• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar:3:nasılsınız? bugün dr a gittim pıtıtrcığım çok iyi maşallah uyuyodu uyandırdık sonra akrobatik hareketler yaptı bize maşallahh çok mutlu oldum:nazar:,çook güzel bişeymiş bu yaaa Allahım sonuna kadar gidebilmemize izin verir inş..ve herkese nasip eder... pıhtı oranımda tavan yapmış ben artık yaşadıklarıma anlam veremiyorum bebek iyi ama hızla pıhtılaşıyorum,suan 8-9 aylık hamile bi kadınla aynı değerlere sahibim.Allah sonumuzu hayır etsin... ayrıcaa cuma günü cinsiyetimiz belli olurmuş gel bakalım dedi dr, bugün pozisyon uygun diildi dedi ama innamıyorumm bence gördü emin olmak için cumayı beklemek istedi...merak etmeye başladım:18::18:
sain burası bugün, bende yarın erken kalkıcam kahvaltıya gidicez ailecek çok uykum var çıkarım birazdan öpüyorum hepinizi.
cnm çok sevndm nasıl güzel bi duygudur onun akrobatik hareketlerini izlemek:16::16:
o zaman senin pıtırcık 3 ayı geçti heralde:26:
canım rabbım kucağına almayı nasıp etsın ınş:16::16:

kız basak bılgılerımı düzelt ayrıca batım 31 temmuz olarak belırlenmıştır duyrulur:19::19::16::16::16:

:42::42::42::42:

Ne o senin kocis ewde degil diye catladinmi
topic basi pullu pakize karisi :110:
yoo evde olsa da bis kocamla kahve içmeyikki.
kahve kaka bişi:21::21:

sıcak olduğu için pc başında fazla oturamıyorum, bunalıyorum......

tkb topiki ihmal ediyo diye sööleniyosun ya bilgi veriyiyim didimm:36::36::36:
:24::24::24::24::24::24:

yoo evde olsa da bis kocamla kahve içmeyikki.
kahve kaka bişi:21::21:

sıcak olduğu için pc başında fazla oturamıyorum, bunalıyorum......

tkb topiki ihmal ediyo diye sööleniyosun ya bilgi veriyiyim didimm:36::36::36:
:24::24::24::24::24::24:

Biz icerik keyif yaparik :110:
bilgi verecen tabiii :110:
bu arada kizlarla merak ettik senin
kaynostan haber alamiyok kac zamandir :120:

Biz icerik keyif yaparik :110:
bilgi verecen tabiii :110:
bu arada kizlarla merak ettik senin
kaynostan haber alamiyok kac zamandir :120:

hasbinallahhavanimelvekillllllllll:96:

çok merak ettiyseniz yollayım kaynoşu size:25::25::25:

bene hiç merak etmiyom çünkü:120:

bu aralar çok seviyom kendisini evet canım kaynoşum yerim onu ben:39:

hiç görmüyom çünkü::21::21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
hadi karılar ben çıkıyom. benim sevinç karısı gibi klimam yok, klima alacak teyzem de yok.

o yüzden doğal yollarla serinliyim:34:

hadi karılar ben çıkıyom. benim sevinç karısı gibi klimam yok, klima alacak teyzem de yok.

o yüzden doğal yollarla serinliyim:34:

Kocisimin babaannesi aldi bi kerem Rabbim sanada versin hayatim insallah bu arada ara sira insene kiz yanina deli kari ayip valla haaa yemek yapip getirmiyormu kaynosun :120:

hepinize mutlu pazarlarrrrr:3::3::3:
ben hariç tabiii kociş işte bende ewde köskös sıkıntıdan patlıyorummm:37::27:
beriii sizler gezin tozun kuzularr

klimalı sevinç karısı!!:kkk::kkk:

sen yoğurt mayalamayı anayın karnında öğrenmedin herhalde dii mi???:kkk::kkk:

ilk tecrübe sahibi olurken birisi sana içine yoğurt konulması gerekltiğini söyledi heralde????:kkk::kkk:

evlendiğimden bu yana çalışıyorum:kkk::kkk:

benim senin gibi evimin hanımı olmaya toto devirmeye fırsatım olmadı:kkk::kkk:

ilk kez bu konuda tecrübe olma zamanım oldu:kkk::kkk:

bilmeyince eğlence konusu olunuyor demekki:59:

nerde bu tkb :kkk:bende isyan etmek istiyorum:kkk:

çıkarın beni listeden:kkk::kkk:

Son düzenleme:
Kocisimin babaannesi aldi bi kerem Rabbim sanada versin hayatim insallah bu arada ara sira insene kiz yanina deli kari ayip valla haaa yemek yapip getirmiyormu kaynosun :120:

amin:kkk::kkk::kkk:
kaynoşum amway i,şi ile meşgul dünyayı unutmş durmda. kendi evine yemek yapıyosa ne ala:kkk:

Canim oncelikle bebis banada erkek gibi geliyooo hayirlisi saglikla kucAgina alirsin insallah.

Gel annem sanada mayalayak..

Ohhhh gez valla ne guzel. sana imreniyom kardeslerinle bir aradasin benim hic kimsem yok tadini cikar canim.

benimde bitek kardeşlerim var yakınımda arkadaşlarla falan sık görüşemiyoruz onlarda olmasa sıkıntıdan patlarım
ama yanımdaki kardeşim gidecek ozaman ne yapacam bilmiyorum artık bi kursa falan giderim hem beceri kazanırım hem vakit geçer:6:

hasbinallahhavanimelvekillllllllll:96:

çok merak ettiyseniz yollayım kaynoşu size:25::25::25:

bene hiç merak etmiyom çünkü:120:

bu aralar çok seviyom kendisini evet canım kaynoşum yerim onu ben:39:

hiç görmüyom çünkü::21::21::21::21::21::21:
aaaaaaaaaa ınsan kaynosunu sevmezmı kız sende kaynoş olcan gunun bırınde:27::27::27::27: hehe gercı cok ıclı dışlı olmaya gerek yok uzak olunca daha tatlı oluyo:16::16::16::16:
3 yıllıkmı evlisin sen sallamştım onu tutmşmu:26:
tutturdun kız aferım bu sene tutturmakta ustune yok yanı:32::32::32::9::9::9::9:
hepinize mutlu pazarlarrrrr:3::3::3:
ben hariç tabiii kociş işte bende ewde köskös sıkıntıdan patlıyorummm:37::27:
beriii sizler gezin tozun kuzularr
canm benım de kocısım yok işte hemıde taaa gece 11 de gelcek bende sendenımtemızlığe vurdum kendımı öle kendımı sora evı temıslıcem:1::1::1:
:64::62::55: kocisim araba almaya gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:21::24:

aaaaaaaaa cnm hadı hayırlı olsun bakalım kazasız belasız kullanın:16::16::16:

Back
X