• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saracım naıslsın canımmmm görüşmeyeli ama kimse beni sormuo yazıom cvp vermiooo ben küsüorum artıkkk alınıorummm ve sonsuza dek gidiorum topiktennn

saracım naıslsın canımmmm görüşmeyeli ama kimse beni sormuo yazıom cvp vermiooo ben küsüorum artıkkk alınıorummm ve sonsuza dek gidiorum topiktennn

tatlım bana alınma çünkü 20 lik dişim çok ağrıyo şu anda utanmasam ağlayacam o derece kötü yani
yarın gidecem filim çekip yapacakları işleme karar vereceklermiş diş çekimi içinde gün vereceklermiş
dua edin kızlar kolay geçsin çok korkuyorum yaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
[ı] bende bursa acıbademde yaptım doktorum şahin zeteroğluydu çok iyi bi doktor

inşallah bebeklerin tutunur canım

sakın jeli kullandıktan sonra yatma sık ve hemen kalk dolaş 15-20 dakika tamam mı canım[/ı]

sağol canım darısı senin ve tüm bekleyen annelerin başına. Burası küçük bir merkez ama süperler birkere sana para gözüyle bakmıyorlar. Ben diğer denemelerimde önce parayı ödemeden kan bile almıyorlardı test için. Beni ameliyathaneye götürmeden önce paranın tamamını ödetiyorlardı. Burda para ikinci sırada. Valla ben parası çıkmayıpta maaş gününe senet yapan hastalar bile gördüm burda. Mesela benim ilk denemede yumurta alamadı doktor bey sadece bunun ücretini ödedim.
Yani nasip nerde nekadar lüks olduğunun önemi yok. Sadece kurban olduğum rabbim ol desin.

Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar.

Dün döndüm bursadan cumartesi günü transfer yapıldı 2 tane bebiş transfer etti doktor. şimdi heyecanla bekliyoruz sonucu inşallah bebeklerim benimle kalırlar ve sağlıkla doğurup kucağıma alırım onları. Ayın 26 sında test yaptıracağım ozamana kadar dinlenmedeyim.

Seviç canım araban hayırlı olsun güle güle kullan.

Erenay seninde gözün aydın canım. Annenlerle güzel vakit geçirirsin inşallah.

Wilmacım sende inşallah bu ay hamile kalırsın canım.

Benim için dua etmeye devam edin arkadaşlar valla çok zor zaman geçmek bilmiyo daha 10 gün var teste offffff offfff hayırlı haberler alırım bu sefer inşallah.
Ayy canim dua ediyorum mubarek gunler hurmetine rabbim senin ve tum arkadaslarimin kucaklarini doldursun ne muradiniz varsa versin..
sevinç hanımcım halanlar hala gelmedimi:44:
Yok annem gelmedi :18:
Kizzzz dellendinmi gene nereye:4:
tatlım bana alınma çünkü 20 lik dişim çok ağrıyo şu anda utanmasam ağlayacam o derece kötü yani
yarın gidecem filim çekip yapacakları işleme karar vereceklermiş diş çekimi içinde gün vereceklermiş

Ayy canim cok gecmis olsun cok zordur kolay atlatirsin insallah.

Hadis melek aysun nasilsiniz bakalim sekerler
kiz bu belinaysu nirde dogum kontrol hapini aldi yok oldu
bengisuda catlatma ignesini vuruldu yok oldu alla allaaa

nbr tatlımm nasılsınn tatil nası geçiyoo
mersine gitmişsinnn annenlere sanırımm
iiiiyim canımmm kayınvalidelerde nasıl geçerse işte okadar hafta sonları gidioruz bazen eşimle iki gün kalıp gleioruzzz fazlası bünyeme zararrrr yoksa görümce çatlıcakkk bigün korkuom çatırt die ikiye ayrılırsa toplamasıda zor olur hahah

saracımm sana yakınmıom çok geçmiş olsun canım üzüldüm diş ağrısı çok kötüdür inş bian önce atlatırsın ama ben başoşa kızdım sevinç hadi ayıp olmasın dieee şeyettirio hakkını yemeyeyim de sanki görünmez gibi oldummm yaaa başkaları gelioooo hemen slm atıo bizim kankacıkk ben geldimmi hiç oralı olmuo bilee hıhh vallahi artıkın gelmicem gibi gelio başoş sil beni anacımmmmm hepinizi tanıdıma memnun oldum çok cicisiniz şekersiniz ama fakat lakinnnn :(parantez açıorummm)ve kapattım.(çokta totonuzu beğenmişlersiniz bi slm bile atma yalandanda olsa beceremion noldu ayrı gayrı düştükkk

