• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimki öle çok süründürdüki beni
oooooo ..
onun gelmesi bile nimet benim için o yüzden üzülmüyorumm
bakalım yarın başlıyoruz bismillahh
ne ilaçlar verecek bakalımm

bu arada bn mideyi fena üşüttüm herhalde ne biçim batıyo ve ağrıyoo
aradda bulanıyoo
offf bu yaz mevsimi iyide ben bu midemi napiim
bu havada sıcak su mu içiyimm
dondurma yemiyimmi....

inşaallah önümüzdeki ay bebeğin gelir canım..suyu ılık iç canım,nane limon yap iç mutlaka geçen benim eşim öyle olmuştu iyi geldi....

galiba ööle olacakk:31::31:
valla ayıp nedir unuttukk artıkk:17::17:
gelen giden o işime kadar herşeyi biliyoo:30::30::30:
filan gün filan saatte çarpışma var:38::38::38:
çekilin yoldan uleyynn:9::9::9::9:

:60::60:walla haklısın ,milletinki gibi normal hamilelikler yaşamıyoruzki biz...nenemi yani babaannemi bir gün acile götürdüm halalrım da vardı..neyse serum falan taktılar saat bayağı geç oldu bende o gün yımırtlıyorum ya çarpışmamız vardı,nenemin kulağına eğildim,kız çabuk iyileş yımırtlıyorum eve gidecem işimiz var dedim kadın yattığı yerde nasıl güldü...neyseki ciddi birşeyi yoktu bende moralini düzeltmiştim..

inşaallah önümüzdeki ay bebeğin gelir canım..suyu ılık iç canım,nane limon yap iç mutlaka geçen benim eşim öyle olmuştu iyi geldi....
amiin hepimizin gelsin inşallahhhhhhhh
içemem suyu ılık midem kalkarrrr:50::50:
ee dondurmayı karpusu nasıl yiyimmm :44::44::44::44:

sıcakta yemek bile istemiyorummmm
Eminim 60 i da bulurrr

Bak bak tkb den ogreniyonuz dimi:19:
eros canim nane limon yap hemde ferahlarsin

limonum yokkiiiii
papatya çayı içiyim diyorummmm
sizede yollıyımmı??

ben çıkıyorum kocacım geliyormuş:54::54::54:

:60::60:walla haklısın ,milletinki gibi normal hamilelikler yaşamıyoruzki biz...nenemi yani babaannemi bir gün acile götürdüm halalrım da vardı..neyse serum falan taktılar saat bayağı geç oldu bende o gün yımırtlıyorum ya çarpışmamız vardı,nenemin kulağına eğildim,kız çabuk iyileş yımırtlıyorum eve gidecem işimiz var dedim kadın yattığı yerde nasıl güldü...neyseki ciddi birşeyi yoktu bende moralini düzeltmiştim..

:60: :60: :60: allah seni emi
ben bu ay cok net hissettim resmen batti siskinlik oldu adanada doktora gittigimde yimirtliyordum :60:
beydagli seninde esin korunuyo dimi korkmuyonmu kacak olur diye :60:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
benimde eltim dalga geçer gülüşürüüüzzz:60::60:
evi boşaltın derimm:60:
kahkaha atarlarr:60:
ne hallerde çocuk yapmaya uğraşıyoruzzzz:9::9::9:

amiin hepimizin gelsin inşallahhhhhhhh
içemem suyu ılık midem kalkarrrr:50::50:
ee dondurmayı karpusu nasıl yiyimmm :44::44::44::44:

sıcakta yemek bile istemiyorummmm

limonum yokkiiiii
papatya çayı içiyim diyorummmm
sizede yollıyımmı??
Canim nane cayi yap limon yoksa o da ii gelir
ben çıkıyorum kocacım geliyormuş:54::54::54:

Tmm cnm gorusuruz benimkiside geliyomus :3:

:60: :60: :60: allah seni emi
ben bu ay cok net hissettim resmen batti siskinlik oldu adanada doktora gittigimde yimirtliyordum :60:
beydagli seninde esin korunuyo dimi korkmuyonmu kacak olur diye :60:
dur bu mesajlarada cevap verip öyle çıkayım..benimde çok sancım olur yımırtladığımda,ewet canım benim eşim korunuyor biz hep böyle korunduk çok şükür şimdiye kadar bir kazaya kurban gitmedim...
:9::9::9::9::9::9::9::9:
benimde eltim dalga geçer gülüşürüüüzzz:60::60:
evi boşaltın derimm:60:
kahkaha atarlarr:60:
ne hallerde çocuk yapmaya uğraşıyoruzzzz:9::9::9:

hemde ne hallerrr...

dur bu mesajlarada cevap verip öyle çıkayım..benimde çok sancım olur yımırtladığımda,ewet canım benim eşim korunuyor biz hep böyle korunduk çok şükür şimdiye kadar bir kazaya kurban gitmedim...

hemde ne hallerrr...

