarma....;-)

:50: çağırmak istemiyom oda az değil herzaman karısından yanadır ve çabucak dolduruşa gelir :110:

bu arada merak etmeyin ben aramasamda benim şapşak kocam arar çağırır o zaman yemeğide kendisi yapar :110:

Ayyy burasida sicak yaaa yok hayatim 13 benim bat
20 si gibi cikacak :18:
hımm anladım canım..yaa bence burası gibi hiçbiryer sıcak olamaz..

wallahı canım ya kendılerı temızlemıyo ya suan ewde ne halı var her heryerde butun herseyı döktüm koltuklar yatakları cektım dıp kose yapcam dıger hafta 42 kılo olurum artık :)
ay ALLAH yardımcın olsun canım ewde badana zor bende 2 ay kadar önce yaşadım bunu..
Kizlar size bisi soracam benim kaynana tatile gitmis bugun diger oglu ve babaanneyle bir tel acipta biz gidiyos demediler yolculuk bu olum var kalim var dimi ama :110:
benim kociste aksama kayinpederi ara yemege cagir demesinmi :53:
bende ne kadar dusuncelisiniz ailecek dedim hem annen bana haber etmeden gitsin bendr onun kocisinemi bakacam dedim :110:

siz olsaniz ne yapardiniz

kız bu kaynanalar hep mi böyle olur ya kendileri keyiflerine bakıyor huzursuzluğuda yine illaki sana yansıtıyolar..ama sen eşin için çağır ne yapıcaksın siteminide yap insan bir haber werir hiç haberimiz yoktu yoksa ben sizle ilgilenmezmiyimmmmmmm hiiiççç dersin :34:

begumcum kaynanana yuhhhhhhhhhhhh diorum baskada bise demiyorum Allah ıslah etsin...

walla ben kaynanamdan kayinbabamdan çok memnunum Allahım onları eksik etmesin başımızdan...kendi annemden cok giderim ona walla....

ay ALLAH yardımcın olsun canım ewde badana zor bende 2 ay kadar önce yaşadım bunu..

kız bu kaynanalar hep mi böyle olur ya kendileri keyiflerine bakıyor huzursuzluğuda yine illaki sana yansıtıyolar..ama sen eşin için çağır ne yapıcaksın siteminide yap insan bir haber werir hiç haberimiz yoktu yoksa ben sizle ilgilenmezmiyimmmmmmm hiiiççç dersin :34:

sanırım öle yapacam zaten kayınbabam yatıya kalmaz evlerini boş bırakmazlar :50: ben yemeğinde değilim zaten hergün yemek pişiyor bir tabak fazla yenir o kadar adamın yükü yok yemeeni yer evine gider . Adam yerine koymuyorya kaynanatör deli ediyor beni eşime dedim bir daha bende onlara haber vermicem adanaya giderken dedim
anana diyemedinmi sevince neden haber etmediniz :110: dedim
yolda kaynımla birbirlerine düşmüş kaynoş diyemedim dedi :110:
ohhhh olsun didim :27:

valla vıcdansı kere vıcdansız benı sevme oglunu da sevme ama gunahsız yavruya öl denir mi... kızlar cok sagolun hersey ıcın ben su ceyızlerımı doktum bocek mocek yok wallaçç hazır halılarda yok mutfag bı daha dokeyım opuyorm sızı cokk allaha emanet olun.. basagımm yoksun senıde opuom :)

ıyı demıssın canım nezaketen de araması lazımdı en azından babanız sıze emanet deseydı bıle bakardın ayıp bu kaynanalar boyle hep.. sen ıyı kaynana ol bıtanem :) benım kaynanam varya cadının tekı ben kusuyodum bı kere ınsallah bebek yoktur ayyyy varsada ölsün dedi bak mubarek 3 aydayız yemın ederm aynen bunu dedı kayınpederm de bundan 20 sene once olmus.. esım tek basına aldıı ewımızı herseyımızı.. bunu telde dese kocam ınanmazsı ama bızde dedı esım duydu kovdu annesını.. konusmyolar 8 aydır.. esım 29 yasında bebeklere oluyoo resmen annesı boyle dıyınce afedersın ettı agzına bır suru kotuluk de yapmıstı nısanlıyken ohhh ıyı olduu

yuh yaa insan bunu ewladının yavrusu için söylermi..hadi gelini sewmiyosunuz da evladına bunu nasıl reva görüyosun,ne bileyim çok acayip insanlar var...

:110: anladım bende sendemi beni beğenmedin didim di :110:
tersimden kalktım ya bugün saracak adam arıyom :110:

başak karısı gelsede ona sarsam :110:

aşkolsun bebişim ben seni beğenmem mi hiç, kaynanın hırsını bizden mi alıcan kız...ben yazlık halı siparişi vermiştim bir desen beğenip beğendiğim kalmamış onu söylemeye gelmişler bende başka seçtim kuzum..

kızlar ben cikiom internetim az o nedenle arada bi gelebilmem için lazım idareli kullanmam lazım....öpüyorum hepinizi...

aşkolsun bebişim ben seni beğenmem mi hiç, kaynanın hırsını bizden mi alıcan kız...ben yazlık halı siparişi vermiştim bir desen beğenip beğendiğim kalmamış onu söylemeye gelmişler bende başka seçtim kuzum..

hayırlı olsun canım yok senden çıkarmam :50:
bende istiyom yazlık halı ama bu sene kalacak sanırım arabayı değiştiriyoz:27:
doktor masrafları cabası zaten :27:

valla vıcdansı kere vıcdansız benı sevme oglunu da sevme ama gunahsız yavruya öl denir mi... kızlar cok sagolun hersey ıcın ben su ceyızlerımı doktum bocek mocek yok wallaçç hazır halılarda yok mutfag bı daha dokeyım opuyorm sızı cokk allaha emanet olun.. basagımm yoksun senıde opuom :)

tamam hayatım sen git işine bak
canınıda sıkma sen kendinide paralasan
HERŞEY OLACAĞINA VARIR:34:

sanırım öle yapacam zaten kayınbabam yatıya kalmaz evlerini boş bırakmazlar :50: ben yemeğinde değilim zaten hergün yemek pişiyor bir tabak fazla yenir o kadar adamın yükü yok yemeeni yer evine gider . Adam yerine koymuyorya kaynanatör deli ediyor beni eşime dedim bir daha bende onlara haber vermicem adanaya giderken dedim
anana diyemedinmi sevince neden haber etmediniz :110: dedim
yolda kaynımla birbirlerine düşmüş kaynoş diyemedim dedi :110:
ohhhh olsun didim :27:

zaten insan yenecek yemekte değilde canım bunların böyle umursamaz,işte bu benim havalarına sinir oluyo ne olur yani bir haber verse..ama sen haber vermeden gitsen olay olur ,boşver sevincim kafana takma herkes kalitesini gösteriyor işte böyle..

Back
X