Abooo kiz hadis tersindenmi kalktin annem telden giriyom anca yaziyom
bu ne alinganlik annem bizi birakip gitme dellenme sakin ol
anam basak hamis ya sicaga dauanamiyor gelsebile cok kalamiyorki

nbr tatlımm nasılsınn tatil nası geçiyoo
mersine gitmişsinnn annenlere sanırımm

Hadis melek aysun nasilsiniz bakalim sekerler
kiz bu belinaysu nirde dogum kontrol hapini aldi yok oldu
bengisuda catlatma ignesini vuruldu yok oldu alla allaaa

bacı ilk günüm ve felaket sancım var 7,4 şiddetinde ağlamak istiyorummm sanıırm üşütümde ikisi bir olunca ay bide büyük abdestimi yapamıom artıkın çok acıoo noluo bana kaynanamı zehirledi naptııı yaa yook yokk görümcedir zaten
hanfendi bi triplerde nedenini bilmiom herzaaman birlikte giderdik sosyete pzarına felan dün almadılar bende aynen dtümü döndüm küçük görümce yenge neden arkanı dönüosun önümde insanlar var onları izliorum dedimmm hahayt bide hanfendi bi rezil oldu büyük görümce pazarda kocam istemişti kavıurma sacı sordum adam benim aram yok abla dedi ama ablamın var sanırım dedi oda demezmi 1 çocuktan sonra normal haha salak adam resmen şişko dedi sen benlen uğraşırmısın rabbim heryerden sağdan soldan meleklerimi gönderio:)))
sende ii davran yoksa totona laf ettiririm oona göreee:32::32::32::32::32:

Hadis canim denizde havuzda usutmussundur hayatim dikkat et
bos ver sen onlara takilma Allaha havale et kirmuzilar gelmis uzulme
bak benimkiside yok nedense gelemio

Ayy canim dua ediyorum mubarek gunler hurmetine rabbim senin ve tum arkadaslarimin kucaklarini doldursun ne muradiniz varsa versin..

Yok annem gelmedi :18:

Kizzzz dellendinmi gene nereye:4:

Ayy canim cok gecmis olsun cok zordur kolay atlatirsin insallah.

tabi dellenirim kızımmmmm herkese yazıonuz bi geliom yazıom aerada bakınıom okadar sayfa okuom bende yazmıcam yok yok zati haşta ve aciz bi kadınım dötümü kaldıramıom kaldırsam bidaha oturamıom basurummu var allahım göremiomda:))):54::54:

bacı ilk günüm ve felaket sancım var 7,4 şiddetinde ağlamak istiyorummm sanıırm üşütümde ikisi bir olunca ay bide büyük abdestimi yapamıom artıkın çok acıoo noluo bana kaynanamı zehirledi naptııı yaa yook yokk görümcedir zaten
hanfendi bi triplerde nedenini bilmiom herzaaman birlikte giderdik sosyete pzarına felan dün almadılar bende aynen dtümü döndüm küçük görümce yenge neden arkanı dönüosun önümde insanlar var onları izliorum dedimmm hahayt bide hanfendi bi rezil oldu büyük görümce pazarda kocam istemişti kavıurma sacı sordum adam benim aram yok abla dedi ama ablamın var sanırım dedi oda demezmi 1 çocuktan sonra normal haha salak adam resmen şişko dedi sen benlen uğraşırmısın rabbim heryerden sağdan soldan meleklerimi gönderio:)))
sende ii davran yoksa totona laf ettiririm oona göreee:32::32::32::32::32:

geçmiş olsun canım.ayaklarını karnına topla biraz hafifliyo ağrı kabızlık içinde activya ye ii geliyo ben de şimdi yiyorum dr. Kabız olma diye uyardı. Hain börülceye de ii olmuş valla adamın ağzına sağlık.

tabi dellenirim kızımmmmm herkese yazıonuz bi geliom yazıom aerada bakınıom okadar sayfa okuom bende yazmıcam yok yok zati haşta ve aciz bi kadınım dötümü kaldıramıom kaldırsam bidaha oturamıom basurummu var allahım göremiomda:))):54::54:

Hadisim yarin sabah erkenden saglik ocagina gidiyorsun doktor fitil yazar esimde kullaniyor cook iyi geldi canim

Hadis canim denizde havuzda usutmussundur hayatim dikkat et
bos ver sen onlara takilma Allaha havale et kirmuzilar gelmis uzulme
bak benimkiside yok nedense gelemio

bilmiom bacıııı terledim arabada klima açtılar gece kapattıramadım ondan sanırım of yaa bide kaynananın yatağı çekyatı batmış halde küçük halka ama çok moralim bozuldu ilk kez başka bi evde böel bi hüsranla karşılaştım ev dolu allahım sabahın 6 sında kalktım biri görse napıosun dese kaynana allahtan kalktıda söledim ama herşeyini kaldırdım soğuk suyla iice çinteledim çekyatına bişi gelmemiş ama yine de iice sildim çekyat örtüsü kurtardı beni anlıcann of ya çok utandım rezillik yakalanmadımda gece oldum ped taktım yattım

ateş başıma vurdu hastalığın sıcaklığı olsa gerek zaten bu aralar çok alınganım ailemi özledim annemi babamı çok zor uzaklık kaynanaların yanına gidiom kocam sarılıo çocukalr annelerine sarılıo sanki nispet yaparlar gibi ben de çok kötü oldum sabahta konuştum annemle tutamadım öle yaniii

bilmiom bacıııı terledim arabada klima açtılar gece kapattıramadım ondan sanırım of yaa bide kaynananın yatağı çekyatı batmış halde küçük halka ama çok moralim bozuldu ilk kez başka bi evde böel bi hüsranla karşılaştım ev dolu allahım sabahın 6 sında kalktım biri görse napıosun dese kaynana allahtan kalktıda söledim ama herşeyini kaldırdım soğuk suyla iice çinteledim çekyatına bişi gelmemiş ama yine de iice sildim çekyat örtüsü kurtardı beni anlıcann of ya çok utandım rezillik yakalanmadımda gece oldum ped taktım yattım

ateş başıma vurdu hastalığın sıcaklığı olsa gerek zaten bu aralar çok alınganım ailemi özledim annemi babamı çok zor uzaklık kaynanaların yanına gidiom kocam sarılıo çocukalr annelerine sarılıo sanki nispet yaparlar gibi ben de çok kötü oldum sabahta konuştum annemle tutamadım öle yaniii

Anladim canim aksilik olmus uzulme kimselerde gormemis zati
bayramda belki gidersin hayatim uzulme benimde yakin oldugu halde herzaman gidemiyorumki:50:

Hadisim yarin sabah erkenden saglik ocagina gidiyorsun doktor fitil yazar esimde kullaniyor cook iyi geldi canim

geçmiş olsun canım.ayaklarını karnına topla biraz hafifliyo ağrı kabızlık içinde activya ye ii geliyo ben de şimdi yiyorum dr. Kabız olma diye uyardı. Hain börülceye de ii olmuş valla adamın ağzına sağlık.

saol canımmm gece öle yapıorum yada yastık koyuyorum karnımın altına yü< üstü yatıorum yoksa geçmioo ama yapıcam activyayı ilk defa duydum kızzz yani bunun için ii geldini
hiç sorma canım görümce kibirliliğiyle çok rezil oluor malesef herkes benle muhatap oluo onla olmuo dieee böle kıskanç yapçak bişi yok biraz doğallık içtenlik ve sempatiklik ki onda sıfır böle adamı resil ederler işte bikerede ben resil ettim kibirliliğii kimseyi beğenmemesi dünya etrafıda dönüooo modundayken ben dünya etrafında sönüo moduna hemen sokuabiliorummm

hadiş cim eğer topiki terk edersennnn

tkb seni listeden atar vallahii haa:20::20::20:

koca dötlü karı sıcaklar başınamı vurdu. bi dekırmızılar gelmş ya ondan dertlendin zaarr..

sevinç hanımcığımın dedği gibi ben duramıyorum fazla bunalıyorum.

şimdide pazardan geldim.ölüyorum ama sana yazmak istedim iki dakka.

sevinç beni arabanla pazara götür bidahakine:55::55::55::55::55:

Son düzenleme:
sevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:

halanlar gelmez se bebk gelir:30::30::30::30::30:

Son düzenleme:
Back
X