- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Yazar cnm sen gitcanım ssk sı yeni başladı gitsem yazarmıki ilaççç
Gotururum hayatim bir daha haber et.hadiş cim eğer topiki terk edersennnn
tkb seni listeden atar vallahii haa
koca dötlü karı sıcaklar başınamı vurdu. bi dekırmızılar gelmş ya ondan dertlendin zaarr..
sevinç hanımcığımın dedği gibi ben duramıyorum fazla bunalıyorum.
şimdide pazardan geldim.ölüyorum ama sana yazmak istedim iki dakka.
sevinç beni arabanla pazara götür bidahakine![]()
Kiz gelen giden yok adanadaydim ya hem korunuyoz test felanda yapmadim aklima is dusurmeyinsevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:
halanlar gelmez se bebk gelir![]()

deli karilara bak nie sakliim hayret bisiçok ısrar edersen gitmem ahahah yok kız nereye gidicem beni myuvam burası alimallah dışarda kalırsam kötü yola düşşerim .9 sen kovsanda ben yüzsüzlük eder yine gelirim kurtuluşun var sanıon zaaarrr
zatennn bende hissediommmm emin olmadan bişi sölemioo gibi his vaaaa
vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennn![]()

Sana bir lorke calarim ne oldugunu sasirirsin.allah seni davul etmiye emi çok güldürdün beni neşem yerime geldiii ayyh sevinç bi buklede senden alalımmm haydin çal davulcu keklik dürküsü bilirmisin![]()
Bitti kiz bu saate ismi kalir aksam yemeeeni bilem yidik bulasiklari yikadim.ayy ben bi duş alım karılar çok kötüyüyüüyüyüyüyüyüm yine gelirik.
sevinç hanımcım dip köşen bittimi ayol![]()
He kiz lorke caldim ben ona...sevinç sende bişiler çal yoksam karı gidecek:18::18::18::18:
Seni unutmak mumkunmu:18:nese kızlar sohebte doyum olmaz kocam geldi öpüldünüz hepinizi ayrı ayrı seviommm görüşürüzzz unutmayın beniii