Hic ummadigin bir zamanda supriz yapip gelsin insallah bebegin
:29:

Offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.

ayy çok sevindimm tatlımm inşallahh işe yararr da topiğimizin ilk ikizlerini sen doğurrr

inşallah hamiş dönersinn yarınnn

başak kuzum yaz annem yeni bat 13 aağustos
ramazanın ortasııı off yaaa
ayrıca dolunayın bilgilerini düzeltt
evli kadın neden adam arasınn
3,5 yıllık evli demişsinn onu silmelisinn ki mesaj anlam kazansınn.....

Son düzenleme:
bende buraya geliyom bende hamile olmak istiyom ya banane benimde bebeklerim olsun
sen de buraya geldiğin için olacak zaten annnem merak etmee. senin bebikler biraz daha inatçı sadece.

başka bi sorun yok:1::1::1::1::1::1::1:
:60::60:bazayımı kaldırıyolarmııışşşş:53::53::53::53::53:
he vllahi bende duyunca gözlerimi pörtletmiştim. kkda bi hatun söylemişti bana da:9::9::9::9:bazan varsa dene bi. işe yarıyomş:21::21::21:
yoldunmu annem kendini bitirdinmi kızz...
ohh mis gibi oldum resmini koyup göstersemmi ne:60:

yok artık:15::15: valla aırobık haraketlere başladım tabıkı ama baza yerınde dursun yahu:1::1::1:
yerinde durursa olurmu annnem havaya kalksın ki bi işe yarasınn:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

baza üreticileri bazanın bu denli faydalı bir işe yarayacağını bilselerdi ne şaşırırlardı:60:
:110: kiz bugun hava cok sicak uyuyup kalmisim aksamada arkadasimin oglunun dogumgunune gitcem haberin olsun tkb
:57:
Valla canim ben ssk ile anlasmali ozel hastanede dogurdum memnun kaldim
bide surekli gittigin doktorun neredeyse orda dogur
dogum sekline karar verdinmi
:18:
doğum şekline karar vermeye ne var normal doğum gibisi varmı. inşlllahh normal olur çok isterim:6: ama sen beni uyuz ede ede bu gidişle sancım gelmiycek sezaryen olcam:31::31::31:

doktorum yokki anacım bende karıştırdım artık . o yüzden tıp fak. düzenli gitmeye karar verdim.

özeldeki dokroumun bu 2. değişmesi. 2 adet doktorum istifa etti:25::25::25::25:

şimdi bi doktora gidiyom aynı hastanede ama hiç hevesim yok ısınamıyom. bağrıma basamıyom:43::43::43::43:
Ziyaretci deligindekiler kimsiniz ulennnn
gerci biri kesin tkb karisidir pullu pakize :110:

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Son düzenleme:
sen de buraya geldiğin için olacak zaten annnem merak etmee. senin bebikler biraz daha inatçı sadece.

başka bi sorun yok:1::1::1::1::1::1::1:

he vllahi bende duyunca gözlerimi pörtletmiştim. kkda bi hatun söylemişti bana da:9::9::9::9:bazan varsa dene bi. işe yarıyomş:21::21::21:

ohh mis gibi oldum resmini koyup göstersemmi ne:60:

yerinde durursa olurmu annnem havaya kalksın ki bi işe yarasınn:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

baza üreticileri bazanın bu denli faydalı bir işe yarayacağını akıl eettilermi acaba hiç:60:

doğum şekline karar vermeye ne var normal doğum gibisi varmı. inşlllahh normal olur çok isterim:6: ama sen beni uyuz ede ede bu gidişle sancım gelmiycek sezaryen olcam:31::31::31:

doktorum yokki anacım bende karıştırdım artık . o yüzden tıp fak. düzenli gitmeye karar verdim.

özeldeki dokroumun bu 2. değişmesi. 2 adet doktorum istifa etti:25::25::25::25:

şimdi bi doktora gidiyom aynı hastanede ama hiç hevesim yok ısınamıyom. bağrıma basamıyom:43::43::43::43:

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

kız başaak araştırdınmı sen bi de bana bakim.hamişken ağda zarar verirmi bebeğe??? ben göbeğime bile ağda yaptırıyorum mini mini tüylerden nefret ediyorumm...ama ya zararlıysa:18::18:

Back
X