• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm bacılarr ben görünmüomuyum yahhhhhh neden kimse menlen konuşmuo artıkınnnnnnn firüslümüyüm

selam canım nasılsın???sen geçmişe cevap yazıyodun ya ondandır:))

Son düzenleme:
selam canım nasılsın???sen geçmişe cevap yazıyodun ya ondandır:))

efsane geri döndüü heheh canım kimse beni düşünmüo iştee bu kız gelcek sayfalarca geri döncek denilmioo birz beklesenizde birlikte muhabet edeydikkk en çok çenesi düşeni tespit ettim erenayefecimmm beni baya çekiştirmişsin ama aramızı bozamıcaksınızz nazoooo kankam geri döndüü hahahah

:13: hoşgeldin firüslüsün zaaaaarrrrr:51:

firüslü mirüslü seviosun işte inkar etme kızım

ne yemek yapacaksınız hanımlar bu sıcakta şaştım haaaa
akşama kayınpederide çağırırım pazarada gidemedim ne yapsamki :44:

bende sana sormuştum nasılsın diye ama görmedin herelde,canım...ewet kaçmış belkide geri gelmeezzz:9::9:

pardon cnmm gözümden kaçmışşşş bende diyom beydağlı slmımı alırdı neden almadıı :34:
iyim cnmmm karnım ağrıyooo arada okadarr
karnım da fena acıktı kahwaltı etmedim daha pufff kim hazırlıcakkk tek başıma hiç istemiyo cnmmmm

efsane geri döndüü heheh canım kimse beni düşünmüo iştee bu kız gelcek sayfalarca geri döncek denilmioo birz beklesenizde birlikte muhabet edeydikkk en çok çenesi düşeni tespit ettim erenayefecimmm beni baya çekiştirmişsin ama aramızı bozamıcaksınızz nazoooo kankam geri döndüü hahahah

firüslü mirüslü seviosun işte inkar etme kızım

:19::19::19::19::19::19:

benim dün akşamdan bir tabak kadar makarnam var
az bi havuç rendeleyip kızartmıştım üstünede yoğurt koydum ondan var
yarım tabak kadarda taza fasulyem var
kardeşim gelmezse bana yeter ama gelirse yanına ne yaparım bilmiyorum:26:

yaa ewet ne yapacağız yaa:44:ben geçen gün karışık kızartma yapmıştım domates soslu,birde yoğurtlu döğme çorbası,ayran çorbasıda deniyor ona..dün annemlerde yaprak sardık,tabi bende getirdim ewe yanıda arpa şehriye çorbası vardı,aslında sıcakta çorba pek yapmam ama eşimin midesi rahatsızdı o istedi...bgün belki patlıcan tavası yaparım pilav ve cacık eşliğinde....sen bilirsin adananın patlıcan tavasını ,bilmeyen arkadaşlar için güvecin tencere versiyonu...

Back
X